CURANCIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CURANCIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.952.518

Publication

23/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbank van kco i #rr:c Anhvtirr:

12 DEC, 2014

afdeling Pet,yare lih

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0524.952.518

Benaming

(voluit) : CURANCIA

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bloemenlel 2 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : MANDAAT - ONTBINDING - SLUITING.-

Uit een akte verleden voor Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op tien december tweeduizend veertien blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CURANCIA" gevestigd te 2950 Kapellen Bloemenlei 2, met ondememingsnummer 0524.952.518, ondermeer volgende besluiten heeft genomen:

- De vennootschap wordt met ingang van tien december tweeduizend veertien ontbonden en in vereffening gesteld.

Er wordt kennis genomen van het ontslag van de zaakvoerders, te weten:

. de heer VAN TILBURG Eric Alfons Louise, geboren te Kapellen op zestien juni negentienhonderd tweeënzestig (rijksregister nummer 62.06.16-007.81), wonende te 2950 Kapellen Bloemenlei 2;

. mevrouw BERA SANTOS Isbelia, geboren te Madrid (Spanje) op drie december negentienhonderd, drieëntachtig (rijksregister nummer 83.12.03-448.28), wonende te 3500 Hasselt Jordaenslaan 12;

tengevolge van de ontbinding van de vennootschap en er wordt hen ieder volledige décharge verleend voor de uitoefening van zijn/haar mandaat.

- Er wordt geen vereffenaar aangesteld en de vereffening wordt onmiddellijk afgesloten omdat de voorwaarden die worden opgelegd door artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen vervuld zijn.

- De boeken en bescheiden van de vennootschap worden met ingang van tien december tweeduizend veertien gedurende ten minste vijf jaar bewaard te 2950 Kapellen Bloemenlei 2.

- Wordt ais bijzondere lasthebber aangesteld de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Gassen", gevestigd te 2180 Antwerpen-Ekeren Ferdinand Pauwelsstraat 12, alsook haar aangestelden, aan wie de macht wordt verleend om ieder afzonderlijk de nodige verrichtingen te doen bij de erkende Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank en de B.T.W.-administratie, ook voor wat betreft akten en/of, processen-verbaal voor deze opgemaakt.

---VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der akte statutenwijziging, verslag van de zaakvoerder en

revisoraal verslag.

Notaris Jan Janssens

II*192 68 1

10/04/2013
ÿþ Mat Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Redlfbank

van Koophandel te Antwerpen**

2 9 MAU2Qi3

Griffie

u

vi bekt aai Bel Stem

*1305 96 ~

Ondernemingsnr : OSDLt

Benaming

(voluit) : CURANCIA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bloemenlei 2 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-INBRENG.-

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op zesentwintig maart tweeduizend dertien dat door

1° De heer VAN TILBURG Eric Alfons Louise, geboren te Kapellen op zestien juni negentienhonderd tweeënzestig (rijksregister nummer 62.06.16-007.81), wonende te 2950 Kapellen Bloemenlei 2;

2' Mejuffrouw BERA SANTOS isbelia, geboren te Madrid (Spanje) op drie december negentienhonderd drieëntachtig (rijksregister nummer 83.12.03-448.28), wonende te 3500 Hasselt Jordaenslaan 12;

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "CURANCIA" met zetel te Kapellen met als eerste adres Bloemenlei 2 te 2950 Kapellen.

De vennootschap heeft tot doel:

- selecteren, werven en opleiden van werknemers en kandidaat-werknemers in de meest uitgebreide beroepsdomeinen, dit zowel in een nationaal als in een internationaal kader;

- sociale, maatschappelijke, logistieke, administratieve en financiële ondersteuning van organisaties of personen die naar een ander land verhuizen of naar België komen wonen in het kader van hun beroepsactiviteiten;

- de uitbouw van een maatschappelijk verantwoorde onderneming; meer algemeen het vinden van een evenwicht tussen sociale, maatschappelijke, en economische doelstellingen.

De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen, verhuren, verkopen of ruilen

Zij mag (hypothecaire) waarborgen verlenen, ook voor derden, leningen toestaan aan derden en zich voor derden borg stellen in het algemeen.

Zij mag alle handels- , financiële- en nijverheidshandelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het is verdeeld in honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn volstort door inbreng in geld ten belope van zesduizend vierhonderd euro of minstens een derde. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE25 7310 3091 4982 ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de naamloze vennootschap "KBC Bank" agentschap te Stabroek, hetgeen door mij Notaris wordt bevestigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Met betrekking tot aile handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfentwintigduizend euro overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist, voor zover er twee of meerdere zaakvoerders benoemd zijn,

De jaarvergadering moet ieder jaar warden bijeengeroepen op één mei om achttien uur. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of ïn een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien en neemt een aanvang op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden In het jaar tweeduizend vijftien.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo als dividend verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering anders besluit op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door vooraf-gaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

De heer Eric Van Tilburg voornoemd, wordt aangesteld tot statutair zaakvoerder. Mejuffrouw lsbelia Bera Santos voornoemd, wordt aangesteld tot niet-statutair zaakvoerder. De opdrachten gelden voor onbepaalde duur en nemen aanvang op heden De functies zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Krachtens artikel negen der statuten is aan hen ieder afzonderlijk beperkte vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één november tweeduizend en twaalf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan vanaf de ondertekening dezer tot het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid zijn eveneens onderworpen aan voormeld artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Wordt als bijzondere lasthebber aangesteld de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Gassen", gevestigd te 2180 Antwerpen-Ekeren Ferdinand Pauwelsstraat 12, alsook haar aangestelden, aan wie de macht wordt verleend ieder afzonderlijk om de nodige verrichtingen te doen bij de erkende Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank en de B.T.W.-administratie, met betrekking tot deze akte en alle latere akten.

Er wordt geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der oprichtingsakte.

Notaris Jan Janssens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a.. het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CURANCIA

Adresse
BLOEMENLEI 2 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande