CUSTOM FIBER EUROPE, AFGEKORT : CFE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CUSTOM FIBER EUROPE, AFGEKORT : CFE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 562.890.109

Publication

02/10/2014
ÿþti Mod word 11.1

M-_~I ~3f}:~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voa beho4

aan I Beigï Staats

11011111111119111

GRIFFIE RECHTBANK JAN

KOOPHANDEL GENT

2 3 SEP. 2014

AFDELING p4gRMONDE

Ondernemingsnr: s6.2. 2(3=J }.o`1

Benaming

(voluit) : CUSTOM FIBER EUROPE

(verkort) : CFE

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9250 Waasmunster, Fazantenlaan 36

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING - UITTREKSEL DER STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Wim Verstraeten, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op 16 september 2014; dat er een Naamloze vennootschap werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichters: 1) De Heer VAN RUYSKENSVELDE Daniel Louis, wonende te 9250 Waasmunster, Fazantenlaan 36, 2) ROGEN AG, vennootschap naar Zwitsers Recht, met zetel in Zwitserland: CH-6300 Zug, Baarenstrasse 112. Ingeschreven onder nummer 2018-092-49 en 3) CORNELIUS GROUP Plc;, vennootschap naar Brits Recht, met zetel in Groot-Brittanië, Cornelius House, Woodside, Dunmow Road, Bischop's Stortford. Hertfordshire CM23 5RG. ingeschreven onder nummer 19364611

2. Naam en rechtsvorm: "CUSTOM FIBER EUROPE", afgekort 'CFE", Naamloze Vennootschap.

3. Zetel; 9250 blaasmunster, Fazantenlaan 36.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft de uitoefening van een handelsactiviteit tot doel, met name;

-ontwikkeling, productie, distributie, verkoop en marketing van oplosbare en onoplosbare vezels,

voedselingrediënten, en voedseladditieven;

-consultancy en studie in verband met voeding

-handel en verdeling van andere goederen en producten in verband met voeding en vezels

Zij mag deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van

derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten, van welke aard ook,

commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan

met haar doel.

Zij Kan bij wijze van samenwerking, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of onder enige andere vorm

deelnemen in alle vennootschappen, samenwerkingen, zaken of ondernemingen met eenzelfde, analoog,

gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van haar onderneming of de afname

van haar producten en diensten kan bevorderen.

Zij kan de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen,

5. Kapitaal: Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig aandelen, waarvan zeshonderd achtendertig (638) A-aandelen; vierhonderd vijftig (450) B-aandelen, en honderd tweeënzestig (162) C-aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/duizend tweehonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal.

Alle aandelen werden onderschreven door inbreng in speciën en volgestort ten belope van de totaliteit, hetzij honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00).

6. Boekjaar. Gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap van een uittreksel van onderhavige akte en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: Ieder jaar op de laatste vrijdag van

de maand mei om zeventien (17) uur en voor de eerste maal in tweeduizend zestien.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Op de laatste blz. van Ijk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

De uitkering van dividenden geschiedt op het tijdstip en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt. Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de uitkering van voorschotten op dividenden te beslissen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op aile aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

9. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit tenminste drie en ten hoogste vijf bestuurders, te benoemen door de algemene vergadering, volgens de volgende principes:

-twee te benoemen uit de lijst van minstens drie kandidaten voorgesteld door de A-aandeelhouders; -twee te benoemen uit de lijst van minstens drie kandidaten voorgesteld door de B-aandeelhouders; -en één te benoeming uit de lijst van minstens drie kandidaten voorgesteld door de C--aandeelhouders, De bestuurders worden benoemd voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden

ontslagen,

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

leder lid van de raad van bestuur kan zelf ontslag nemen bij aangetekende brief aan de raad van bestuur, Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag verder zijn opdracht te vervullen totdat in zijn vervanging is voorzien binnen een redelijke termijn.

Wanneer het mandaat van een bestuurder eindigt, om welke reden ook, zal in zijn vervanging worden voorzien door de benoeming van een nieuwe bestuurder, door de algemene vergadering te verkiezen uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de aandeelhoudersgroep die de te vervangen bestuurder benoemde,

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter telkens het belang van het vennootschap dit vereist, en tenminste één maal om de drie maanden. alsook binnen 8 dagen na een daartoe strekkend verzoek van een bestuurder, waar de door die bestuurder op de agenda geplaatste onderwerpen zullen besproken worden.

De bijeenroeping geschiedt schriftelijk, veertien dagen vóór de vergadering, behoudens in geval van hoogdringendheid. In dit laatste geval worden de aard en de redenen van de hoogdringendheid vermeld in de oproeping of in het verslag van de vergadering.

De vergadering wordt gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsbrief en bij gebrek aan dergelijke aanwijzing, in de zetel van de vennootschap.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en geldig besluiten indien tenminste drie van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en indien bij de aanwezigen minstens één bestuurder van elke aandeelhoudersgroep A, B en C is,

Indien de raad van bestuur niet in aantal is volgens de bovengemelde criteria, zal een nieuwe vergadering met dezelfde agenda bijeengeroepen worden, ten vroegste acht werkdagen na de eerste vergadering niet in aantal.

Mits geldige oproepingen voor de beide vergaderingen geschied zijn, zal deze tweede vergadering geldig kunnen beslissen over alle punten van de agenda van de beide vergaderingen zoals meegedeeld in de dagorde, wanneer slechts twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

Een raad van bestuur kan ook worden gehouden per telefoon of bij videoconferentie. De verslagen van dergelijke vergaderingen dienen ten laatste binnen 10 werkdagen goedgekeurd te worden door de deelnemers, en ondertekend door de voorzitter van de raad.

De raad van bestuur kan ook schriftelijk gehouden worden als alle leden van de raad hiermee instemmen. Elke bestuurder kan aan één van zijn collega's bij gewone brief, telegram, telefax of elk ander

communicatiemiddel dat drager is van een gedrukt document, volmacht verlenen om hem te

vertegenwoordigen op een welbepaalde raad van bestuur en om er in zijn plaats te stemmen. De lastgever

wordt dan geacht aanwezig te zijn,

Een bestuurder mag niet meer dan één van zijn collega's tegelijkertijd vertegenwoordigen,

De raad van bestuur kan slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten over aangelegenheden die niet op

de agenda vermeld zijn indien alle leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen.

Deze instemming wordt geacht te zijn verleend wanneer blijkens de notulen geen bezwaar werd gemaakt.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

C ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijzondere besluitvorming: In afwijking van het voorgaande zullen de volgende beslissingen, voor zover zij tot de bevoegdheid van de raad van bestuur zouden behoren, slechts geldig genomen kunnen worden door de raad van bestuur, wanneer zij goedgekeurd worden door tenminste één bestuurder, aangeduid uit de lijst van elk van de categorieën aandelen A, B en C:

- verplaatsing van de zetel van de vennootschap;

-wijziging van de naam;

- verhandelen op de beurs of eender welke markt van aandelen of obligaties van de vennootschap

- versmelting of fusie met andere vennootschappen:

- reorganiseren, consolideren, onderverdelen of omzetten van de aandelen, of wijzigen van de rechten

verbonden aan de aandelen;

- wijzigen, verhogen of verminderen van het kapitaal van de vennootschap, uitgeven van opties of

converteerbare obligaties, inkoop eigen aandelen;

- leningen of obligatieleningen

- afsluiten van leningen of borgstellingen die de dagelijkse werking van de vennootschap te buiten gaan.

- wijziging van het doel van de vennootschap, of activiteiten die buiten het doel van de vennootschap en

haar normale werking vallen.

- verwerven of onderschrijven van aandelen, schuldbrieven of hypotheken in en van andere

vennootschappen of ondernemingen, overname van vennootschappen of takken van vennootschappen

- investeringen, transferts en uitgaven die het goedgekeurde budget overschrijden of die het bedrag van

honderdduizend euro op cumulatieve jaarbasis overschrijden.

- enige last toestaan of laten leggen op het geheel of een gedeelte van de onderneming of de activa van de

vennootschap of op de aandelen buiten het normale verloop van de bedrijvigheid;

- leningen toestaan of kredieten toestaan of waarborgen geven of toestaan voor ieder doel dat de dagelijkse

werking van de vennootschap overstijgt.

- mandaat wijzigen gegeven aan de banken voor het beheer van de rekeningen van de vennootschap.

- contracten overeenkomsten of transacties afsluiten met een aandeelhouder of een dochtervennootschap

voor een waarde hoger dan vijfentwintigduizend euro buiten het normale verloop van de bedrijvigheid

- het stopzetten, opzeggen of grondig wijzigen van overeenkomsten, contracten of transacties die

substantieel zijn voor de bedrijvigheid van de vennootschap.

- het toekennen van enig recht (door licentie, verkoop of op enige andere wijze) aangaande of op enige

intellectuele eigendom of merk eigendom van of gebruikt door de vennootschap buiten het normale verloop van

de bedrijvigheid;

- factoring of assigneren van de boekhoudkundige schuld van de vennootschap

- vervangen van de commissarissen, accountants en fiscale adviseurs of bankrelaties van de vennootschap.

- wijzigen van het fiscaal boekjaar van de vennootschap

- wijzigen of vervangen van de boekhoudkundige waarderingsregels In de vennootschap, behoudens indien vereist om in overeenstemming te zijn met de Belgische boekhoudnormen of de Belgische Wet.

- het opzetten of toekennen of wijzigen van winstdeelnames, optie tot verwerven van aandelen, bonus of ander incentive-schema voor bestuurders of werknemers

- het opzetten of wijzigen van pensioenplannen of pensioenrechten voor bestuurders, medewerkers of aangestelden van de vennootschap of voor ex bestuurders of ex-medewerkers en/of hun familie.

- ontslag of contractbeëindiging van een bestuurder, speciaal gevolmachtigde, medewerker of directeur of dagelijks bestuurder, waarbij de vennootschap een vergoeding van meer dan 25.000,00 euro zou betalen of moeten betalen.

- contracten met medewerkers afsluiten of wijzigen waarbij de vergoeding (inbegrepen pensioen en andere voordelen) het bedrag van 50.000,00 euro overschrijden of de vergoeding van elke medewerker of bestuurder verhogen tot boven 50.000,00 euro per jaar.

- aannemen van een nieuw project dat leidt tot een overschrijding van het jaarlijks werkings- of investeringsbudget

- geven van waarborgen, schadevergoedingen of zekerheden tot waarborg van de verplichtingen van derden (anders dan voor een dochtervennootschap of dergelijke waarborgen behouden of wijzigen, of kredieten toestaan (andere den de normale handelskredieten op commercieel verantwoorde voorwaarden in de vennootschap of haar dochtervennootschappen;

- gerechtelijke procedures aangaan of voeren of beslechten via een dading (behoudens diegene strekkend tot incasseren van schuldvorderingen binnen het normaal werkingskader van de vennootschap), als eiser of verweerder, en beroep doen op arbitrage of scheidsgerecht voor eender welk geschil waarin de vennootschap betrokken is.

- sluiten van overeenkomsten of dadingen met de fiscale overheden in de meest ruime zin, of indienen van fiscale vorderingen of eis tot vrijstelling of enig akkoord met de fiscale overheid waarvan het belang de 50.000,00 euro overschrijdt, voor de vennootschap of haar maatschappelijke werking.

- investeren in of verhandelen van beursgenoteerde aandelen

- het goedkeuren van de algemene verkoopsvoorwaarden en de jaarlijkse standaard prijslijsten op te stellen door de algemene directeur of de gedelegeerde bestuurder.

De besluiten van de raad van bestuur worden weergegeven in de notulen, die warden ondertekend door de voorzitter van de vergadering en minstens de meerderheid van de aanwezige [eden.

De notulen worden bewaard in een bijzonder register.

,k

Voorbehouden

aan het .Belgisch Staatsblad

i

De volmachten alsook de adviezen en stemmen die schriftelijk zijn uitgebracht (eventueel: of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft), worden er aangehecht.

Alle afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door de voorzitter of door ten minste twee bestuurders

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité,

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor hun aanstelling, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, kan door de algemene vergadering worden opdragen aan één of meer leden van de raad van bestuur, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur.

De algemene vergadering bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden,

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber,

De algemene vergadering stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, en die elk zijn verkozen uit een andere lijst van kandidaten voorgedragen door de respectieve aandeelhoudersgroepen.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde of gedelegeerden voor dit bestuur die alleen handelen (of: die gezamenlijk optreden).

3. Hij-zij moet(en) tegenover derden geen bewijs leveren van zijn-haar-hun machten.

4. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

De algemene vergadering beslist bij elke benoeming of en in welke mate het ambt van bestuurder zal bezoldigd zijn met een vaste of variabele vergoeding.

De raad van bestuur kan vergoedingen toekennen aan de personen belast met het dagelijks bestuur, de leden van het directiecomité en de bijzondere gevolmachtigden.

10. Benoemingen: Werden tot bestuurders benoemd:

-Verkozen uit de kandidaten voorgesteld door de aandelen A:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WAAS TRADING & CONSULTING BVBA", gevestigd te 9250 Waasmunster, Fazantenlaan 36, rechtspersonenregister Gent, afdeling Dendermonde, nummer 0869.485.333; hebbende ais vaste vertegenwoordiger de heer Daniël Van Ruyskensvelde, voornoemd.

2) De heer Roland BUGGENHOUT, wonend te 1970 Wezembeek-Oppem, Waterlelieoord 4.

-Verkozen uit de kandidaten voorgesteld door de aandelen B: de heer Peter Murbach, wonend in Zwitserland, CH 4052 Basel, (Gartenstraat 97) en de heer Joachim Peter Grote Tauber, wonende in Zwitserland, Valtastraat 84 CH 5046 Basel.

-Verkozen uit de kandidaten voorgesteld door de aandelen C, de heer Per Rehné, wonend te Frydensbergvej 29, DK-3660 Stenlos, Denmark.

Dit mandaat is kosteloos.

De algemene vergadering verklaart te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur de BVBA "Waas Trading & Consulting", met als vaste vertegenwoordiger de heer Daniël Van Ruyskensvelde, voor-moemd.

Verder werd de BVBA "Waas Trading & Consulting" voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Daniël Van Ruyskensvelde tot gedelegeerd bestuur-'der benoemd.

Hun mandaat is kosteloos.

11, Overname verbintenissen: De vennootschap die thans is opgericht, neemt alle verbintenissen over die werden aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, vanaf zestien september tweeduizend veertien.

Deze overname zal evenwel slechts uitwerking hebben vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt.

12. Volmacht: Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Daniël Van Ruyskensvelde, voornoemd, of elke andere persoon die door hem-haar wordt aangewezen teneinde alle stukken te ondertekenen, alle nodige verklaringen af te leggen en in het algemeen alle nodige handelingen te stellen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen,

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

- uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015
ÿþMM POF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

1'6 MU 2015

AFDELING EgeRMONDE

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr : 0562.890.109

Benaming (voluit) : Custom Fiber Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Fazantenlaan 36 - 9250 Waasmunster

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

De Raad van Bestuur beslist de wijziging van maatschappelijke zetel per 01/04/2015 naar Woestijnstraat 37 - 2880 Bomem.

WAAS TRADING & CONSULTING BVBA, vast vertegenwoordigd door Daniël Van Ruyskensvelde Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Recto : Nàam en"hoédk eièicl van de înstrumenferende notaris; lieszij van de perso(6)i-i(èn)--'

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van LuikS vermelden :

02/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CUSTOM FIBER EUROPE, AFGEKORT : CFE

Adresse
WOESTIJNSTRAAT 37 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande