CROPP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CROPP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.367.265

Publication

16/10/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 10.10.2013 13626-0569-009
21/04/2011
ÿþ1J'

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ti gelogd ter griffie van de-Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

1 1 APR. 2011

Griffie

Ondememingsnr :

Benaming :7 °

(voluit) : CR ~ ~ 5 -

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Welvaartstraat 24 - 2000 Antwerpen - België

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Jacques LECLEF, Notaris met standplaats te Antwerpen, op 7 april 2011, "Geregistreerd tien blad, geen verzending, te Antwerpen, Registratie 5, de 08.04.2011, Boek 192, blad 77, vak 11, ontvangen : vijfentwintig euro, de ontvanger a.i. (getekend) R.WECHUYSEN", dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "CROPP" en maatschappelijke zetel voor het eerst gevestigd te 2000 Antwerpen, Welvaartstraat 24, werd opgericht door :

1).De heer BRESSELEERS, Martin Georgette Franciscus, geboren te Schoten, op tien september negentienhonderd tweeënzeventig, rijksregistemummer 72.09.10-045.66 en zijn echtgenote,

2).Mevrouw MEEUSEN, Inge, geboren te Tumhout, op zesentwintig april negentienhonderd negenenzestig, rijksregistemummer 69.04.26-192.20, samen wonende te 2000 Antwerpen, Welvaartstraat 24, gehuwd onder het stelsel der wettelijke gemeenschap van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor Meester Jan Michoel, notaris te Hoogstraten op veertien september tweeduizend en een, niet gewijzigd, naar zij verklaren.

RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "CROPP".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Welvaartstraat 24.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland

1).managementadvies en adiesverlening in de breedste zin;

2).ondersteuning en organisatie van training, seminaries en workshops;

3).assessments, selectie en recrutering;

4).interimmanagement, sportmanagement en organisatie van evenementen;

5).tussenpersoon in de handel van diensten en goederen;

6).alle activiteiten van een softwarehuis, zoals de analyse, ontwikkeling, commercialisering en exploitatie van software, evenals de handelingen omtrent de in-en verkoop en verhuur van ondersteunend materiaal; opleiding in programmeertaal, het verlenen van advies, consultancy, diensten en voorlichting van natuurlijke en rechtspersonen, zowel in de privé als in de openbare sector, zowel in binnen-als in buitenland met betrekking tot ondermeer diverse infomtatiesystemen en het internet, dit alles in de meest ruime betekenis;

- de aankoop en verkoop, import en export, verhuur, leasing en installatie van computerhardware en - software en alle randapparatuur en toebehoren daarmee gepaard gaande, alsmede het onderhoud ervan; - de aankoop en verkoop, import en export van allerhande consumptiegoederen;

- de onderneming in electronische handel, de verkoop van alle goederen of diensten via het internet of andere gegevensdragers; het opmaken van websites en het verlenen van alle diensten dienaangaande;

- de productie, ontwikkeling en realisatie van interactieve multimedia toepassingen en elke vorm van interactieve handel of levering van diensten;

- de inkoop en verkoop, import en export, verhuur, leasing en installatie van communicatiesystemen, zowel hardware als software en alle toebehoren daarmee gepaard gaande;

- het ontwerp en inrichting van computerzalen en de inkoop, verkoop en ontwerp van gespecialiseerd meubilair.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

- het aanbieden van 'Value Added Network"- producten en diensten, in het bijzonder internetwerking (ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn : Internet, TCP/IP, UUCP, ...) en alle ander mogelijke bijkomende dienstverleningen, zoals advies, studie, ontwikkeling en systeemintegratie, installatie en onderhoud, beheer, facilities management, outsourcing en andere producten en diensten, met inbegrip van inkoop, verhuur, verkoop en distributie van materiaal voor gegevensverwerking.

7).Het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten, het aanbrengen van zaken, cliënten, financiers of andere in de breedste zin.

Hieronder kunnen worden begrepen alle transacties of handelingen die kaderen In een commissie-, agentuur-, distributie-, concessie-, of lastgevingsovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt.

8).Het uitoefenen van een leidinggevende of adviesfunctie binnen een onderneming of organisatie.

9).Het ter beschikking stellen van management het voeren van bedrijfsmanagement in de meest ruime zin van het woord, daarin begrepen het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen; van het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan; het optreden als mandataris voor alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; alsook het waarnemen van beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden.

Dit alles voor alle handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

10).Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verscheiden vormen aan derden, en dit op het vlak van organisatie, informatisering, enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele hulp en administratieve hulp, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat, van concrete projecten, opleidingen en trainingen, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verscheidene wetgevingen.

11).Het vestigen van brevetten, design en trademarks en het verkopen ervan alsmede het verlenen van licentierechten en dergelijke in de ruimste zin van het woord.

12).Het oprichten van gebouwen of laten oprichten van gebouwen, het vestigen, het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, het in opstal nemen of geven, het in erfpacht nemen of geven, het vervreemden van onroerende zaken en/of zakelijke rechten op onroerende goederen, in de ruimste betekenis.

De vennootschap heeft tevens tot doel, doch enkel voor eigen rekening, het beheer van een eigen vermogen, zowel roerend als onroerend.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen..

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven :

a).door de heer BRESSELEERS, Martino, voornoemd sub 1), op negenennegentig aandelen, hetzij achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,00 E) ;

b).door mevrouw MEEUSEN, Inge, voornoemd sub 2) op één aandeel, hetzij honderd zesentachtig euro (186,00 ¬ ).

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volstort is ten belope van één/derde en een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 E) gedeponeerd werd op een bijzondere rekening KBC Bank. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap beschikt bijgevolg vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 f).

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om negentien uur op de maatschappelijke zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 ° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst..

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIR ZAAKVOERDERS.

Vervolgens hebben de oprichters beslist tot eerste, niet statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur, te benoemen :

De heer BRESSELEERS, Martino Georgette Franciscus, rijksregisternummer 72.09.10-045.66, wonende te 2000 Antwerpen, Welvaartstraat 24, hier aanwezig en aanvaardend.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijk persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid,

tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vOifir de ondertekening van de oprichtingsakte.

COMM I SSAR1S "

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig

december tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

VOLMACHT.

De oprichters geven bij deze volmacht voor onbepaalde tijd aan Outcome bvba, Dorpsplein 2, 1830

Machelen vertegenwoordigd door lise Getteman, Kamelialaan 10, 1150 Brussel, of Patrick De Smet,

Populierendreef 5, 1982 Zemst met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te

vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en

Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere

formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

DE NOTARIS.

(getekend Jean Jacques LECLEF).

Antwerpen, 8 april 2011

Tegelijk hiermee neergelegd :

uitgifte van de oprichtingsakte..

Voor-behoudden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CROPP

Adresse
WELVAARTSTRAAT 24 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande