CRESTRON BENELUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CRESTRON BENELUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.351.480

Publication

01/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.11.2011, NGL 20.02.2012 12045-0040-031
13/12/2011
ÿþ Luik B Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

011111111111111111

*11187028*

NEERGELEGD

01 -12- 2011

GR1FFl HTBANK van KOOPHANDEL, te MECHEI Ft,_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondememtngsnr :0 94.351.480

Benaming (voluit) : Crestron Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Oude Keerbergsebaan 2 - 2820 Rijmenam (Bonheiden)

Onderwerp(en) akte : Fusie door overneming  Overgenomen vennootschap

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Tuerlinckx, te Haacht, op vijftien november tweeduizend en elf , dragende de melding "Geregistreerd vijf bladen geen verzendingen, te Haacht, op 22 NOV 2011 Boek 5/73 Blad 9 Vak 20 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) De Ontvanger (getekend) Hermans Myriam" dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Crestron Benelux", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Rijmenam (Bonheiden), Oude Keerbergsebaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0894.351.480, hierna "over te nemen of overgenomen vennootschap A" genoemd, en de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Future Vision Marketing", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Rijmenam (Bonheiden), Oude Keerbergsebaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0430.811.048, hierna "overnemende. vennootschap B" genoemd, bijeengekomen zijn en dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Crestron Benelux" de volgende beslissingen genomen heeft: (..)

Eerste beslissing.

1. De voorzitter (...) geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Crestron Benelux" door fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Future Vision Marketing".

2. De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Crestron Benelux" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Future Vision Marketing". (... )

Tweede beslissing.

1. De algemene vergadering van de overnemende vennootschap B besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de over te nemen vennootschap A over te gaan.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap A, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap B.

De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan. De overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de vennootschap B.

Vermits de overnemende vennootschap B houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap A, worden de aandelen van de overgenomen vennootschap A vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan door de overgenomen vennootschap A vanaf één juli tweeduizend en elf, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap B.

2. Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zoals hierna beschreven, over op de overnemende vennootschap B, en dit met ingang van één juli tweeduizend en elf.

a. Het vermogen van de overgenomen vennootschap omvat alle activa en passiva, die allen, zonder uitzondering en zonder voorbehoud, onder algemene titel overgaan op de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz- van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap A op de overnemende vennootschap B bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar handelszaak. Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap A heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en , jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap B met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap A omvat alle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap A opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap B treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap.

, De overgenomen vennootschap verklaart geen onroerende goederen in eigendom te hebben.

b. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap.

De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap A als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap B opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap A, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

c. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te

stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap A als de

algemene vergadering van de overnemende vennootschap B, voornoemd fusievoorstel hebben

goedgekeurd, de overgenomen vennootschap A op heden ophoudt te bestaan. (...)

Voor gelijkvormig uittreksel, getekend door notaris Bernard Tuerlinckx, te Haacht.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad UIIf11*iiizoRIU VIAII~IIWVI~

oae*

NEERGELEGD

z 2 2011

2 2 -07- 2~11

GRIFFIE RECHTBANK

EGHT6ANK van

KOOPHANDEf[iMECHELEN

Ondememingsnr : 0894.351.480

Benaming

(voluit) : CRESTRON BENELUX

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkeheid

Zetel : Oude Keerbergsebaan 2 te 2820 Rijmenam

Onderwerp akte : Neerlegging Fusievoorstel

Op 1 juli 2011 is overeenkomstig artikel 676 en artikel 719 en volgende van het Wetboek van; Vennootschappen, door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in onderling overleg,. het voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

- - BVBA FUTURE VISION MARKETING, met zetel te 2820 Rijmenam, Oude Keerbergsebaan 2. R.P.R.. Mechelen 0430.811.048, de overnemende vennootschap

BVBA CRESTRON BENELUX, met zetel te 2820 Rijmenam, Oude Keerbergsebaan 2. R.P.R. Mechelen=: 0894.351.480, de over te nemen vennootschap

De aandelen van de BVBA CRESTRON BENELUX worden allen aangehouden door de BVBA FUTURE VISION MARKETING.

Frank VAN MEEUWEN

Statutair Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik !3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 6 -06- 2011

GRIFFI - . KOOP F rv CHTBAK van L te MECHELEN

Illil

*11096305*

Ondernemingsnr : 0894351480

Benaming

(voluit) : CRESTRON BENELUX

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel _ Oude Keerbergsebaan 2, 2820 Rijmenam (Bonheiden)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

UITTREKSEL UIT JAARVERGADERING DER AANDEELHOUDERS OVER BOEKJAAR AFGESLOTEN PER 30.06.2010

De Algemene Vergadering van aandeelhouders beslist de commissaris, de burgerlijk BVBA Luk Ostyn, Karel van Lotharingenstraat 23 te 3000 Leuven, met de Heer Luk Ostyn als permanente vertegenwoordiger, te: ' herbenoemen voor een periode van 3 jaar, ofwel tot de Algemene Vergadering, die zich zal uitspreken over de jaarrekening per 30.06.2013.

De Heer Frank Van Meeuwen

Statutair zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Vr behc aar Betç Staal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.12.2010, NGL 22.12.2010 10641-0451-031
08/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 05.03.2010, NGL 31.03.2010 10086-0032-030
20/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 27.10.2008, NGL 13.02.2009 09048-0323-030

Coordonnées
CRESTRON BENELUX

Adresse
OUDE KEERBERGSEBAAN 2 2820 RIJMENAM

Code postal : 2820
Localité : Rijmenam
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande