CURA CREVIT

Divers


Dénomination : CURA CREVIT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 564.807.937

Publication

28/10/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2143772 na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

17 UT. 2014

Griffie

111111111,11M111,111011111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0564.807.937

Benaming (voluit) CURA CRE VIT

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Molenstraat 9

(volledig adres) 2018 Antwerpen

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd %rd& registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel , te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 16 oktober 2014, dat:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten i vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "CURA CREVIr.

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Antwerpen, Molenstraat 9.

3. Oprichters:

1, De heer VAN TONGERLOO Ken August Lutgard, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 16 januari 1981,

wonende te 2018 Antwerpen, Molenstraat 9;

' 2. De gewone commanditaire vennootschap "ZONES ENTERTAINMENT", rechtspersonenregister

' Antwerpen, afdeling Antwerpen 0807.952.689, met zetel te 2018 Antwerpen, Molenstraat 9.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00)..

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 12.400,00 euro.

- zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00) nog te volstorten door sub 3.,1;

zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00) nog te volstorten door sub 3.2.

7. Samenstelling: In geld..

8. Boekiaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

, 9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder(s): De oprichters stelden aan ais niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op Oc ogenblik herroepbaar: de heer VAN TONGERLOO Ken, voornoemd.

13. Commissarissen: Geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het

-Yerlerlen-±etlaciviee-ett-Pielstis.che...hulp..-pan_bedtijven _ln_mertanci. metplr ati on s cpmmu picatier_ ro a dct-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

e

mod 11,1

opinieonderzoek, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder' meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven deer onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar,

Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden met Inbegrip van aile handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en de koopgewoonten, alsook statische analyses van de resultaten van het onderzoek. De bevordering van de verkoop en ontwikkeling van nieuwe producten.

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, niiverheld en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het-drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven In oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

Het beheer van allerhande patrimonia en het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften,

Het nemen van participaties onder eender welke vorm In aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze wettelijk voorbehouden aan deposito- en spaarbanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pend stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

15. Gewone algemene vergaderincg De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede van de maand mei om twintig uur; indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil,

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRADOM", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0451.520.944, met zetel te 2650 Edegem, Jozef de Veusterstraat 67, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar aile venichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Notaris Erik Celis

Tegelijk hiermee neergelegd afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CURA CREVIT

Adresse
(volledig adres) 2018 Antwerpen

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande