CURARTE

Société en commandite simple


Dénomination : CURARTE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.884.997

Publication

28/11/2013
ÿþA

Asad waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

1 8 NOV. 2013

Griffie

Ln~~u1 1u~i7896~~~11111111.11111e1111111

Ondernemingsnr : 0849.884.997

Benaming

(voluit) : CURARTE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Populieren laan 73 te 2940 Stabroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming beherend vennoot en stille vennoot

Bij verslag van de buitengewone algemene vergadering op 01/07/2013

- De stilte vennoot de heer De Weerdt Joris wordt benoemd tot beherend vennoot en hij aanvaardt zijn mandaat met ingang van 0110712013.

-Mevr. Coppens Hedwigis wordt benoemd tot stille vennoot en zij aanvaardt haar mandaat met ingang van 01/07/2013.

Zaakvoerder

Van Hecke Christine

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/11/2012
ÿþMad wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffe van de Rechtbank van Koo,, :rund& te AMI:rarpen, op

Griffie

z 5 UKi. Mil

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Populierenlaan 73, 2940 Hoevenen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Bij onderhandse akte van 22 oktober 2012, werd een gewone commanditaire vennootschap opgericht als

l~ I

Voor- 111111 II5 III 'II H II 1115 1111 5 115

behouder '12181483'

aan het

Belg[sch

Staatsbla

3 8 4

Curarte

' volgt:

Oprichters: 1. Mevrouw Christine Van Hecke, geboren te Lommel op 11 juli 1975, gedomicilieerd te 2940 Hcevenen, Populierenlaan 73. Zij neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap. Zij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor aile verbintenissen van de vennootschap. 2, De heer Joris De Weerdt, geboren te Edegem op 31 augustus 1982, gedomicilieerd te 2940 Hoevenen,' Populierenlaan 73. Hij treedt op als stille vennoot. Hij staat slechts in voor de schulden en verliezen van de, vennootschap tot beloop van haar inbreng, op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur treft.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt VIJFHONDERD EURO (¬ 500,00) en is verdeeld in vijftig (50) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Vennoten: 1, Mevrouw Christine Van Hecke, voornoemd, schrijft in op negenenveertig (49) aandelen,: dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van tien euro (¬ 10,00) per aandeel, hetzij een globaal bedrag van vierhonderd negentig euro (¬ 490,00) in geld. 2. De heer Joris De Weerdt, voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van tien euro (¬ 10,00) per aandeel, hetzij een globaal bedrag van tien euro (¬ 10,00) in geld.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. De naam van de vennootschap luidt "Curarte". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2940 Hoevenen, Populierenlaan 73. De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting. Is tot zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: Mevrouw Christine Van Hecke,' voornoemd. De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, en in geval er meerdere zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap. Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden. Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertlg december van elk jaar. De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit. De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de beherende vennoten. Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar tweeduizend veertien.

Mevrouw Christine Van Hecke, voornoemd, verklaart het haar toegekende mandaat van zaakvoerder te, aanvaarden.

Volmacht de heer Robin Van Mierlo, accountant, die woonstkeuze doet te 2827 Schelle, Begoniastraat 14, wordt aangeduid ais bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake Inschrijving, wijziging of stopzetting hij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde' Waarde te vervullen en ten einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte d.d. 22 oktober 2012

Christine Van Hecke

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CURARTE

Adresse
POPULIERENLAAN 73 2940 HOEVENEN

Code postal : 2940
Localité : Hoevenen
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande