CROSSRAIL FINANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CROSSRAIL FINANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.842.734

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 30.06.2014 14244-0344-023
07/11/2013
ÿþ  . Mod Wond 11.1

41.1i~!.t j~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

IIIINI1~168763+IIII~IYIINIIUI INI

Ifeergelee fer griffie vnn de Rechtbank van Koophandel le Antwerpen, op

Griffie 2 8 OKT. 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0849.842.734

Benaming

(voluit) : Crossrail Finance

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Luchthavenlei 7A 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt akte van het ontslag van de zaakvoerder de heer Vincent Puttemans, en aanvaardt dit ontslag met ingang van 1 november 2013. Er wordt momenteel niet in vervanging voorzien.

r de heer Jeroen Le Jeune

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305540*

Neergelegd

23-10-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849842734

Benaming (voluit): Crossrail Finance

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2100 Antwerpen, Luchthavenlei 7 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  AANSTELLING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op negentien oktober

tweeduizend twaalf, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde persoon een handelsvennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  Crossrail Finance .

2. De vennootschap is gevestigd te 2100 Antwerpen, Luchthavenlei 7 bus A.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. De vennoot/oprichter is de vennootschap naar Zwitsers recht, Crossrail AG, met maatschappelijke zetel gelegen te Hofackerstrasse 1, CH-4132 Muttenz (Basel), Zwitserland, ingeschreven in het handelsregister onder nummer CH-053.4.017.178-5.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR) bedraagt. Het is volledig gestort.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

eenendertig december tweeduizend dertien.

8. - Als zaakvoerders van de vennootschap zijn aangesteld:

- de heer Jeroen Le Jeune, wonende te 2850 Boom, Velodroomstraat 121; en

- de heer Vincent Puttemans, wonende te rue de Lyon 5, 1201 Genève, Zwitserland.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Overeenkomstig artikel 7.2 van de statuten, wordt de vennootschap, indien er twee zaakvoerders zijn aangesteld, in alle handelingen in en buiten rechte vertegenwoordigd door de beide zaakvoerders gezamenlijk handelend.

- Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd: K law burg. BVBA, met maatschappelijke zetel gelegen te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

9. Als commissaris aangesteld werd: de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, en administratieve zetel te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 67, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger aanduidt de vennootschap  BVBA Peter Van den Eynde , met zetel te Gentstraat 65C, 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Van den Eynde, bedrijfsrevisor.

Zijn opdracht geldt voor een duur van drie boekjaren en zal eindigen bij de jaarvergadering van tweeduizend zestien handelend over het boekjaar eindigend per eenendertig december tweeduizend vijftien.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  De vennootschap heeft als doel, zowel in België als daarbuiten:

- hoofdzakelijk het verstrekken van kredieten of betalingsfaciliteiten, leningen, kredietopeningen,

voorschotten en elke andere kredietvorm onder eender welke vorm of duur aan (groeps-)vennootschappen; en daarnaast tevens

- het beheer van activa in de ruimste zin van het woord, en in het bijzonder het beheer van financiële activa, waaronder gelden en andere roerende waarden, van vennootschappen;

- het coördineren, ontwikkelen en centraliseren van de financiële activiteiten ten voordele van alle of een deel van de vennootschappen van de groep waartoe zij behoort, onder andere hedging van alle financiële risico s, het beheer van de intragroepsrekeningen en het centraal thesauriebeheer, met alle financiële

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

middelen, daarbij inbegrepen het aantrekken en centraliseren van fondsen voor en het toekennen van leningen aan verbonden vennootschappen, gebruik makend van eigen fondsen of geleend geld of gebruik makend van herfacturering of factoring;

- het waarborgen van verbintenissen en borg stellen, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, onder meer door haar goederen in pand of hypotheek te geven; - het beleggen in, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van gelden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, en andere roerende waarden, uitgegeven of gehouden door Belgische of buitenlandse ondernemingen;

- het beheren van beleggingen en participaties in vennootschappen, het verlenen van advies, management en andere diensten;

- de deelname aan onroerende investeringen en elke activiteit verbonden aan onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd;

- het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

Deze opsomming is niet limitatief maar zal nooit activiteiten omvatten waarop gedoeld wordt door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs of door de Wet van 22 maart 1993 op het statuut van en het toezicht op de kredietinstellingen, of enige latere wetgeving die voormelde wetten zou wijzigen.

Daartoe kan de vennootschap deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard en alle verbintenissen aangaan.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Kortom zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te bevorderen of te vergemakkelijken.

11. Jaarlijks op de tweede woensdag van de maand juni om achttien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

REMBERT VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

21/08/2015
ÿþ Mal wort! 11.1

[e 3 _j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtbank van koophandel

Anhverpen

12 AUG. 2015

afdefiemeyerpen

i

Ondernemingsnr : 849.842134

Benaming

(voluit) : Crossrail Finance

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Luchthavenlei 7A 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte ontslag en benoeming zaakvoerder

De vergadering neemt akte van het ontslag van de zaakvoerder de heer Jeroen Le Jeune, wonende te 2850 Boom, Velodroomstraat 121 en aanvaardt dit ontslag met ingang van 1 juli 2015.

De vergadering benoemt vervolgens de heer Wilfried Schumacher, woonachtig te Duitsland, 68239 Mannheim, In den Hopfengârten 28, als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 1 juli 2015.

Crossrail AG, met als vaste vertegenwoordiger de heer Wilfried Schumacher

U.,31_ clow.deu

YLD 0Lik\JOPJ-*X.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CROSSRAIL FINANCE

Adresse
LUCHTHAVENLEI 7, BUS A 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande