CT CAR MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CT CAR MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.376.182

Publication

19/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13307843*

Neergelegd

17-12-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0543376182

Benaming (voluit): CT Car Management

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Sint-Thomasstraat 57

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerd-notaris Sebastiaan-Willem Verbert te Antwerpen op zeventien december tweeduizend dertien, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CT Car Management", werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2018 Antwerpen, Sint-Thomasstraat 57

2.Oprichter: 1/ de heer THYBAUT, Cédric Dominicus Hilaire, geboren te Leuven, op tien mei duizend negenhonderdtachtig, wonende te 2018 Antwerpen, Sint-Thomasstraat, 57.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1) Het uitoefenen van een leidinggevende of adviesfunctie binnen een onderneming of organisatie.

2) Het ter beschikking stellen van management; het voeren van bedrijfsmanagement in de meest ruime zin van het woord, daarin begrepen het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen; van het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan; het optreden als mandataris voor alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; alsook het waarnemen van beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden. Dit alles voor alle handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

3) Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verscheidene vormen aan derden, en dit op het vlak van organisatie, informatisering, enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele hulp en administratieve hulp, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat, van concrete projecten, opleidingen en trainingen, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verscheidene wetgevingen.

4) Handelsbemiddeling, handelsbemiddeling in motorvoertuigen; handel in auto s welke onder meer omvat: groot- en kleinhandel, in en uitvoer van nieuwe en gebruikte autovoertuigen en ander rollend materieel; onderhoud en reparaties van auto s, het inrichten en uitbaten van carrosseriewerkplaatsen, herstelwerkplaatsen voor alle voertuigen en rollend materieel; handel in onderdelen en accessoires van auto s, aan- en verkoop van alle onderdelen, brandstoffen, oliën en smeerstoffen bestemd voor autovoertuigen en ander rollend materieel.

5) Alle onroerende verrichtingen en verhandelingen inzonderheid de verkrijging, en meer in het bijzonder de aankoop, ruil, verdeling of inbetalinggeving, van alle welkdanige onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, al dan niet met het oog op wederverkoop of verhuring, en de daaropvolgende vervreemding of overdracht van de gezegde onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, inzonderheid de verkoop, ruil, verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap, alsook de vestiging van alle onroerende zakelijke rechten en de verhuring van de gezegde goederen, het verrichten, het uitvoeren, promoten en coördineren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende

projecten, inzonderheid verkavelingen van alle aard, appartementsgebouwen en andere complexen.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

4.Duur: een onbeperkte duur

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volledig volgestort. De voornoemde oprichter tekende in op alle aandelen, elk van deze aandelen werd volledig volgestort.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE30 3631 2865 7911 geopend bij de

ING-Bank op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voormelde

Bank afgeleverd op 17 december 2013.

7.Boekjaar: Loopt van 1 juli tot dertig juni. Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend veertien.

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9. Bestuur: Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder .Tot zaakvoerder werd benoemd voornoemde oprichter, te weten:

- de heer THYBAUT, Cédric, voornoemd;

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de laatste vrijdag van november om tien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2014.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AD-Ministerie, vertegenwoordigd door de heer Adriaan de Leeuw, steenweg op Brussel 70A te 1860 MEISE en zijn gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de notaris, Sebastiaan-Willem Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

17/07/2015
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iw

- - it~&11jleflk nn 1.99ptandel

RrttweFlpan

Q 6 JULI 2015

afdellneepen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0543.376.182

Benaming

(voluit) : CT CAR MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SINT THOMASSTRAAT 57 - 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERGOEDING ZAAKVOERDER

(uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 10 juni 2015) Fee vergadering neemt het volgende besluit:

1. In tegenstelling tot wat eerder was bepaald, zal het mandaat van de zaakvoerder worden bezoldigd, en dit vanaf 1 juli 2015, hetzij begindatum van het boekjaar 2015/2016.

THYBAUT Cedric

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van _uik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.11.2015, NGL 21.12.2015 15700-0296-009

Coordonnées
CT CAR MANAGEMENT

Adresse
HOF TER SCHRIECKLAAN 15 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande