CUIB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CUIB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.499.512

Publication

04/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.05.2014, NGL 29.08.2014 14518-0052-014
09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 06.08.2013 13402-0126-012
29/06/2011
ÿþ" 1

Merl 2.1

Liiïk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voc x1109709pill neereed roei de Retieil», raë xoapiaantiol b Antwerpen, op

behoc

aan 1

BelgI

Staats



Griffie 1 7 JUNI 2011



Ondernemingsnr : 0834.499.512

Benaming Cuib

woluil) :





Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Kapelstraat 44 2660 Hoboken (Antwerpen), België

" Onderwerp akte : Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Bij beslissing van de zaakvoerder dd 16 juni 2011 wordt de maatschappelijke zetel en enige uitbatingszetel van de vennootschap verplaatst van 2660 Hoboken, Kapelstraat 49 naar 2660 Hoboken, Kapelstraat 43.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Van Hoofstadt (datascha, Kapelstraat 121 te 2660 Hoboken, om hiertoe de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van het belgisch staatsblad, de RSZ, het BIZ ondernemingsloket en de de administratie van directe en indirecte belastingen.

Gheorghe Mihali

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto;n(en) bevoegd de rechtspersoon aan aanzien van derden te vertegenwoordloen

Verso : Naam en handtekening.

24/03/2011
ÿþ s erod 2.I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- !111111111,11.1.11,111111111111! 11I

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ileeipele4d ter pfle no de tedgboot von goopixodot te Ammon

op Í ; HkAvé uriffMr,

Griffie

Ondernemingsnr : 0 8 3 4. 4 9 9, 5 1 2

Benaming

(voluit) : CUIB

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2660 Antwerpen, district Hoboken, Kapelstraat 49

Ondertent akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit een oprichtingsakte van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verleden voor notaris Jacqueline Helderweirt, te Antwerpen, district Berchem op 10 maart 2011, "Geregistreerd acht bladen geen renvooien, te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 11 maart 2011 boek 223 blad 46 vak 11 ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 ¬ ) De eerstaanwezend inspecteur (getekend) C. VAN ELSEN " bevattende:

1 Q' Rechtsvorm en Naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid niet als naam " CUIB "

20 Zetel: 2660 Antwerpen, district Hoboken, Kapelstraat 49

3D Duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

40 Identiteit van de oprichters en de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort niet het bedrag van hun nog niet volgestorte inbrengen:

- De heer Mihali Gheorghe, wonende te Antwerpen-Hoboken, Sint-Bernardsesteenweg 1041, en, zijn echtgenote;

- Mevrouw Mihali Danuta Agnieszka, wonende te Antwerpen-Hoboken, Sint-Bernardse-steenweg 1041.

Het nog niet volgestort bedrag van de oprichters bedraagt in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), hetzij respectievelijk zesduizend tweehonderd (6.200,00) en zesduizend tweehonderd (6.200,00)) euro.

50 Bedrag Kapitaal; het gestorte bedrag: het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro, zoals blijkt uit het aan ondergetekende notaris overhandigde bankattest uitgaande van Dexia Bank NV van 7 maart 2011.

6o Samenstelling Kapitaal: volledig door inbreng in geld.

7o Boekjaar: ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december daaropvolgend. Uitzonderlijk loopt het eerste boekjaar vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

80 Bepalingen inzake het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening:

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkeringen zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Op de laatste biz. van Lu. ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het getal der onderscheiden maatschappelijke aandelen, elk aandeel gevend een gelijk recht.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

90 Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang en wijze van uitoefening van de bevoegdheid, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Zij worden benoemd voor onbepaalde duur tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wanneer meerdere zaakvoerders worden benoemd, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of verweerder. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn veroorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Wordt als statutair-zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer MIHALI Gheorghe, wonende te Antwerpen-Hoboken, Sint-Bernardsesteenweg 1041. Indien, om welke reden ook, de voornoemde zaakvoerder zijn mandaat niet meer zal uitoefenen onder meer door overlijden of uittreding, wordt nu voor dan tot statutair-zaakvoerder aangesteld: mevrouw MIHALI Danuta Agnieszka, wonende te Antwerpen-Hoboken, Sint-Bernardsesteenweg 1041.

100 Aanwijzing van de commissarissen: er werd geen commissaris benoemd.

110 Doel: de vennootschap heeft tot doel:

-alle activiteiten en prestaties inzake burgerlijke bouwkunde

-slopen van gebouwen en grondverzet

-burgerlijke en utiliteitsbouw, weg en waterbouw

-algemene bouwkundige en civieltechnische werken

-bouw van bruggen, tunnels, viaducten en dergelijke, rioleringswerken

-dakbedekkingen, bouw van dakconstructies

-bouw van autowegen en andere wegen, vliegvelden en sportfaciliteiten

-waterbouw en baggerwerken,

-bouw van funderingen, inclusief heien, boren en aanleggen van waterputten,

-vlechten van ijzer, bekistingswerken, metselwerken, aanbrengen van chape

-elektriciteits-, isolatie en loodgieterswerk

-schoonmaakwerkzaamheden van gebouwen

- im- en export, groot- en kleinhandel, tussenpersoon in de handel van allerlei materialen en producten in de particuliere en industriële bouw, waterbouw, wegenbouw en aanverwante sectoren, zowel in binnen- ars in buitenland;

- verhuur van machines, voertuigen en materialen, verlenen van technisch advies en opleidingen.

- het verhuren van alle roerende (inclusief rollend materiaal, al dan niet met bestuurder) en onroerende goederen.

- het bezit, de instandhouding en beheer van onroerende goederen en andere vermogenswaarden; binnen dit kader zal de vennootschap mogen overgaan tot het verwerven, vervreemden, ruilen, bouwen en verbouwen, doen bouwen en doen verbouwen, uitbaten, huren en verhuren, opschikken, uitrusten, valoriseren, renoveren, verkavelen van aile mogelijke onroerende handelingen met inbegrip van de onroerende leasing.

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en d ochtervennootschap pen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen

fw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

j\\F

of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke-, commerciële-, industriële-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

120 Plaats, dag en uur van de jaarvergadering, alsmede de voorwaarden voor toelating en voor de uitoefening van het stemrecht:

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De jaarvergadering heeft plaats op 6 mei om 18.00 uur, of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de jaarvergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

Elke vennoot mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager die tevens vennoot moet zijn. De volmachten mogen schriftelijk of per telefax gegeven worden en worden neergelegd op het bureau.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen verbonden is, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaar(s) en vruchtgebruiker(s) worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Van Hoofstadt Natascha, wonende te 2660 Hoboken, Kapelstraat 121 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het BIZ ondernemingsloket, de Administraties van directe en indirecte belastingen, de RSZ en de BTW Administratie.

Voor Ontledend Uittreksel, De Notaris, Jacqueline HELDERWEIRT

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n[enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dardan te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 31.08.2016 16536-0230-015

Coordonnées
CUIB

Adresse
KAPELSTRAAT 43 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande