D & F CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D & F CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.842.880

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 01.07.2014 14238-0075-015
01/03/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod 2.0

buik: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.~.o~,



1111111J1H111,1111jij1!11111101

Neene!edter grtffievude Rethde-ek 1i;A ntlipkt-lei h#Nierpefl

Op 17 t. jGriffier.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0833,842.880

(voluit) D 8i F CONSULTANCY

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2640 Mortsel, Ijzerenweglei, 2/E

Onderwerp akte : Oprichting

tr dijkt uit een akte verleden voor notaris Hildegard BRACKE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001 -- RPR Dendermonde 0812.317.491, op 11 februari 2011, neergelegd ter Registratiekantoor Wetteren, dat er door:

1. De Heer DE RYCKE Franky Prosper Urbain, nationaal nummer 750327 375-23, identiteitskaartnr. 590-8957348-06, geboren te Gent op zevenentwintig maart negentienhonderd vijf en zeventig, echtgenoot van mevrouw Van Roy Gracy, wonende te 9260 Wichelen, Kerrebroek 3.

De echtgenoten De Rycke-Van Roy Franky zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan geschreven huwelijkscontract en bevestigen tot op heden geen wijzigingen te hebben aangebracht aan gemeld stelsel.

2. De heer SCHITTEKAT Bitter Jos Lydie, nationaal nummer 711126- 179-27, identiteitskaartnr. 5908719712-20, geboren te Wilrijk, op zesentwintig november negentienhonderd éénenzeventig, ongehuwd, wonende te 2520 Broechem, Abelebaan, 22.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "D & F CONSULTANCY" , waarvan de zetel gevestigd is te 2640 Mortsel, Ijzerenweglei 2/E. Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële en onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

* Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst. De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in fmanciële, industriële of commerciële ondernemingen.

* Het doen van alle handels- en fmanciële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffmg inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

* De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





ondernemingen.

* Het verlenen van managementadvies.

* Managementsactiviteiten van holdings : het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het

vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het

maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

* De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd" personeel.

Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse vennootschappen. Dit alles in de meeste uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten, of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het

algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen

verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelij ken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Kapitaal. Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen euro (ê 1.000,000,00).

Het is verdeeld in duizend (1,000) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/duizendste (1/1.000 de) van het kapitaal. Het kapitaal is gevormd door inbreng in natura als volgt:

1. De heer De Rycke Franky, voornoemd heeft inbreng gedaan in de vennootschap van duizend zeshonderd vijfentachtig aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EL RICO, waarvan de zetel gevestigd is te 9260 Wichelen, Kerrebroek 3-Ondernemingsnummer 0819.467.381  RPR Dendermonde. Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van Notaris Hildegard Bracke te Wichelen op 7 oktober 2009, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 oktober 2009 onder nr 09147895. Waarvan de statuten werden gewijzigd blijkens akte verleden voor het ambt van Notaris Hildegard Bracke te Wichelen op 20 mei 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 juni daarna onder nummer 10084527, met een waarde van vijfhonderd duizend euro.

2. De heer Schittekat Dieter, voornoemd heeft inbreng gedaan in de vennootschap van honderd vierentwintig aandelen van de naamloze vennootschap SCHITTEKAT LIGHTING, waarvan de zetel gevestigd is te 2640 Mortsel, Ijzerenweglei 2/E- Ondernemingsnummer 0461.410.687  RPR Antwerpen. Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van notaris Walter Vanhencxhoven te Herentals op 04 september 1997, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 september daarna onder nr 970923-514, waarvan de statuten sindsdien niet meer zijn gewijzigd, met een waarde van vijfhonderd duizend euro.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid- van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Nearn.en handtekening

Voor-

behoudere

aan het

Belgisch

Staatsblad



Voormelde inbrengen in natura zijn nader beschreven in het verslag van Bedrijfsrevisor Joseph Van Wemmel, zaakvoerder en vennoot van de burgerlijke vennootschap ovv BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen, 26 V-W-K, opgesteld op 12 oktober 2010. De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

" VI. BESLUIT VANDE BEDRIJFSREVISOR.

Ondergetekende, Joseph VAN WEMMEL, Bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV ovv BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K werd op 7 oktober 2010, aangesteld door de heren Franky DE RIJCKE en Dieter SCHITTEKAT, respectievelijk wonende te 9260 Wichelen, Kerrebroek 3, en te 2520 Broechem, Abelelaan, 22, oprichters van de op te richten vennootschap BVBA " D & F Consultancy", om verslag uit te brengen over de inbreng in natura bij de oprichting bestaande uit de hiervoor beschreven activa ten bedrage van één miljoen euro (1.000.000,00 EUR), hetzij een nettoinbreng van één miljoen eur (1.000.000,00 EUR).

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura bij oprichting.

De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Ingevolge het ingestelde onderzoek besluit ondergetekende:

- dat de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en van de tegen de inbreng uitte geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de uitgifte van duizend (1000) aandelen van de vennootschap, zonder vermelding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/duizend tiende (1/1000 de) van het kapitaal.

Ondergetekende wil er tenslotte aan herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gent, 12 oktober 2010.

(Getek) Joseph Van Wemmel, Bedrijfsrevisor. "

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij hebben uiteen gezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Vergoeding voor de inbreng:

a) Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van vijfhonderd duizend euro werden aan voornoemde oprichter sub 1., de heer De Rycke Franky, voornoemd, vijfhonderd (500) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1000 ste) van het kapitaal toegekend.

b) Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van vijfhonderd duizend euro worden aan voornoemde oprichter sub 2., de heer Schittekat Didier, voornoemd, vijfhonderd (500) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1000 ste) van het kapitaal toegekend.

Overdracht of overgang van de aandelen -

De beschikkingen met betrekking tot de aandelen en hun afstand of overdracht worden geregeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, onder voorbehoud van de hieronder vermelde bepalingen.

Elke afstand onder de levenden of overdracht wegens overlijden, zal slechts mogen plaatsgrijpen mits instemming van ten minste de helft der vennoten, die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Elke overdracht of overgang van aandelen zal binnen de drie maanden de vennootschap ter kennis gebracht worden bij aangetekend schrijven, dat naam, voornamen, beroep en woonplaats van de





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid-van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

rechtgevers en rechtverkrijgers, alsmede het aantal betrokken aandelen en wat er op gestort is, vermeldt.

In geval van overgang of overdracht onderworpen aan de toestemming zoals vermeld onder artikel zes hiervoor, zijn de zaakvoerders verplicht het voorstel op de agenda te plaatsen van de eerstvolgende algemene vergadering, die in elk geval binnen drie maanden na postdatum van de aangetekende brief dient door te gaan.

Indien op het ogenblik van deze afstand onder levenden of overdracht bij overlijden er slechts twee vennoten zijn, dan zal deze afstand of overdracht slechts mogelijk zijn mits het uitdrukkelijk akkoord van de andere vennoot.

De belanghebbenden kunnen tegen de weigering van de toelating van een overdracht onder de levenden, opkomen overeenkomstig de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen. Erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot kunnen zich tevens beroepen op de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er meerdere vennoten op gezegd ogenblik, dan zijn de verzetdoende vennoten verplicht binnen de zes maanden, te rekenen van de datum van de algemene vergadering zoals bepaald in artikel zes/bis lid twee van de statuten, zelf kopers te vinden tegen de prijs bepaald zoals hierna vermeld, dan wel zelf de betrokken aandelen aan te kopen of hun verzet op te heffen.

Wordt aan deze voorwaarde niet binnen de gestelde termijn voldaan dan hebben de belanghebbenden het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening op de kapitaalverhoging overeenkomstig artikel vijf/A van de statuten.

De vennoten die eerst toestemden met de voorgenomen overdracht van aandelen zullen alsdan eveneens het recht hebben deze aandelen over te nemen in verhouding tot hun deel in het kapitaal van de vennootschap.

Wanneer een vennoot zijn voorkooprecht niet uitoefent zal dit in dezelfde verhouding toekomen aan de andere vennoten.

Dit voorkooprecht geldt ook voor overgang van aandelen bij overlijden in die gevallen waar de erfopvolgers niet als vennoot aanvaard worden.

Waardebepaling

De belanghebbenden, aan wie de afstand onder levenden geweigerd wordt, en op voorwaarde dat het verhaal ingesteld met toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen niet werd verworpen, of de erfgenamen, Iegatarissen of rechtverkrijgenden die als vennoot niet aanvaard worden, hebben het recht op de waarde van de aandelen waarvan de afstand voorgesteld wordt of die overgegaan zijn ingevolge overlijden.

De waarde van de aandelen zal behoudens minnelijke overeenkomst worden vastgesteld door een deskundige, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (I.A.B.) of Instituut der Bedrijfsrevisoren (I.B.R.), die door alle partijen gezamenlijk benoemd wordt. In geval van meningsverschillen wordt deze deskundige aangeduid, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, door de heer Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is.

De deskundige kan de aandelen waarderen volgens de principes gesteund op rendement, cash flow en intrinsieke waarde, rekening houdende met alle elementen die de waarde van het aandeel beïnvloeden. Tegen zijn waardebepaling staat geen verhaal open, behoudens collusie, bedrog en zware fout.

De waardebepaling moet gebeuren, ofwel bij toepassing van artikel zes/quater der statuten binnen de zes maanden na de beslissing van de algemene vergadering over de voorgestelde afstand of overdracht zoals bepaald in artikel zes/bis van de statuten, ofwel bij toepassing van artikel zes/ter der statuten binnen de termijnen zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen; deze termijn kan enkel verlengd worden door alle partijen in gemeen overleg, of door de bevoegde Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel wegens een gegronde reden.

Betalingstermijn

De prijs der aldus overgenomen aandelen is behoudens minnelijke schikking betaalbaar, ofwel bij toepassing van artikel zes/quater van de statuten, dertig procent onmiddellijk en het saldo binnen het jaar te rekenen vanaf de definitieve waardering der aandelen zoals bepaald in artikel zes/quinquies

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid.van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid" van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

hiervoor, ofwel bij toepassing van artikel zes/ter van de statuten; volgens de modaliteiten bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Tot de dag van de volledige afbetaling zal een intrest verschuldigd zijn die twee punten hoger zal liggen dan deze die bij de banken van categorie A in voege is voor de kasbons op één jaar, en dit vanaf de datum van de waardering der aandelen. De aldus verkregen aandelen kunnen niet overgedragen worden vooraleer de overnameprijs volledig betaald is.

Eénhoofdigheid

De enige vennoot kan zijn aandelen steeds vrij overdragen onder levenden.

Bij overlijden van de enige vennoot zullen, behoudens andersluidende bepalingen in deze statuten, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze maatschappelijke aandelen verbonden rechten, uitgeoefend worden door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid tot hun rechten in de nalatenschap, behoudens in geval van vruchtgebruik.

De persoon die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot oefent de rechten uit die aan deze aandelen zijn verbonden. De wettelijke bepalingen met betrekking tot het vruchtgebruik moeten geëerbiedigd worden en de vruchtgebruiker mag geen handelingen stellen die raken aan het wezen van de vennootschap zelf.

Algemeen

Indien de aandelen van de vennootschap aan de Belgische Staat toekomen zal de daartoe aangestelde curator, die door het louter feit van zijn benoeming de hoedanigheid van vereffenaar verkrijgt, de vereffening van de vennootschap bewerksteIIigen, overeenkomstig hetgeen in de Wet en de statuten bepaald is. De in deze statuten voorgeschreven overdrachtregels zijn eveneens op de overdrachten door of ten voordele van de rechtspersonen van toepassing.

Bestuur en verteRenwoordiaing.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

Vacature.

Als de betrekking van zaakvoerder openvalt voorziet de algemene vergadering in zijn vervanging.

Zij bepaalt de termijn van de functie en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Vergoedingen.

Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en de eventuele emolumenten van de

zaakvoerder zullen later door de algemene vergadering worden vastgesteld.

Handtekeningen.

Voor-

behouden` aan het Belgisch

Staatsblad



Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, warden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

Dagelijks bestuur.

De zaakvoerder mag aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

Tegenstrijdigheid van belangen.

Het is aan de zaakvoerders en werkende vennoten uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks deel te nemen aan, of belangen te hebben in ondernemingen, die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens instemming van de algemene vergadering der vennoten.

Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is de zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een

lasthebber ad hoc. "

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Obligaties aan order

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kan geen lening aangaan door uitgifte van obligaties aan order of aan toonder of van in aandelen converteerbare obligaties en evenmin kan zij warrants uitgeven.

Met betrekking tot de uitgifte van obligaties op naam zijn de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

Minderheidsvordering

De beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de vennootschapsvordering in verband met aansprakelijkheid ingesteld tegen de zaakvoerders in besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid zijn van toepassing. De minderheidsvordering kan, voor rekening van de vennootschap, worden ingesteld door een of meer vennoten die op de dag waarop de algemene vergadering zich uitspreekt over de aan de zaakvoerders te verlenen kwijting, aandelen bezitten die ten minste tien procent (10 %) vertegenwoordigen van de stemmen verbonden aan het geheel van de op die dag bestaande aandelen.

Algemene vergadering.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste maandag van de maand juni om 17.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder bijeengeroepen. De oproepingen worden gedaan bij aangetekend schrijven, gericht aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, minstens vijftien dagen voor de vergadering, op hun laatst aan de vennootschap gekende woonplaats.

Boekjaar.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn,en handtekening

Het boekjaar vangt aan op één januari om te eindigen op éénendertig december.

Winstverdeling

Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen, en de besluiten ter uitvoering ervan, voor zover de vennootschap daaraan is onderworpen en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en administratieve bepalingen die op haar toepasselijk zijn.

Bovendien stelt de zaakvoerder een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een volledig overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. Het jaarverslag moet ook inlichtingen bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaats gevonden en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden. Het jaarverslag bevat ook inlichtingen omtrent de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaar, na bevestiging van zijn benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemt. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Aanmerkelijke verliezen.

Wanneer ten gevolge van geleden verliezen het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten worden vastgesteld, om in

voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te berg rd.slagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder dient zich in dit opzicht te gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van de bijeenroeping te vloeien.

Verdeling van het netto-actief.

Mits akkoord van de bevoegde Rechtbank van Koophandel met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa en na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid-van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden.

" aan het Belgisch Staatsblad

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens

tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te

plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die

onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele

van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

OVERGANGS -en SLOTBEPALINGEN :

1.Benoeming_zaakvoerder

Werden als zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap :

1. De heer DE RYCKE Franky, voornoemd, wonende te 9260 Wichelen, Kerrebroek, 3,

2. De heer SCHI IÏhKAT Dicter, voornoemd, wonende te 2520 Broechem, Abelebaan, 22

De mandaten zijn onbezoldigd.

2. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte

en eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

3. Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de laatste maandag van de maand juni in het jaar

tweeduizend en twaalf om zeventien uur.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte akte oprichting dd. 11/02/2011

- Bijzonder Verslag van de oprichters dd. 03.02.2011 cfr. Art. 219 Wb. Venn.

- Bedrijfsrevisoraal Verslag Van Wemmel-Kaekebeke Bedrijfrevisoren BVBA te Gent

dd.12110/2010 inzake de inbreng in natura.

Notaris HILDEGARD BRACKE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 751001 RPR Dendermonde 0812.317.491,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid" van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

Coordonnées
D & F CONSULTANCY

Adresse
IJZERENWEGLEI 2E 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande