D & D HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D & D HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.674.804

Publication

06/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

04-02-2015

Griffie

*15302285*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597674804

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

D & D HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte, verleden voor geassocieerd notaris Leo VLAEYMANS te Sint-Katelijne-Waver op zevenentwintig januari tweeduizend vijftien (27/01/2015), nog ter registratie aan te bieden, blijkt dat :

1. de Heer KENIS Daniel, zaakvoerder, geboren te Lier op veertien september negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 2150 Borsbeek, Oude Haegevelde 26. - Echtgenoot van Mevrouw Ceulemans Diane Jozef Celine;

2. Mevrouw CEULEMANS Diane Jozef Celine, huisvrouw, geboren te Lier op één februari negentienhonderd negenenzestig, wonende te 2150 Borsbeek, Oude Haegevelde 26. - Echtgenote van de Heer Kenis Daniel; en,

3. Mevrouw ROMBOUTS Joanna Cornelia, huisvrouw, geboren te Meer op vier juli negentienhonderd vierenveertig, wonende te 2150 Borsbeek, Oude Haegevelde 32. - Onherhuwde weduwe van de Heer Kenis Franciscus Ludovicus Petrus;

onder elkaar een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "D & D HOLDING", met zetel te 2150 Borsbeek, Oude Haegevelde 32.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf zevenentwintig januari tweeduizend vijftien (27/01/2015).

1/ De vennootschap heeft tot doel:

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

2/ De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer

Onderwerp akte :

Oude Haegevelde 32 2150 Borsbeek

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen vijfhonderdzevenentwintig duizend negenhonderd negentig euro (¬ 4.527.990,00). Het is verdeeld in drieduizend en achttien (3.018) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/drieduizend achttiende (1/3.018-de) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volgestort, deels door inbrengen in geld, voor een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), en deels door inbrengen in natura (niet-geldelijke inbrengen), voor een waarde van vier miljoen vijfhonderdenzevenduizend negenhonderd negentig euro (¬ 4.507.990,00).

Voor wat betreft de inbrengen in geld :

1. de Heer Kenis Daniel, voornoemd sub 1, schreef in op tien (10) aandelen en volstortte deze volledig, voor een totaal (afgerond) bedrag van vijftienduizend vierhonderd éénenveertig euro (¬ 15.441,00);

2. Mevrouw Ceulemans Diane Jozef Celine, voornoemd sub 2, schreef in op één (1) aandeel en volstortte dit volledig, voor een totaal (afgerond) bedrag van duizend vierhonderd éénennegentig euro (¬ 1.491,00);

3. Mevrouw Rombouts Joanna Cornelia, voornoemd sub 3, schreef in op twee (2) aandelen en volstortte deze volledig, voor een totaal (afgerond) bedrag van drieduizend en achtenzestig euro (¬ 3.068,00).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE66 0017 4688 7043, geopend bij de BNP Paribas Fortis Bank, ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door vernoemde instelling op vijftien januari tweeduizend vijftien, dat aan de notaris werd overhandigd voor bewaring in het dossier. Voor wat betreft de inbrengen in natura :

I. 1) de Heer Kenis Daniel, voornoemd sub 1, schreef bovendien in op negenhonderd en één (901) aandelen en volstortte deze volledig, voor een totaal bedrag van één miljoen driehonderdvijftigduizend achthonderd en vijf euro zesentachtig cent (¬ 1.350.805,86);

2) Mevrouw Ceulemans Diane Jozef Celine, voornoemd sub 2, schreef bovendien in op tweehonderd vierentwintig (224) aandelen en volstortte deze volledig, voor een totaal bedrag van driehonderdzesendertigduizend en tien euro veertien cent (¬ 336.010,14).

Ter volstorting van de aandelen waarop zij inschreven deden de Heer Kenis Daniel en Mevrouw Ceulemans Diane Jozef Celine een inbreng in natura van respectievelijk vijfhonderd negenennegentig (599) en honderd negenenveertig (149) volgestorte aandelen in de Naamloze Vennootschap "NV KÉDY", met maatschappelijke zetel te 2150 Borsbeek, Oude Haegevelden 26, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BE0862.677.814 (Antwerpen, afdeling Antwerpen).

II. 1) de Heer Kenis Daniel, voornoemd sub 1, schreef bovendien in op duizend vierhonderd negentien (1.419) aandelen en volstortte deze volledig, voor een totaal bedrag van twee miljoen honderddertigduizend éénentachtig euro en vier cent (¬ 2.130.081,04);

2) Mevrouw Rombouts Joanna Cornelia, voornoemd sub 3, schreef bovendien in op vierhonderd éénenzestig (461) aandelen en volstortte deze volledig, voor een totaal bedrag van zeshonderdéénennegentigduizend tweeënnegentig euro zesennegentig cent (¬ 691.092,96). Ter volstorting van de aandelen waarop zij inschreven deden de Heer Kenis Daniel en Mevrouw Rombouts Joanna Cornelia een inbreng in natura van respectievelijk tweehonderdvijfentwintig (225) en drieënzeventig (73) volgestorte aandelen in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KENIS INDUSTRIEBOUW", met maatschappelijke zetel te 2150 Borsbeek, Oude Haegevelden 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BE0436.990.740 (Antwerpen, afdeling Antwerpen).

In verband met deze inbreng in natura heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VCLJ Bedrijfsrevisoren", met kantoor te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, vertegenwoordigd door Mevrouw Lieve Mertens, bedrijfsrevisor, in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen het voorgeschreven verslag opgemaakt op tweeëntwintig januari tweeduizend vijftien. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

"V. CONCLUSIE

Ondergetekende VCLJ Bedrijfsrevisoren BVBA vertegenwoordigd door Lieve Mertens, Bedrijfsrevisor, verklaart betreffende de inbreng in natura tot oprichting van D&D Holding BVBA van : - 748 aandelen in volle eigendom van in totaal 750 aandelen van NV KEDY met maatschappelijke zetel te 2150 Borsbeek, Oude Haegevelde 26 en ondernemingsnummer 0862.677.814 door de Heer Daniel Kenis (599 aandelen) en zijn vrouw Diane Ceulemans (149 aandelen) met een inbrengwaarde van 1.686.816,00 Euro.

- 298 aandelen in volle eigendom van in totaal 300 aandelen van BVBA KENIS INDUSTRIEBOUW met zetel te 2150 Borsbeek, Oude Haegevelde 32 en ondernemingsnummer 0436.990.740 door de Heer Daniel Kenis (en Mevrouw Joanna Rombouts met een inbrengwaarde van 2.821.174,00 Euro; dat:

- de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng;

- de oprichters verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen;

- de vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 3.005 aandelen van de BVBA D&D HOLDING. Deze conclusie is onder voorbehoud dat de in te brengen aandelen nog steeds vrij en onbelast zijn op het moment van de inbreng.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat in overeenstemming met voornoemde norm onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Dit verslag is enkel geldig voor bovenstaande verrichting en voor een periode niet langer dan 2 maanden na de ondertekening en voor zover geen wijziging wordt aangebracht aan het bijzondere verslag van de oprichters.

Opgemaakt te Antwerpen, 22 januari 2015

VCLJ BEDRIJFSREVISOREN BVBA

Vertegenwoordigd door (getekend:) Lieve Mertens, Bedrijfsrevisor.."

Het originele exemplaar van dit verslag met de integrale tekst wordt op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen, neergelegd samen met een uitgifte van de oprichtingsakte en het verslag van de oprichters, opgemaakt volgens artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd: de Heer KENIS Daniel, zaakvoerder, geboren te Lier op veertien september negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 2150 Borsbeek, Oude Haegevelde 26.

Deze aanvaardde de opdracht onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Deze zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht een of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand maart, om achttien uur (18.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één oktober en eindigt op dertig september

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

van het volgende jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot dertig september tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zeventien.

De comparanten verklaarden dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van dertig september tweeduizend veertien. Deze overneming zal maar effect sorteren, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht werd gegeven aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Fiduciaire Bofis", met zetel te 2100-Deurne, Pieter van Isackerlaan 21-23 bus 1, vertegenwoordigd haar zaakvoerder de Heer Eric Op de Beeck of haar zaakvoerder Mevrouw Ingrid Devos, of door haar aangestelden, om het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en voor het bekomen van het nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

----- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte, verslag van de bedrijfsrevisor in verband met

de inbreng in natura, verslag van de oprichters in verband met de inbreng in natura.

Leo VLAEYMANS, geassocieerd notaris.

Coordonnées
D & D HOLDING

Adresse
OUDE HAEGEVELDE 32 2150 BORSBEEK(ANTW)

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande