D & M SERVICES INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D & M SERVICES INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.704.283

Publication

12/03/2014
ÿþ Mod Waad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' Kermt, 20 februari 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IMMUN

KOOPHANDEL TURNHOUT

Ondernemingsnr : 0825.704.283

Benaming

(voluit) : D & M services international

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : 2431 Veerle (Laakdal), Grote Steenweg 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : vervroegde ontbinding - invereffeningstelling - sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor Meester BART VAN THIELEN, Notaris te Herselt, op 27 februari 2014, waarvan een uitgifte werd afgeleverd voor registratie enkel om te dienen voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D & M services international", volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

Op onderhavige vergadering zijn alle aandelen aanwezig zodat onderhavige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten nemen over dit agendapunt en geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroepingen nodig is,

De algemene vergadering verklaart uitdrukkelijk dat de oproepingformaliteiten bij toepassing van artikel 268 e.v. van het Wetboek Vennootschapsrecht werden voldaan.

Aile vennoten verklaren de nodige documenten tijdig ontvangen te hebben en de inhoud ervan te kennen en, zij ontslaan ondergetekende notaris hiervan voorlezing te geven.

De algemene vergadering keurt met eenparigheid van stemmen de jaarrekening van het jaar 2013 goed en zij verleent hieromtrent kwijting aan de zaakvoerder,

De algemene vergadering beslist unaniem tevens kwijting te geven aan de zaakvoerder voor de daden die hij gesteld heeft in kader van zijn functie tot op heden.

TWEEDE BESLUIT

Nadat alle vennoten omstandig kennis genomen hebben van het verslag van de zaakvoerder en het, desbetreffende verslag van de externe accountant evenals de staat van activa en passiva afgesloten per 31 januari 2014, verklaart geen der vennoten, na bespreking en overleg, hierbij enige bemerking te willen' formuleren en keurt de vergadering de beide verslagen bijgevolg zonder meer goed.

De conclusies van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Beckers Loenders & C°", Bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 3510 Kermt-Hasselt, Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door Els Loenders, Bedrijfsrevisor, gedateerd te Kermt op 20 februari 2014 luiden als volgt

"IV, Conclusies

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "D & M SERVICES INTERNATIONAL" een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 januari 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van eenendertigduizend tweehonderd twintig Euro zesendertig Eurocent (31.220,36) en een netto-actief van achtentwintigduizendzeshonderd negentien Euro achtentachtig Eurocent (28.619,88). Uit de controlewerkzaamheden, dle wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele latente verplichtingen inzake aannemersaansprakelijkheid en eventuele latente fiscale verplichtingen. De vereffening kan echter slechts onmiddellijk gesloten worden op voorwaarde dat de vennoten de schulden opzichtens derden inzake; vereffeningstelling en ontbinding, alsook de schulden lastens de zaakvoerder, persoonlijk ten laste zullen nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor de BV BVBA "BECKERS, LOENDERS & C""

Bedrijfsrevisoren

Els LOENDERS

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge DERDE BESLUIT:

Gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, beslist de algemene vergadering toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, te weten ontbinding en vereffening van de B.V.B.A. "D & M services international", in één akte.

De vergadering stelt vast:

1.Dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek de Vennootschappen;

2.Dat de vennootschap geen onroerend goed bezit;

3.Dat aile aandeelhouders en alle aandelen aanwezig zijn.

Na vaststelling van het voorgaande beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De algemene vergadering stelt vast, uit de voorgelegde balans, dat er een resterend actief is. De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vennoten verklaren uitdrukkelijk dat, indien er nog schulden van de vennootschap wegens derden zouden zijn in de toekomst, zij deze schulden persoonlijk ten hunner laste zullen nemen.

De ontbinding van de vennootschap stelt tevens een einde aan het mandaat van de thans in functie zijnde zaakvoerder.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering verklaart de vereffening als gesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D & M services intemationa-l" definitief heeft opgehouden te bestaan.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling indeplaatsstelling aan R.S.O. VOF, 2230 Herstift, Herentalsesteenweg 53, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" geregistreerde identificatiegegevens (wijziging van de inschrijving/wijziging van een

vestigingseenheid/aanvraag van een vestigings-eenheidsnummer/schrapping van een

vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte tot wijziging van registratie/aangifte van stopzetting van werkzaamheid).

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedeponeerd worden en gedurende tenminste vijf jaar zullen bewaard blijven bij de heer Van der Borght Diederich, te 2431 Laakdal (Veerle), Grote Steenweg 25.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL



Notaris Bart VAN THIELEN, te Herseit, Herentalsesteenweg 33.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de akte vereffening verleden voor Meester BART VAN THIELEN, Notaris te Herselt, op 27

februari 2014, afgeleverd voor registratie;

- Verslag van de zaakvoerder;

- Verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 21.08.2013 13444-0354-010
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 23.08.2012 12443-0337-010
28/06/2011
ÿþme 2.1

_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerieyyiny ter grirr`ie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

~ 6 juNj 2[;11

KOOPHA~iIL TURNHOUT ri te De griffier

I I1 U Il 1 l 110111 I I 1 I 1 II

*11096361*

Ondernemingsar : 0825.704.283

Benaming D & M SERVICES INTERNATIONAL

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Steenweg 25, 2430 Vorst (Kempen), België

Onderwerp akte : Aanstelling vaste vertegenwoordiger

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 2 juli 2010 blijkt dat de heer Diederich Van der Borght, geboren te Veerle op 18 oktober 1952 (rijksregisternummer 52.10.18-049.88), wonende te 2431 Laakdal (Veerle), Grote Steenweg 25, werd aangesteld tot vaste vertegenwoordiger. De heer Diederich Van der Borght aanvaardt dit mandaat.

Gedaan te Laakdal (Veerle)

Op 2 juli 2010

Diederich Van der Borght Maria Dauwen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
D & M SERVICES INTERNATIONAL

Adresse
GROTE STEENWEG 25 2431 LAAKDAL

Code postal : 2431
Localité : Varendonk
Commune : LAAKDAL
Province : Anvers
Région : Région flamande