CVD INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CVD INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.497.507

Publication

18/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

16-06-2015

Griffie

*15310126*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0632497507

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

CVD INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden voor Filip Michoel geassocieerd notaris te Hoogstraten op vijftien juni tweeduizend vijftien, neergelegd vóór registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

OPRICHTERS

De heer VAN DYCK Carl, geboren te Hoogstraten op 22 september 1974, ongehuwd, wonende te 2320 Hoogstraten, Hinnenboomstraat 32.

RECHTSVORM EN BENAMING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "CVD INVEST".

ZETEL EN DUUR

Met maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Hinnenboomstraat 32.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro, en is verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst.

Op de aandelen wordt ingeschreven door de heer Van Dyck Carl, voornoemd, voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volledig volstort, waarvoor hem honderd zesentachtig (186) aandelen worden toegekend.

Het geld van de stortingen dat in totaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) beloopt is gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE03 0017 5936 5384 bij BNP PARIBAS FORTIS Bank, geopend ten name van de vennootschap in oprichting.

DOEL

Het beheer en management van vennootschappen, van exploitatie-, patri¬mo-nium- tot holdingvennootschappen;

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen; Het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen;

Het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

Het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en

Onderwerp akte :

Hinnenboomstraat 32 2320 Hoogstraten

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap, met inbegrip van het verwerven van zakelijke rechten op onroerend goederen als belegging of als terbeschikkingstelling ten voordele van de zaakvoerder(s) of ten voordele van de beroepsactiviteiten van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeen¬geroepen op 20 december.

Indien die dag een zon- of feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 20 december 2016.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni.

Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden. Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2016.

BEPALING BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle las¬ten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst zal worden aangewend volgens beslissing van de algemene vergadering.

VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel, tenzij in het geval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

BENOEMING

Wordt benoemd voor een onbepaalde termijn tot niet-statutaire zaakvoerder de heer Carl Van Dyck, wonende te 2320 Hoogstraten, Hinnenboomstraat 32.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Krachtens artikel veertien van de statuten verte¬genwoordigt hij de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder zal zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtbank van Koophandel.

BIJZONDERE VOLMACHT

De zaakvoerder geeft volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Tielen C & L Accountants met maatschappelijke

zetel te 2323 Hoogstraten/Wortel, Langenberg 41, onderne¬mingsnummer 0436.837.223, en diens

aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, om voor en in naam van de vennootschap de nodige

formaliteiten te vervullen: bij de kruispuntbank van ondernemingen voor alle inschrijvingen

wijzigingen en aan¬passingen in het register der rechtspersonen, bij de diensten van de belasting

over de toegevoegde waarde en van de sociale bijdragen en bij de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd voor registratie

DE NOTARIS

Filip MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CVD INVEST

Adresse
HINNENBOOMSTRAAT 32 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande