CUYPERS MANAGEMENT CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CUYPERS MANAGEMENT CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.728.420

Publication

29/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 11.03.2011, NGL 26.04.2011 11090-0364-012
02/03/2011
ÿþ" - s" "

+iio3aaae+

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iteettelerid ter Oie vo de ~~~Ï~~el t~ k,tii~erpera

~~~

op

vo Briffier.

Griffie

859.728.420

CUYPERS MANAGEMENT CONSULTANCY, in °t kort

CMC

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 2180 ANTWERPEN-EKEREN, KAPELSESTEENWEG 477

Onderwerp akte : GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL FUSIE VASTSTELLING

EIGENDOMSOVERGANG  ONTSLAGEN  MACHTIGING

Het blijkt uit een verslagschrift, opgemaakt door notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op zeventien februari tweeduizend elf, dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen. worden.

ri De vergadering stelt vast dat er op volgende verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat:

zij instemt met alle gegevens en besluiten erin vervat: a) het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door de. zaakvoerder overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen op datum van zeventien januari tweeduizend elf; b) het schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisor op datum van vierentwintig januari tweeduizend elf, wiens besluit luidt als volgt:

"De fusie door overneming van CUYPERS MANAGEMENT CONSULTANCY BVBA door FERGO NV;

is gesteund op de staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2010. Deze tussentijdse staten van: activa en passiva van zowel de overnemende als de overgenomen vennootschap, opgesteld op 30 september 2010, hebben het voorwerp uitgemaakt van een beperkt nazicht door ons. Rekening houdend met de voorgenomen venichtingen, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van fusie- en splitsingsverrichtingen en dat de bestuursorganen van de vennootschappen verantwoordelijk zijn voor de bepaling van de ruilverhouding van de aandelen van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

2. De toegepaste methode van waardering voor de bij de fusie betrokken vennootschappen, met name de substantiële waarde, is een algemeen aanvaarde waarderingsmethode en voor de bij de fusie betrokken vennootschappen, de enige gepaste waarderingsmethode; de toegepaste methode van waardering is beschreven onder rubriek 3.4. van dit verslag.

3. De gebruikte methode van waardering is aanvaardbaar en passend en leidt tot onderling aanvaardbare waarden van de betrokken ondernemingen; de waarde van elk aandeel van FERGO NV werd bepaald op 14,52 Euro en van elk aandeel van CUYPERS MANAGEMENT CONSULTANCE BVBA op 715,27 Euro.

4. De in het fusievoorstel opgenomen ruilverhoudingen, met name het ruilen van respectievelijk

negenenveertig aandelen FERGO NV (overnemende vennootschap) tegen één aandeel CUYPERS

MANAGEMENT CONSULTANCY BVBA (over te nemen vennootschap), volledig gesteund is op

ondernemingswaarden die berekend werden volgens algemeen aanvaarde bedrijfseconomische

principes en bijgevolg als redelijk kan beoordeeld worden.

Gedaan te Wommelgem, 24 januari 2011

THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOR BVBA

vertegenwoordigd door

Theo VAN HERCK, Bedrijfsrevisor".

n De vergadering keurt het aangekondigde fusievoorstel goed, en besluit aldus dat op de naamloze

vennootschap "Fergo", overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cuypers Management Consultancy", overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, dat onder meer volgende voorwaarden bepaalt:

Oj> de laatste van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

a. de ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden vastgelegd als volgt: negenhonderd tachtig (980) volstorte nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap "Fergo", worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cuypers Management Consultancy", hetzij negenenveertig (49) aandelen van de naamloze vennootschap "Fergo" tegen één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cuypers Management Consultancy";

b. de datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "Fergo", wordt vastgesteld op één oktober tweeduizend en tien; alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden;

c. de datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in voorgaande paragraaf;

d. onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap de nieuw uitgereikte aandelen vermeld zullen worden in een aandelenregister dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen; van de inschrijving in dit register worden cerficaten afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de

naamloze vennootschap "Fergo" verhoogd wordt met twintigduizend euro (¬ 20.000,-), om het aldus te brengen van zevenhonderd vijfenveertigduizend euro (¬ 745.000,-) tot zevenhonderd vijfenzestigduizend euro (¬ 765.000,-), door uitgifte van negenhonderd tachtig (980) nieuwe aandelen zonder nominale waarde. Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hierboven uiteengezet. Zij zullen toegekend worden aan de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cuypers Management Consultancy", op de wijze als hierboven gezegd.

Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cuypers Management Consultancy", uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor, ten algemenen titel over op de overnemende naamloze vennootschap "Fergo".

De overgang van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cuypers Management Consultancy" op de overnemende naamloze vennootschap "Fergo" geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten. De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap als hierboven bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn. De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd  zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien  in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4. Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschappen zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

5. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

6. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste

zijn van de overnemende vennootschap.

4 De vergadering besluit, in aansluiting met onderhavige fusie:

o artikel vijf der statuten van de overnemende vennootschap te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd vijfenzestigduizend euro (¬ 765.000,-). Het wordt vertegenwoordigd door vijftigduizend negenhonderd tachtig (50.980) aandelen, zonder nominale waarde.";

o het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap niet te herschrijven omwille van de gelijklopendheid ervan met het maatschappelijk doel van de over te nemen vennootschap.

De vergadering beslist aansluitend de tekst van de statuten der overnemende vennootschap te coordineren ingevolge de genomen beslissingen.

, k.

n De vergadering aanvaardt met ingang van zeventien februari tweeduizend elf het ontslag van de zaakvoerder, de heer CUYPERS Christian Marcel Ivan, wonende te 2180 Antwerpen-Ekeren, Kapelsesteenweg 477; hem wordt kwijting gegeven over zijn opdracht.

Q De raad van bestuur van de ovememende vennootschap wordt gemachtigd om de formaliteiten van de openbaarmaking van de verrichting met betrekking tot de overgenomen vennootschap te verrichten en om haar aandelenregister te vernietigen.

Alle voorgaande besluiten worden genomen met eenparigheid van stemmen. Overeenkomstig de bepaling van artikel 700 van het Wetboek van Vennootschappen wordt, na onderzoek, vastgesteld dat alle rechtshandelingen en formaliteiten zoals die door de wet zijn voorgeschreven vervuld en nageleefd werden, en wordt het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is, met het oog op een fusie door overneming, bevestigd.

Nadat het bestuursorgaan heeft meegedeeld dat geen overeenkomsten bestaan waarbij de vennootschap zich heeft verbonden geen fusie aan te gaan of waarbij de vennootschap zich verplicht heeft de verrichting te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmee hiervoor geen rekening werd gehouden noch overeenkomsten waarvan de opgenomen verbintenissen strijdig zijn met de gevolgen van de fusie zoals ze hiervoor is doorgevoerd, wordt vastgesteld dat de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cuypers Management Consultancy" door de naamloze vennootschap "Fergo" verwezenlijkt is, en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cuypers Management Consulta ncy" opgehouden heeft te bestaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk neergelegd: uitgifte der akte  verslag zaakvoerder  verslag bedrijfsrevisor  staat van actief en passief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

05/01/2011
ÿþ M06 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111

VoF behoi aan Belgi staan

~ i-rx" .

4k:;_~ç~

Griffie 2 7 OEC. 2010

Ondernemingsnr : 0859.728.420

Benaming

(voluit) : Cuypers Management Consultancy

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kapelsesteenweg 477 - 2180 Ekeren

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel in toepassing van artikel 693 W.Venn. in het kader van de fusie door overneming waarbij Fergo, Naamloze Vennootschap, RPR Brugge 0447.860.480 Cuypers Management; Consultancy, Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, RPR Antwerpen 0859.728.420, overneemt.

Het bestuursorgaan,

De heer Christian Cuypers

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 11.09.2010, NGL 14.09.2010 10542-0283-012
13/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 12.09.2009, NGL 06.10.2009 09803-0058-011
03/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 26.09.2008, NGL 30.09.2008 08761-0326-012
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 31.10.2007, NGL 29.11.2007 07814-0208-012
27/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 09.09.2006, NGL 25.09.2006 06795-3415-014
20/01/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 28.12.2005, NGL 12.01.2006 06013-2568-013

Coordonnées
CUYPERS MANAGEMENT CONSULTANCY

Adresse
KAPELSESTEENWEG 477 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande