CRONOPIO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CRONOPIO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 604.985.337

Publication

27/03/2015
ÿþDil '4 J:2

Yoor-

behoude aan hel Betgisc

Staatsbi

Mod Wa,d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

immouglot

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

t 7 MAART 2015

afdelinbyerpen

Ondernemingsnr : oro04 , Bg 5 , 33 - «.-,

Benaming

(voluit) : Cronopio

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Kasteelpleinstraat 19-21 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een onderhandse akte van 1 februari 2015 geregistreerd te Antwerpen, bijzonder registratiekantoor op 5 maart 2015, boekdeel 6/19 blad 46 vak 786, vier bladen, geen verzending, ontvangen vijftig euro, getekend de waarnemend inspecteur A. Baekelandt, dat een vennootschap onder firma werd opgericht tussen:

Schepmans Ingrid, wonende Maria-Henriëttalei 7 , 2018 Antwerpen, geboren te Diest op 10 juli 1964 , RR 640710-282-35 en

Claessen Marc, wonende Maria-Henriëttalei 7 , 2018 Antwerpen , geboren te Deume op 1 oktober 1964 , RR 641001-533-75

waarvan de statuten luiden als volgt

I. Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1 : De vennootschap is een vennootschap onder firma met als vennootschappelijke benaming Cronopio

Artikel 2 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Kasteelpleinstraat 19-21 , Hij mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3 : DOEL

- Detailhandel en groothandel in kranten en kantoorbehoeften in gespecialiseerde winkels

- Detailhandel en groothandel in boeken en tijdschriften, papierwaren, foto's, gravures, prentkaarten, posters, reproducties van kunstwerken, enz...

Handelsbemiddeling in papierwaren, kranten, boeken en tijdschriften

Kleinhandel en groothandel in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren

Handelsbemiddeling in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren

Het maken en herstellen van meubels en huishoudelijke artikelen

Kleinhandel in tweedehandsboeken

Het verlenen van diensten verwant aan de scheppende en uitvoerende kunst

- Allerlei podiumkunsten zoals toneel, poëzie, voordrachten, muziek, film, televisie, video!CDIMP3IMD/cassette-opnamen en/of andere technologieën al dan niet reeds ontwikkeld , tekstuitgaven, workshops, tentoonstellingen enz.., te creëren, kenbaar te maken en een zo breed mogelijke waaier van

sociale en culturele activiteiten in te richten en/of te produceren en /of te commercialiseren ;

- De activiteiten van uitgeverij van boeken, schoolboeken en brochures, enz...

- De activiteiten van uitgeverij van woordenboeken en encyclopedieën

- De activiteiten van uitgeverij van kranten, tijdschriften, streekkranten, revues en periodieken, foto's,

gravures, prentkaarten, kalenders, dienstregelingen

Het lidmaatschap van collectieve beheersmaatschappijen) ;

- De productie en de realisatie van films van diverse aard ;

- De productie en de realisatie van publicitaire films en promotiefilms, films over technische onderwerpen of over bedrijven, films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden, videoclips ;

- Het beheer van filmrechten en rechten op audiovisuele producties ;

- De activiteiten van onafhankelijke productiehuizen ;

- Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende

media ;

Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans, publicitaire films en publicitaire artikelen ;

- Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie;

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie,efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding ;

De activiteiten van galerij houder ;

- De kleinhandel in alcoholische en andere dranken voor verbruik ter plaatse

- De kleinhandel in koffie en thee voor verbruik ter plaatse en voor verbruik elders

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende verrichtingen doen die rechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardige, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Artikel 4 ; De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Ze begint te werken op 1 februari 2015.

li. Vennoten

Artikel 5 : Alle oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap is gelijk. Zij zijn hoofdzakelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan. De professionele

aansprakelijkheid van iedere vennoot blijft evenwel individueel. De professionele verzekeringskosten zijn niettemin lastens de vennootschap.

Artikel 6 ; Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle mede-vennoten toetreden; zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten aan de gezamenlijke beroepsuitoefening deel te nemen.

Artikel 7 : De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend

Artikel 8 : Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de vorige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief.

111. Maatschappelijke kapitaal

Artikel 9 : Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 500, 00 euro, door de vennoten-oprichters in geld ingebracht en door iedere vennoot voor een gelijk aandeel gestort.

IV. Bestuur - Vertegenwoordiging - controle

Artikel 10 : De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De vennoten die ais zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat bezoldigd uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en vacaties, en van hun wedde voor de geleverde beroepsprestaties.

Artikel 11 : Iedere vennoot afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma vertegenwoordigd de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring , van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 12 : Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V. Algemene vergadering

Artikel 13 : De algemene vergadering - rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over

1) aanvaarding van nieuwe vennoten;

2) goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst;

3) wijziging van statuten

Artikel 14 ; De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikels 8 en 19.

Artikel 15 ledere vennoot heeft het recht op één stem

Artikel 16 : De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste donderdag van de maand juni te 20.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen, De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016 , De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond

~

VI. Boekjaar - jaarrekening - Resultaat

Artikel 17; Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

Op eenendertig december van ieder jaar, en voor het eerst op eenendertig december 2015, wordt een inventaris opgemaakt en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Artikel 18: Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene onkosten de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overdragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen, gelijk aan de intrest van de door hen ingebrachte kapitalen. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijke doel. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn,

VII. Ontbinding - terugtrekking van een vennoot

Artikel 19 ; De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het onslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid , de onbekwaamheidverklaring, de professionele(tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

Artikel 20 ; In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 186 van het W, Venn., onverminderd de toepassing van artikel 184 van het W, Venn, en het hierna bepaalde onder artikel 22.

Artikel 21 : In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt in het netto-actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere gewezen vennoot, of aan de zich terugtrekkende vennoot, wordt toegekend.

VIII. Diverse bepalingen

Artikel 22 : Tussen de vennoten zal een interne regeling worden getroffen waarin zullen worden vastgesteld:

- werkverdeling;

verlofregeling;

wachtregeling;

- vervanging bij tijdelijke afwezigheid, ziekte en verlof;

aanleg van dossiers en vaststelling van een uniforme regeling hiervoor;

- aanvaardbare kosten ten laste van de vennootsohap;

werking van het secretariaat en regeling van andere administratie aangelegenheden;

organisatie van de boekhouding.

Artikel 23 : Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechtelijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

Artikel 24 : Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Voor eensluidend afschrift

Schepmans Ingird Claessen Marc

Vennoot Vennoot

Voor-

" behouden

aan het

Belgisch

5táatsbled

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste b z. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/06/2015
ÿþ`bïº%~gr Mod Waid 11.1

e,houtfé~

aa~r~~het ll

se gisCh

Staetala

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





MOUS

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 0 MEI 2015

afdeling Antwerpen

.. -- Griffi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0604.985.337

Benaming

(voluit) : Cronopio

(verkort)

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Kasteelpteinstraat 19-21 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Onbezoldigd mandaat

De buitengewone algemene vergadering van 27 maart 2015 beslist unaniem dat de mandaten van zaakvoerder onbezoldigd zijn tot en met de maand juli 2015 .

Voor eensluidend afschrift

ine Schepmans Marc Claessen

Zaakvoerder zaakvoerder

llfàiti9l#lkg.agril_4mlKer~~i4irp:: etiflts); tilevi-dmitiuttifïliteàiVitPí#igiiiit+'iltfi*fltietfiftetitSttite.fimWifflepeesdsgeq)

ikstegtel*ruehtestredeperPeceminffl&teltet19vStitterivo(9meitil

íweeem:: legeff] ffill rieltsketflitise

06/08/2015
ÿþûden ~` i~arj~het ~ Eefigisch

iad.4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111!1131 1111

Ondernemingsnr : 0604.985.337

Benaming

(voluit) : Cronopio

(verkort) :

Rechtsvorm : vof

Zetel : Kasteelpleinstraat 19-21 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

De bijzondere algemene vergadering van maandag 29 juni 2015 beslist unaniem om het maatschappelijk

kapitaal te verhogen naar 15.000,00 euro door een inbreng in speciën van 14.500,00 euro.

Deze inbreng wordt door iedere vennoot voor een gelijk deel gestort .

Voor eensluidend afschrift,

Schepmans Ine Claessens Marc

Vennoot vennoot

R

Antwerpen

z 4 JULI 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

c4jvalellragele" aitfli.tatlev~isE~; itestkp::eatftitrfïiiejtekllettellv-4'PPa~iiWWliiffiº%tt.WIÏe tlC#eivigibâilzereM1C144

Ilefflirerefli'teliefffltilelfflOiSrilMiletiftrefflieetetieffleffltieW ~:: ekiereitvthiratiliEeemitm

Coordonnées
CRONOPIO

Adresse
KASTEELPLEINSTRAAT 19-21 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande