CRYO-SAVE LABS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CRYO-SAVE LABS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 892.108.010

Publication

02/05/2014 : Ontslag en benoeming bestuurders
Tekst :

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besiuiten dd, 27.03.2014 genomen door de

aandeelhouders:

EERSTE BESLUIT

De aandeelhouders nemen akte van het ontslag uit de functie van bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de heer Petrus Adrianus BUURON, wonend te 4661ZH Halsteren (Nederland), Kapitein Frensstraat 9. Het ontslag gaat in vanaf de datum van ondertekening van de besiuiten.

TWEEDE BESLUIT

De aandeelhouders verlenen kwijting aan de heer Petrus Adrianus BUURON voor de uîtoefening

van zijn mandaat.

DERDE BESLUIT

De aandeelhouders beslissen als nieuwe bestuurder te benoemen de heer Tom VAN SESSEL, wonend te 6824 AK Arnhem (Nederland), Hoornestraat 45. Hij wordt tevens benoemd tôt gedelegeerd bestuurder.

Zijn mandaat gaat in op datum van ondertekening van de besiuiten en zal, behoudens herverkîezing, eindigen op de jaarvergadering gehouden in 2020. Het mandaat zal onbezoldigd uîtgeoefend worden.

VIERDE BESLUIT

De aandeelhouders geven volmacht aan en beiasten VAN HOUT BVBA met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Galgestraat 20, vertegenwoordigd door de heer Kristof VAN HOUT, zaakvoerder, om met de mogelijkheid van indeplaatsstelling aile documenter Instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om aile nodige en nuttige instructies te geven om de formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om allé nodige en nuttige instructies te geven om de formaliteiten inzake publicatîe en kennïsgevîng aan aile bevoegde instanties, ind. de fiscale administrâmes, van voorafgaande besiuiten te verrichten.

Kristof Van Hout

Gevolmachtigde

Op de laatste blz." vari Lûik"B"vê"rrne'ldë'ri':'

fiëcfô":" Nââmerï hoëïànïgheïd" varidëiristmrrièntêrëride" hofëfîs,"hëtztj"vari cîè"pêrsd(ô jn(ëhY

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
11/02/2014
ÿþOndernemingsnr : 0892.108.010

Benaming

(voluit) : CRYO-SAVE LABS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Galileilaan 19 te 2845 Niel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Jean-Pierre Vanden weghe, te Walem (Mechelen), op 24 januari 2014, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "CRYO-SAVE LABS", met zetel te 2845 Niel, Galileilaan 19, het volgende heeft beslist:

Eerste besluit

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met één miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 1.500.000,00), om het te brengen van twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00) tot drie miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 3.500.000,00), door uitgifte van duizend vijfhonderd (1.500) nieuwe aandelen op naam, identiek aan de bestaande aandelen en genietend van dezelfde rechten en voordelen, met inbegrip van deelname in de winst, vanaf heden. Op de nieuwe aandelen wordt ingeschreven tegen duizend euro (¬ 1.000,00) per stuk. Deze aandelen worden volledig volstort.

Afwijzing van het voorkeurrecht

De huidige aandeelhouder, de Heer Petrus Adrianus BUURON, wonend te 4661 ZH Halsteren (Nederland), Kapitein Frensstraat 9, heeft beslist onherroepelijk en volledig af te zien van het voorkeurrecht om in te schrijven op de nieuwe aandelen van de kapitaalverhoging, zoals voorzien in artikel 592 ev. van het Wetboek van Vennootschappeh, en dit, met toepassing van de artikelèn 596 tot en met 598 Wétboek van Vennootschappen, uitsluitend ten voordele van de Naamloze Vennootschap naar Nederlands recht 'CRYO-SAVE GROUP N.V.', met zetel te 7204 JN Zutphen (Nederland), Piet Heinstraat 11a. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Oost Nederland onder dossiernummer: 27187482. Deze schrijft alleen in op alle nieuwe aandelen, Bovendien zien de huidige aandeelhouders uitdrukkelijk en definitief af van de termijn van vijftien (15) dagen zoals voorgeschreven door artikel 593 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede besluit

De heer Petrus BUURON schrijft namens de Naamloze Vennootschap naar Nederlands recht 'CRYO-SAVE GROUP N.V.', in op duizend vijfhonderd (1.500) nieuwe aandelen tegen de eerder aangegeven prijs.

De inschrijver heeft verklaard dat de aandelen waarop zij ingeschreven heeft, volledig volstort zijn. Deze gelden werden gestort op rekening nummer 363-1288672-67 , bij ING, met zetel te 1000 Brussel, Marnixlaan 24, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op 13 januari 2014.

De inschrijver heeft verklaard te weten dat er geen agio, noch disagio werd toegekend aan de nieuwe aandelen.

Derde besluit: vaststelling van de realisatie van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering heeft vastgesteld, dat ten gevolge van de voorgaande genomen besluiten, bevestigd door het bankattest:

- Het kapitaal effectief werd verhoogd tot drie miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 3.500.000,00);

- De vennootschap bijgevolg beschikt over een bedrag van één miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 1.500.000,00);

Vierde besluit: statutenwijziging

De algemene vergadering beslist om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging: " Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen

vijfhonderd duizend euro (¬ 3.500.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd aandelen (3.500) zonder nominale waarde, die ieder één/drieduizend vijfhonderdste (1/3.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Wood 11.1

Griffie

3 MU, 110':ç

40399

il

11111

E:zre-geled ter grixrie van do !3'echs;ece ta &chandaj l° AnF'i'taeze,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

n 7%

1 ' Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



Vijfde besluit

De buitengewone algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hier-boven genomen beslissingen en verleent daartoe alle machten aan de bestuurders, inzonderheid om de coördinatie van deze statuten goed te keuren.

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift proces-verbaal

- gecoördineerde statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Jean-Pierre Vanden Weghe

Notaris



Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/11/2013
ÿþ MCd word r1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ier cela van de Roddbank 1º%~á Keaphaaadal to AgDwerppi st,

2 3 OKT. 2013

Griffie

11111111111111191111

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0892.108.010

Benaming

(voluit) : THE CELL-FACTORY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Galileilaan 19 te 2845 Niel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging - ontslag en aanstelling bestuurder - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Jean-Pierre Vanden weghe, te Walem (Mechelen), op 21 oktober 2013, ter registratie aangeboden, dal de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "THE CELL-FACTORY".', met zetel te 2845 Niel, Galileilaan 19, het volgende heeft beslist:

Eerste besluit:

De buitengewone algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen van "The Celi-Factory" naar "CRYO-SAVE LABS".

De buitengewone algemene vergadering beslist artikel 1 van de statuten aan te passen als volgt: "Artikel 1: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "CRYO-SAVE

LABS".".

Tweede besluit

Aan artikel 28 van de statuten wordt de volgende paragraaf toegevoegd:

" Deelneming aan de algemene vergadering op afstand langs elektronische weg 1. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden, De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder/raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd. Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd. 2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken,"

Derde besluit

De buitengewone algemene vergadering beslist met ingang van 21/10/2013 een einde te stellen aan het mandaat van de Heer VAN TULDER Arnoldus, voornoemd, als bestuurder. Er wordt hem decharge verleend voor zijn beleid. De vergadering beslist te benoemen als bestuurder voor een periode van zes (6) jaar te rekenen vanaf 21/10/2013: de Heer VERHOEF Gijsbertus Herman, geboren te Naarden (Nederland), op 25 december 1977, wonend te 7463 DG Rijsen (Nederland), Kolenbrander 4a.

Vierde besluit: machten

De vergadering beslist alle machten toe te kennen aan de bestuurders, voor de uitvoering van de genomen besluiten aangaande de zaken die voorafgaan.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

e

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Samen hiermee neergelegd:

- afschrift proces-verbaal

- gecoordineerde statuten

Jean-Pierre Vanden Weghe

Notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 11.07.2013 13300-0110-039
03/01/2013
ÿþRechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Galileilaan 19 te 2845 Niel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluiten dd. 12.12.2012 genomen door de aandeelhouders: EERSTE BESLUIT

De aandeelhouders nemen akte van het ontslag uit de functie van bestuurder en gedelegeerd bestuurder; van de heer Marc WAETERSCHOOT, wonend te 2627 Schelle, Hulstlel 51. Ze nemen eveneens akte van het, ontslag uit de functie van bestuurder van de heer Johan GOOSSENS, wonend te 8 Avenue des Ligures, 98000; Monaco. Hun ontslag gaat in vanaf de datum van ondertekening van de besluiten.

TWEEDE BESLUIT

De aandeelhouders verlenen kwijting aan de heer Marc WAETERSCHOOT en de heer Johan GOOSSENS? voor de uitoefening van hun mandaat.

DERDE BESLUIT

De aandeelhouders beslissen als nieuwe bestuurders te benoemen de heer Arnaud VAN TULDER, wanend te Vivaldipark 13, 1217DT Hilversum, Nederland, en de heer Perry BUURON, wanend te Kapitein Frensstraat 9, 4661ZH Halsteren, Nederland.

De heer Perry BUURON voornoemd, wordt tevens benoemd tot gedelegeerd bestuurder,

Hun mandaat gaat in op datum van ondertekening van de besluiten en zal, behoudens herverkiezing,

eindigen op de jaarvergadering gehouden in 2018,

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

VIERDE BESLUIT

De aandeelhouders geven volmacht aan en belasten VAN HOUT BVBA met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Galgestraat 20, vertegenwoordigd door de heer Kristof VAN HOUT, zaakvoerder, om met de mogelijkheid van indeplaatsstelling alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de formaliteiten inzake publicatie en kennisgeving aan alle bevoegde instanties, incl. de fiscale administraties, van voorafgaande besluiten te verrichten.

Kristof Van Hout

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl warti 11.1

min ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ecergèleglI !er griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, ,op

23 DEC. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0892.108.010

Benaming

(voluit) : THE CELL-FACTORY

(verkort) :

ri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/11/2012
ÿþ(Dn\ Mod wort 11.1

I,. ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

UeergdegilYmr-gflfre.von á'e 'Redite von Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 02 UV. 2012

d I II II III111IIIIIII II

*12185034*

bet

ar

Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming 0892.108.010

(voluit) : (verkort) : The Cell-Factory

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : Galileilaan 19, 2845 Niel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de algemene vergadering dd. 29 juni 2012 blijkt het volgende:

De aandeelhouders bevestigen hierbij de herbenoeming van de burgerlijke CVBA KPMG Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te Prins Boudewijnlaan 24 d te 2550 Kontich, vertegenwoordigd in de uitoefening van haar mandaat door de heer Louis Vercammen, voor een periode van 3 jaar, zijnde de boekjaren 20112012-2013. Haar mandaat zal aldus een einde nemen op de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2014,

Marc Waeterschoot

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik I3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/02/2015
ÿþ ~ PeffIk r=1 Mad PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor»

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111111111,11101111

Rechtbank van koophandel

Antweroen

0 3 FEB. 2015

afdellneneerpen

Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : 0892.108.010 CRYO-SAVE LABS

Naamloze vennootschap

Zetel Galileilaan 19, 2845 Niel, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming commissaris

Tekst

Uit de éénparige en schriftelijke besluiten genomen door de aandeelhouders op 18/12/2014 blijkt hetvolgende:

Tijdens de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de jaarrekening afgesloten op 31 december 2013 kwam het mandaat van de commissaris, KPMG Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd door de heer Louis Vercammen ten einde. De vergadering besluit tot de benoeming van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, kantoor houdende te 2140 Borgerhout, Joe Englishstraat 52, vertegenwoordigd door de heer Ronald Van den Ecker bedrijfsrevisor, te benoemen als commissaris voor een termijn van drie jaar, eindigend onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van de aandeelhouders, met betrekking tot het boekjaar eindigend op 31 december 2016 die gehouden zal worden in 2017.

Lasthebber

Van Hout Kristof

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik É3 vermelcÏen : Recto :14aam en hoedarii held van d'e instrurnenterencfe notaris, liefztl van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 18.08.2011 11420-0520-038
04/05/2011
ÿþi Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

Neergelegd ter griffie vn du Rechtliank van Koophandel te Antwerpen, op

21 APR. 2011

Griffie

I

1111

" 110673]9"

Ondernemingsar : 0892.108.010

Benaming

(voluit) : THE CELL- FACTORY

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Galileilaan 19 te 2845 Niel

Onderwerp akte : Wijziging van wettelijk vertegenwoordiger commissaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur dd. maandag 28 maart 2011

De Raad van Bestuur heeft kennis genomen van het feit dat de vennootschap Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren CVBA beslist heeft de heer H. Van Donink, bedrijfsrevisor, als wettelijk, vertegenwoordiger te laten vervangen door de heer Louis Vercammen, bedrijfsrevisor.

De heer Marc Waeterschoot

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 22.07.2010 10335-0150-037
03/07/2015
ÿþMod PDF 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbani; van koaphandel

Antwerpen

2 3 JUNI 2015

afdeling 1+j ffjteen

Ondernerningsnr : 0892.1 08.010

Benaming (voluit) CRYO-SAVE LABS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag en benoeming bestuurder

Tekst

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke beslulien'dd 04.05:Ï015,genomen door de aandeelhouders;

EERSTE BESLUIT

De aandeelhouders nemen akte van het ontslag uit de functie van bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de heer Tom VAN GESSEL, wonend te 6824 AK Arnhem (Nederland), Hoornestraat 45. Het ontslag gaat in vanaf 1 april 2015.

TWEEDE BESLUIT

De aandeelhouders vérlenen kwijting aan de heer Tom VAN GESSEL voor de uitoefening van zijn

mandaat.

DERDE BESLUIT

De aandeelhouders beslissen als nieuwe bestuurder te benoemen de heer Frédéric Albert AMAR, wonend te 8808 Pfgffikon SZ (Zwitserland), Hurdnerwaldlistrasse 19. Hij wordt tevens benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

Zijn mandaat gaat in op datum van ondertekening van de besluiten en zal, behoudens

herverkiezing, eindigen op de jaarvergadering gehouden in 2021.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

VIERDE BESLUIT

De aandeelhouders geven volmacht aan en belasten VAN HOUT BVBA met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Galgestraat 20, vertegenwoordigd door de heer Kristof VAN HOUT, zaakvoerder, om met de mogelijkheid van indeplaatsstelling alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om aile nodige en nuttige instructies te geven om de formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om aile nodige en nuttige instructies te geven om de formaliteiten inzake publicatie en kennisgeving aan alle bevoegde instanties, incl. de fiscale administraties, van voorafgaande besluiten te verrichten.

Kristof Van Hout

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermei n : Rèçta ; Nagym êïi âëcianrgfiérd vârï dë rnsirtlroentérUrkf përsr;(ójrï(Qit) -

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

c.

ID-te r--.1

il1uh1 I I1I H 1UII IUHh1 l

*15095054*

Galileilaan 19, 2845 Niel, België

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 24.07.2015 15340-0158-035

Coordonnées
CRYO-SAVE LABS

Adresse
GALILEILAAN 19 2845 NIEL

Code postal : 2845
Localité : NIEL
Commune : NIEL
Province : Anvers
Région : Région flamande