CROSSROAD CONSULTING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CROSSROAD CONSULTING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 893.405.632

Publication

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 09.07.2013 13296-0394-026
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 29.06.2012 12237-0151-023
12/07/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luin.:7

ICI V~IU~IYV I~IVI VIII

*11105904*

1gQ -06- 2011

I~'t~

GRIFFIER BANK van

K00 PHAN M!* CHELEN

t».

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : 893.405.632

Benaming

(voluit) : CROSSROAD CONSULTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20, gebouw H

Onderwerp akte : TOEGESTAAN KAPITAAL  STATUTENWIJZIGING  UITGIFTE WARRANTS

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE. GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen, Broeder-' minstraat 9, op eenentwintig juni tweeduizend en elf; dragende de melding : "Geregistreerd vijf bladen één? renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 22 JUN 2011 boek 223 blad 98 vak 19 Ontvangen; : vijfentwintig euro (25 £) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) C. VAN ELSEN", blijkt dat de buitenge-; wone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CROSSROAD CON SULTING", gevestigd te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20, gebouw H, ingeschreven in het rechtsperso-: neoregister van Mechelen met ondernemingsnummer 0893.405.632, onder meer beslist heeft :

1. na kennisname van het verslag van de raad van bestuur opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van artikel; 604 van het Wetboek van Vennootschappen tot vernieuwing en verhoging van de bevoegdheid van de raad van bestuur om het kapitaal te verhogen in het kader van het toegestaan kapitaal en tot schrapping van de bijzonde-; re voorwaarden opgenomen in artikel 5.3.3. van de statuten.

Artikel 5-3. van de statuten wordt aangepast als volgt:

"Artikel 5.-3 : Toegestaan kapitaal

1. Machtiging

Bij beslissing van de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering gehouden op eenentwintig juni: tweeduizend en elf; welk besluit in werking zal treden op de dag van bekendmaking van het besluit in de bijla-? gen tot het Belgisch Staatsblad werd de raad van bestuur uitdrukkelijk gemachtigd om het maatschappelijk; kapitaal in één of meerdere malen te verhogen met een bedrag van één miljoen EURO (E 1000.000,00) (hierna: verder het "Bedrag Toegestaan Kapitaal" genoemd).

De raad van bestuur kan deze machtiging uitoefenen gedurende een periode van vijf (5) jaar vanaf de bekend- making van deze machtiging in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Deze machtiging kan worden hernieuwd overeenkomstig de geldende wettelijke bepalingen.

2 Algemene voorwaarden

a) De kapitaalverhogingen waartoe krachtens deze machtiging wordt besloten kunnen geschieden overeenkom.;

stig de door de raad van bestuur te bepalen modaliteiten zoals :

- door middel van inbreng in geld of in natura binnen de door het Wetboek van Vennootschappen toegestane:

grenzen,

- door omzetting van reserves en uitgiftepremies,

- met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met of zonder stemrecht,

- door uitgifte van al dan niet achtergestelde converteerbare obligaties,

- door uitgifte van warrants of van obligaties waaraan warrants of andere roerende waarden zijn verbonden,

- door uitgifte van andere effecten, zoals aandelen in het kader van een aandelenoptieplan.

b) In het kader van het gebruik van zijn machtiging binnen het kader van het toegestaan kapitaal, kan de raad van bestuur, in het belang van de vennootschap, binnen de perken en overeenkomstig de voorwaarden voorge schreven door het Wetboek van Vennootschappen, het voorkeurrecht van de aandeelhouders beperken of op heffen.

Deze beperking of opheffing kan eveneens gebeuren ten gunste van het personeel van de vennootschap en haar? dochtervennootschappen en ten gunste van één of meer bepaalde personen zelfs indien deze geen personeelste-.

;_den zijn van, de vennootschap of haar dochterondernemingen. "

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

c) Indien naar aanleiding van een kapitaalverhoging waartoe besloten wordt binnen het kader van het toegestaan kapitaal, een uitgiftepremie wordt betaald, zal deze van rechtswege worden geboekt op de rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting van deze reserve in kapitaal, slechts kan beschikt worden overeenkomstig de voorwaarden gesteld door het Wetboek van Vennootschappen voor wijziging van de statuten.

d) De raad van bestuur is bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, na elke kapitaalverhoging tot stand gekomen binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal de statuten in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal en van de aandelen."

2. na kennisname van het verslag van de raad van bestuur opgemaakt overeenkomstig artikel 583 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de uitgifte van warrants over te gaan tot de gratis uitgifte van maximum tweehonderdduizend (200.000) warrants op naam en tot vaststelling van de uitgifte- en uitoefen-voorwaarden.

De voornaamste kenmerken van de uit te geven Warrants zijn de volgende:

a) Uitgifte : er zullen 200.000 Warrants worden uitgegeven. De Warrants kunnen tot en met vijf (5) jaar

na de datum van uitgifte van de Warrants door het Remuneratiecomité of, indien er geen is, de Raad van Bestuur, warden aangeboden aan Key People van de Vennootschap. Elk aanbod zal geschieden door middel van een schriftelijke aanbodbrief. "Datum van het Aanbod" betekent de datum waarop het Remuneratiecomité, c.q. de Raad van Bestuur, het aantal Warrants (met aanduiding van hun modaliteiten) schriftelijk heeft aangeboden aan de geselecteerde begunstigden, onder de voorwaarden bepaald in het Warrantenplan 2011. De datum van de schriftelijke aanbodbrief zal gelden als de Datum van het Aanbod. "Key People" betekent de door het Remuneratiecomité, of zolang er geen Re-muneratiecomité werd opgericht door de Raad van Bestuur, geselecteerde werknemers, medewerkers, consultants en bestuurders van de Vennootschap, alsook andere personen die zich naar aanleiding van hun beroepswerkzaamheid op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de Vennootschap of die vanwege hun kennis en ervaring van de markt waarin de Vennootschap actief is of omwille van hun netwerk een belangrijke toegevoegde waarde kunnen betekenen voor het succes en de groei op lange termijn van de Vennootschap.

b) Uitgiftepriis : de Warrants worden gratis aangeboden, d.w.z. er dient voor de toekenning van de Warrants geen prijs betaald te worden aan de Vennootschap.

c) Duur van de Warrants : de duur van de Warrants zal tien (10) jaar bedragen.

d) Inschrijvingsrecht : elke Warrant zal, onder de hierna bepaalde voorwaarden, recht geven om in te schrijven op één (1) nieuw aandeel categorie C van de Vennootschap (een "Aandeel" of meervoud de "Aandelen").

e) Vesting periode : tenzij het Remuneratiecomité of, indien er geen is, de Raad van Bestuur, anders beslist bij de toekenning van de Warrants en behoudens in geval van Einde van de Samenwerking zoals omschreven in het Warrantenplan 2011, zullen de Warrants toegekend aan de Warranthouders definitief verworven worden ("vesting") in vier (4) jaarlijkse schijven van elk 25% op de verjaardag van de respectievelijke Datum van het Aanbod.

Het Remuneratiecomité, c.q. de Raad van Bestuur, kan na toekenning van de Warrants de verwer-vingsvoorwaarden die betrekking hebben op nog niet definitief verworven Warrants of op nieuw aangeboden Warrants ten alle tijde éénzijdig wijzigen. In het bijzonder kan de Raad van Bestuur in specifieke gevallen op discretionaire wijze beslissen om de vesting periode te verkorten of te verlengen.

f) Dividendgerechtigheid van de Aandelen : de Aandelen zullen dividendgerechtigd zijn vanaf de datum van uitoefening van de Warrants en dit over het volledige lopende boekjaar.

g) Uitoefenperiode van de Warrants : De definitief verworven Warrants kunnen in het vierde kalenderjaar volgend op de Datum van het Aanbod worden uitgeoefend gedurende de maanden oktober en november of enige andere Uitoefenperiode bepaald door het Remuneratiecomité of, indien er geen is, de Raad van Bestuur. In geval van niet-uitoefening binnen deze Uitoefenperiode vervallen de Warrants van rechtswege en worden zij definitief onuitoefenbaar.

h) Uitoefenprijs : elk van de Warrants zal kunnen worden uitgeoefend aan een Uitoefenprijs te betalen door de Warranthouder aan de Vennootschap voor het verwerven van één (1) Aandeel bij de uitoefening van een definitief verworven Warrant. De Uitoefenprijs zal telkens door de Raad van Bestuur vastgesteld worden op de Datum van het Aanbod en zal gelijk zijn aan de werkelijke waarde van het Aandeel zoals vastgesteld door de Raad van Bestuur op eensluidend advies van de commissaris van de Vennootschap, of indien er geen is door een bedrijfsrevisor of accountant. De Uitoefenprijs zal in geen geval lager kunnen zijn dan de fractiewaarde van de aandelen op de Datum van het Aanbod. De Uitoefenprijs dient volledig in speciën betaald te worden bij de inschrijving op de kapitaalverhoging door uitoefening van de Warrants.

i) Wijze van uitoefening : Een definitief verworven Warrant zal worden uitgeoefend door een schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur met de vermelding van de Warrant of het aantal Warrants

L

Voorbehouden aan het Belgisch Staat blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

dat wordt uitgeoefend, binnen de Uitoefenperiode van de Warrants. De kennisgeving dient per aangetekend schrijven verricht te worden aan de Raad van Bestuur. De kennisgeving moet ondertekend zijn door de Warranthouder (of, in voorkomend geval, diens Rechthebbende(n)) en moet uitdrukkelijk vernielden hoeveel Warrants worden uitgeoefend en op hoeveel Aandelen aldus wordt ingeschreven.. Bovendien dient, ingeval de Warrants worden uitgeoefend door één of meer Rechthebbende(n), bij de kennisgeving een gepast bewijs te worden gevoegd van het recht van deze(n) om de Warrants uit te oefenen.

De betaling van het volledige bedrag van de Uitoefenprijs voor de Warrants, aan de voorwaarden van de warrantuitoefening, moet door bankoverschrijving worden gestort op een geblokkeerde rekening van de Vennootschap waarvan het rekeningnummer is meegedeeld door het Remuneratiecomité of, indien er geen is, de Raad van Bestuur. De betaling dient te gebeuren binnen de vijftien (15) kalenderdagen na de mededeling van het rekeningnummer door het Remuneratiecomité, c.q. de Raad van Bestuur, of binnen de vijftien (15) kalenderdagen na de kennisgeving van de uitoefening indien het desbetreffende rekeningnummer reeds eerder door de Raad van Bestuur werd meegedeeld.

De Raad van Bestuur kan de uitoefening van de Warrants afhankelijk maken van de ontvangst van om het even welke verklaring en documenten die zij nodig of wenselijk acht overeenkomstig de toepasbare wettelijke en reglementaire bepalingen, en die moeten voorgelegd worden aan de Raad van Bestuur.

Vorm : de Warrants zijn op naam en zullen op naam blijven. Ze worden ingeschreven in het register van warrants dat door de Vennootschap wordt gehouden op zijn maatschappelijke zetel. Zij kunnen niet omgezet worden in toondereffecten.

Verhandelbaarheid : de Warrants kunnen niet worden overgedragen onder levenden.

Kosten : de kosten van de vaststelling van de kapitaalverhoging en de uitgifte van de Aandelen waartoe de uitoefening van het inschrijvingsrecht aanleiding geeft, zijn ten laste van de vennootschap. Alle eventuele belastingen, rechten of taksen verschuldigd naar aanleiding van de verwerving of uitoefening van de Warrants komen ten laste van de Warranthouders (en, in voorkomend geval, hun Recht-hebbende(n)).

Anti-verwatering : In afwijking van artikel 501 van het Wetboek van Vennootschappen en zonder afbreuk te doen aan de wettelijk voorziene uitzonderingen, houdt de Vennootschap zich het recht voor om alle beslissingen te nemen en verrichtingen door te voeren die een invloed kunnen hebben op het kapitaal of de aandelen van de Vennootschap, zoals een kapitaalverhoging door inbreng in geld of in natura, omzetting van reserves in kapitaal, al dan niet met uitgifte van nieuwe aandelen of de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants, al dan niet verbonden aan obligaties, en wijzigingen aan te brengen aan de statutaire bepalingen met betrekking tot de verdeling van de winst of het batig saldo van de vereffening, dit alles ongeacht of zulke beslissingen, verrichtingen of wijzigingen een vermindering van de voordelen verbonden aan de Warrants met zich meebrengen.

Indien de rechten van de Warranthouder worden aangetast door dergelijke beslissing of verrichting, dan zal de Warranthouder geen recht hebben op een verandering van de uitoefenvoorwaarden, noch op enige andere vorm van financiële of andere compensatie. Het Remuneratiecomité of, indien er geen is, de Raad van Bestuur kan echter, naar eigen goeddunken, bepaalde wijzigingen aanbrengen aan het aantal Aandelen waarop één Warrant betrekking heeft of aan de Uitoefenprijs. Desgevallend zal zo snel als redelijkerwijze mogelijk de Warranthouder van zulke wijziging schriftelijk op de hoogte gebracht worden.

In geval van fusie, splitsing en/of aandelensplitsing, of ingeval van uitgifte van bonusaandelen door', omzetting van reserves, zal het aantal inschrijvingsrechten per Warrant worden gewijzigd in dezelfde verhouding als die waarmee het aantal aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen wordt gewijzigd, zonder rekening te houden met fracties. In voorkomend geval zal de berekeningswijze van de Uitoefenprijs worden aangepast. Deze aangepaste berekeningswijze zal worden vastgesteld door het Remuneratiecomité c.q. de Raad van Bestuur, zodanig dat de meest correcte Uitoefenprijs wordt bekomen alsof er geen splitsing of uitgifte van bonusaandelen had plaatsgehad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd:

-afschrift van Marc SL.EDSENS

, de akte geassocieerd notaris

- volmachten Broederminstraat 9

- gecodrdineer- 2018 ANTWERPEN

de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

j)

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 29.06.2011 11224-0444-017
25/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.12.2009, NGL 13.01.2010 10012-0227-014
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 28.07.2016 16361-0328-025

Coordonnées
CROSSROAD CONSULTING

Adresse
SCHALIENHOEVEDREEF 20, GEBOUW H 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande