CURIA CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CURIA CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.705.850

Publication

17/10/2014
ÿþMod WortI11.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IU I\ I1I 1H Ik III (111k 111 ((LULI1

*14190152*

Rechtbank van kocohandni-1

Antwerpen

8 OKT. 2014

afdelinkeiforpbl

" " " -" ,

Ondernemingsnr : 0870.705.850

Benaming

(voluit) : CURIA CONSULTING

(verkort)

Rechtsvorm: bvba

Zetel 2070 Zwijndrecht, Blokkersdijkstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING EN SLUITING ZONDER VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op 30 september 2014, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aanspraKelijkheid "CURIA CONSULTING" volgende beslissingen genomen heeft:

1.De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 26 september 2014, waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennoot-,schap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 26 september 2014. Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEUL ACCOUNTING & TAX CONSULTING", afgekort "M.A.T.C." met zetel te 9890 Asper, Galgenstraat 10, vertegenwoordigd door de Heer Christiaan Meul, accountant-belastingconsulent, over gemelde staat van activa en passiva.

Het besluit van het rapport van de accountant luidt als volgt:

6. CONCLUSIES

Ondergetekende, de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een B.V.B.A. (Meul Accounting & Tax Consulting B.V.B.A.), gevestigd te 9890 Asper, Galgenstraat 10, vertegenwoordigd door de Heer Meul Christian, Accountant-Belastingconsulent, werd aangesteld op 26 september 2014 door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Curia Consulting, met maatschappelijke zetel te 2070 Zwijndrecht, Blokkersdijkstraat 25, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0870.705.850, gekend op de rechtbank te Antwerpen, met als opdracht het verslag op te stellen, voorgeschreven bij artikel 181, § 1 W.Venn., bij het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, verklaart dat in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht de zaakvoerder van de BVBA Curie Consulting een boekhoudkundige staat afgesloten op 26 september 2014 opgesteld heeft, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 62.268,46 EUR en een netto-actief van 56.412,07 EUR.

Op grond van de informatie die mij door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de beroepsnormen van het IAB, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW en eventuele andere schulden die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend, maar die wel tijdens de vereffeningsprocedure zullen ontstaan, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar. Daarnaast heb ik vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien wil ik erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 3.781,21 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Gavere, 29 september 2014, M.A.T.C. Bvba, Voor wie optreedt (getekend) Meul Christiaan - Accountant"

De zaakvoerder verklaart dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van onderhavige vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten uitschijnen. Het bestuursorgaan verklaart voorts dat aile schulden werden betaald of geconsigneerd.

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettig-iheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap, met toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot ontbinding,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

P

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden t`tIn het Belgisch Staatsblad

.. .

gehouden is. Evenwel werden aan ondergetekende notaris geen bewijsstukken voorgelegd betreffende de toezending van de stukken aan vennoten.

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering de vennootschap "CURIA CONSULTiNG" te ontbinden met ingang van 30 september 2014 bij toepassing van artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen. Het mandaat van de zaakvoerder, voormelde Heer Jean STOOP, komt hierdoor ten einde.

2.De vergadering stelt vast dat het mandaat van de zaakvoerder ten einde is gekomen, keurt de tussentijdse jaarrekening goed en verleent décharge aan de zaakvoerder voor het door hem gevoerde bestuur. 3.De vergadering stelt vast dat

- de enige vennoot aanwezig is.

- het bestuursorgaan verklaard heeft dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten uitschijnen, of in voorkomend geval dat aile schulden werden betaald of ' geconsigneerd.

- de vennootschap geen onroerend goed bezit;

het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van de vennoot;

- de passiva die verband houden met de liquidatie opgenomen zijn in het passief en deze, voor het geval van een gebeurlijk tekort, gedragen zullen worden door de aandeelhouder;

deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is;

- dat aldus toepassing gemaakt wordt van de ontbinding met onmiddellijke afsluiting in één akte.

" 4.Ingevolge het voorgaande verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de vennootschap heeft opge,houden te bestaan. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen wonden neergelegd en ten minste vijf jaar worden bewaard te 2070 Zwijndrecht, Blokkersdijkstraat 26.

Voorgaande besluiten worden met eenparigheid van stemmen genomen.

Volmacht KBO en BTW

Als bijzondere gemachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: de burgerlijke vennootschap met een de rechtsvorm van een beslo-den vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR, met zetel te 2070 Zwijndrecht, Dorp-West 100, vertegenwoordigd door de Heer Patrick MEUL, extern accountant, alsook de aange,stelden of lastheb-ibers van voormelde ven-nootschap, aan wie de macht is gegeven aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor

" Ondernemingen, de belastingadministrate en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

, VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte + verslag van de zaakvoerder + verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van L,tsk g vermelden: Recto Naam en hoedanigheict van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 29.11.2013 13673-0540-010
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 09.03.2012, NGL 28.06.2012 12250-0360-013
08/11/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11l 11 11 11 I 1O 1 11011 si

*11167827*

~ fec griNe ,." de bridai

vlp.^.1d, v~ ~g~

2 5 O ffi. 214E

Griffie

Ondernemingsar : 0870.705.850

Benaming

(voluit; : CUR1A CONSULTING

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2070 ZWIJNDRECHT, BLOKKERSDIJKSTRAAT 25

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

Uit een akte verleden voor Meester Freddy GLORIE, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op 18 oktober 2011, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CURIA CONSULTING" volgende besrissingen genomen heeft:

1.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het boekjaar van de vennootschap, thansi lopende van 1 oktober van het ene jaar tot en met 30 september van het daaropvolgende jaar, te wijzigen tot': een boekjaar, lopende van 1 januari tot en met 31 december. Vervolgens beslist de vergadering met; eenparigheid van stemmen om het lopende boekjaar uitzonderlijk te verlengen tot 31 december 2012.

2.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de derde vrijdag van juni om zestien uur. De eerstvolgende jaarvergadering zal plaatsvinden: op de derde vrijdag van de maand juni 2013 om zestien uur.

3.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de artikelen 21 en 25van de statuten aan te. passen teneinde deze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van vennootschappen en aan te' passen aan de genomen beslissingen, zodat deze voortaan zullen luiden zoals hierna bepaald:

Artikel 21: Algemene vergadering zo er meerdere vennoten zijn

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de: derde vrijdag van de maand juni om zestien uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Er kan altijd een buitengewone of bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de: oproeping.

De oproepingen geschieden overeenkomstig de wet.

Artikel 25: Jaarrekening.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de°

wet. "

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheet.

In het jaarverslag, dat enkel opgemaakt zal dienen te worden indien daartoe overeenkomstig de wet; aanleiding bestaat, geeft de zaakvoerder rekenschap over het gevoerde beleid. Het verslag bevat alle: gegevens, bedoeld in de relevante artikelen van het Wetboek van vennootschappen."

4.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de volmacht, verleend aan de heer Bart ROEGIST, Geelvinkstraat 7, 2940 Stabroek te herroepen en bij deze volmacht te verlenen, met recht van: indeplaatsstelling, aan de Heer Gabriel GEERTS, accountant, kantoorhoudende te 9130 Verrebroek, Kieldrechtsebaan 10 A, teneinde:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondememings-'loketten, de kruispuntbank van ondernemingen, aile andere administratieve overheden, en alle belas-tingad-'ministraties en aldaar aile formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en: schrappingen;

- aile formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening: van alle documenten en formulieren;

- alle formaliteiten te vervullen inzake het opmaken en indienen van aangiften van belasting;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de;

aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart dat hij verdoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van-

._ deze.yolmacht. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudeq

aan het

Beigisch

Staatsblad

"

"

"

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FREDDY GLORIE

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 11.03.2011, NGL 17.08.2011 11415-0208-013
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 12.03.2010, NGL 06.04.2010 10084-0466-011
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 31.03.2009, NGL 30.04.2009 09131-0106-008
08/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 31.03.2008, NGL 30.04.2008 08128-0121-008
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 31.03.2007, NGL 27.07.2007 07497-0025-008

Coordonnées
CURIA CONSULTING

Adresse
BLOKKERSDIJKSTRAAT 25 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande