D CONSULTANCY & EVENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D CONSULTANCY & EVENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.727.925

Publication

19/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie. Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media.

Ontwerpen en plaatsen van buitenreclame: reclameborden en -panelen, lichtkranten en neonreclame, aanbrengen van reclame op bussen, enzovoort. Verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentieacquisitie) en het aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enzovoort.

Ontwerpen van publicitaire films, publicitaire artikelen; teksten en slogans (copywriters).

Concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen enzovoort.

Het verlenen van diensten op het vlak van management, consultancy, coaching, opleidingen, administratief beheer, personeelsbeleid, informaticabeleid, publieke relaties, strategische planning, kwaliteitszorg in de breedste zin van het woord aan ondernemingen.

Terbeschikkingstelling van ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, industriële designers. Overige technische testen en toetsen.

Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten en de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.

Gegevensverwerking, web hosting, web portalen aanverwante activiteiten.

Handelsbemiddeling in divers mechanisch, elektrische en elektronisch materiaal.

Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

Het vervoer, agentuur, administratie en dergelijke van zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal, per spoor, te water, langs de weg en de lucht; de verhuur van alle roerende en onroerende goederen, en meer in het bijzonder van vrachtwagens, kraanwagens, heftrucks, en dergelijke meer; open overslag alsmede het stockbeheer voor rekening van derden; het verzekeren van distributiediensten of nog, het verpakken, verzenden en conditioneren van goederen voor de cliënteel;

Het verlenen van allerlei diensten en activiteiten ten behoeve van productiebedrijven in het algemeen, en meer in het bijzonder inzake de marketing, het management en het bedrijfsbeheer, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

De aan- en verkoop, handelsbemiddeling, het verlenen van onderzoeks- en adviesdiensten, het ontwikkelen en exploiteren van concepten van producten voor consumenten, in de meest ruime zin van het woord, alsmede al hetgeen hieraan ondersteunend kan zijn.

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen.

Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de onroerende leasing en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen In hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap kan tevens op rechtstreekse als op onrechtstreekse wijze deelnemen in andere vennootschappen, deelgenootschappen aangaan, leningen verstrekken en opnemen en verder alle andere verrichtingen als commissionair, makelaar en tussenpersoon in het algemeen, financiële verrichtingen stellen, die op directe of indirecte wijze met deze doelstelling verbonden zijn of deze doelstelling kunnen helpen verwezenlijken.

De vennootschap mag leningen en voorschotten toestaan aan haar vennoten.

De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op één of andere wijze, deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met een gelijkaardige of analoge doelstelling.

De vennootschap kan tevens als bestuurder zitting houden in de raad van bestuur van om het even welke vennootschap. Zij kan eveneens dienstverlenende activiteiten van financiële, commerciële, technische, administratieve en sociale aard verrichten.

5. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

6. Kapitaal

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600.

Het is verdeeld in 200 gelijke aandelen op naam, allen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volstort ten bedrage van ¬ 6.200.

7. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd geplaatst door inbreng in geld.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd op een bijzondere

bankrekening op naam van de vennootschap.

8. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Iedere

zaakvoerder alleen handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten

rechte.

Werd voor onbepaalde tijd benoemd tot nietstatutai­re zaakvoerder : de heer Verheyen, voornoemd;

9. Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het volgende jaar,

waarvan het eerste eindigt op 30 september 2016;

10. Algemene vergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op 30 maart om 19u van ieder jaar op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, op de dag en het uur zoals in de uitnodiging aangeduid, en voor het eerst in het jaar 2017;

11. Winstverdeling/reserves

Het aanleggen van reserves alsook de verdeling van het overblijvend saldo na vereffening

geschieden volgens de wet. De winst wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering;

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee werd neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte van 13 januari 2015

Steven Vandersnickt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Geassocieerd notaris

Uit een akte verleden voor Steven VANDERSNICKT, geassocieerd notaris te Zele, op 13 januari

2015, blijkt dat een vennootschap werd opgericht volgens volgende modaliteiten:

1. Oprichters

1) De heer VERHEYEN Didier Prosper Maria, geboren te Beveren op acht maart negentienhonderd negentig (NN 90.03.08-107.12), wonende te 2060 Antwerpen, Bredastraat 44/12.

2) Mevrouw JACOBS Veerle Elisa Karel, geboren te Sint-Gillis-Waas op veertien juli negentienhonderd vierenzestig (NN 64.07.14-432.56), wonende te 9200 Schoonaarde (Dendermonde), Klinkaertstraat 55.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Verhuur van materialen, attracties, met of zonder bediening van audio, lichtinstallaties, meubilair, dj s, dansers, hostesses, artistieke prestaties.

Fotografie, fotoreportages, samenstelling van boeken, digitale afdrukken.

Modellenbureau, casting, scouting, management van artiesten.

Alle dienstverlenende bedrijvigheden op vlak van marketing zoals expertises en studieopdrachten, coördinatieopdrachten en diversen.

Organisatie van tentoonstellingen, taalcursussen, businessmeetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

Organiseren van cultureel onderwijs, ondersteunende activiteiten voor scheppende kunsten, gespecialiseerde beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken, geluidsopnamestudio's, distributie van films en video- en televisieprogramma's, vertoning van films, overige ondersteunende activiteiten voor de uitvoerende kunsten, promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen.

Verhuur van onroerende en roerende goederen, meer specifiek de verhuur van rollend materieel, verhuur van personenwagens, verhuur van auto's voor dubbel gebruik, verhuur van minibussen, verhuur van vrachtwagens en dergelijke.

2. Rechtsvorm - benaming

De bvba als maatschappelijke naam heeft  D Consultancy & Events , afgekort  D.C.E. ;

3. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2060 Antwerpen, Bredastraat 44/12.

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De uitbating en de logistieke ondersteuning van culturele, sportieve, gastronomische, evenementen en het vervullen van alle opdrachten die hiermee betrekking hebben.

De uitbating van café, verbruikssalon, theesalon, snackbar, catering.

Diverse verzekeringen, verzekeringsproducten.

De aan- en verkoop, het verlenen van onderzoeks- en adviesdiensten, het ontwikkelen en exploiteren van concepten, producten en software voor computer, internet, media en/of marketingdoeleinden, in de meest ruime zin van het woord, alsmede al hetgeen hieraan ondersteunend kan zijn.

Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie.

Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

bedrijfsvoering en het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media.

Staatsblad

Ontwerpen en plaatsen van buitenreclame: reclameborden en -panelen, lichtkranten en neonreclame, aanbrengen van reclame op bussen, enzovoort. Verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentieacquisitie) en het aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enzovoort.

Ontwerpen van publicitaire films, publicitaire artikelen; teksten en slogans (copywriters).

Concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen

(direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen enzovoort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de onroerende leasing en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten en de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.

Het vervoer, agentuur, administratie en dergelijke van zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal, per spoor, te water, langs de weg en de lucht; de verhuur van alle roerende en onroerende goederen, en meer in het bijzonder van vrachtwagens, kraanwagens, heftrucks, en dergelijke meer; open overslag alsmede het stockbeheer voor rekening van derden; het verzekeren van distributiediensten of nog, het verpakken, verzenden en conditioneren van goederen voor de cliënteel;

De aan- en verkoop, handelsbemiddeling, het verlenen van onderzoeks- en adviesdiensten, het ontwikkelen en exploiteren van concepten van producten voor consumenten, in de meest ruime zin van het woord, alsmede al hetgeen hieraan ondersteunend kan zijn.

Het verlenen van diensten op het vlak van management, consultancy, coaching, opleidingen, administratief beheer, personeelsbeleid, informaticabeleid, publieke relaties, strategische planning, kwaliteitszorg in de breedste zin van het woord aan ondernemingen.

Terbeschikkingstelling van ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, industriële designers.

Gegevensverwerking, web hosting, web portalen aanverwante activiteiten. Handelsbemiddeling in divers mechanisch, elektrische en elektronisch materiaal.

Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

Het verlenen van allerlei diensten en activiteiten ten behoeve van productiebedrijven in het algemeen, en meer in het bijzonder inzake de marketing, het management en het bedrijfsbeheer, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

Overige technische testen en toetsen.

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen In hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Staatsblad

De vennootschap kan tevens op rechtstreekse als op onrechtstreekse wijze deelnemen in andere vennootschappen, deelgenootschappen aangaan, leningen verstrekken en opnemen en verder alle andere verrichtingen als commissionair, makelaar en tussenpersoon in het algemeen, financiële verrichtingen stellen, die op directe of indirecte wijze met deze doelstelling verbonden zijn of deze doelstelling kunnen helpen verwezenlijken.

De vennootschap mag leningen en voorschotten toestaan aan haar vennoten.

De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op één of andere wijze, deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met een gelijkaardige of analoge doelstelling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan tevens als bestuurder zitting houden in de raad van bestuur van om het even welke vennootschap. Zij kan eveneens dienstverlenende activiteiten van financiële, commerciële, technische, administratieve en sociale aard verrichten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Iedere zaakvoerder alleen handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Werd voor onbepaalde tijd benoemd tot nietstatutai­re zaakvoerder : de heer Verheyen, voornoemd;

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het volgende jaar, waarvan het eerste eindigt op 30 september 2016;

5. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur;

6. Kapitaal

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600.

Het is verdeeld in 200 gelijke aandelen op naam, allen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volstort ten bedrage van ¬ 6.200.

7. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd geplaatst door inbreng in geld.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap.

8. Bestuur

9. Boekjaar

10. Algemene vergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op 30 maart om 19u van ieder jaar op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, op de dag en het uur zoals in de uitnodiging aangeduid, en voor het eerst in het jaar 2017;

11. Winstverdeling/reserves

Het aanleggen van reserves alsook de verdeling van het overblijvend saldo na vereffening geschieden volgens de wet. De winst wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee werd neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte van 13 januari 2015

Steven Vandersnickt

Geassocieerd notaris

27/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
D CONSULTANCY & EVENTS

Adresse
BREDASTRAAT 44, BUS 12 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande