D G - CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : D G - CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 829.556.668

Publication

17/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 11.12.2013 13682-0260-010
18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 10.12.2012 12662-0233-011
30/12/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

*11197389`

1

bel ai Be

Sta

L. tL..)

f C'zRIFPIE tRECI-IT®ANiC VAN

1 9 DEC. 2611

KOOPHANDEL`~~L

KOOPHANDEL TtJRNI-:CUT

nr.+ n^'~USCr

Ondernemingsnr : 0829.556.668

Benaming

(voluit): D G Consult

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap

Zetel : Limberg 101 - 2230 Herselt

Voorwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Bij akte verleden voor notaris VERLINDEN Marc te Westerlo-Tongerlo op veertien december tweeduizend en elf, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, werd, gehouden de buitengewone algemene vergadering van de Commanditaire Vennootschap D G Consult, met zetel te 2230 Herselt, Limberg 101, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0829.556.668 en onderworpen aan de B.T.W. onder het nummer BE829.556.668.

Met eenparigheid van stemmen werden volgende besluiten genomen door :

1. De heer DE GROOT Alfons André Jozef, geboren te Geel op vijfentwintig december. negentienhonderd vijfenvijftig, wonende te 2230 Herselt, Limberg 101, eigenaar van achttien (18) aandelen

2. Mevrouw VAN BEDTS Simonne Maria Francisca, geboren te Geel op achttien mei negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 2230 Herselt, Limberg 101, eigenaar van twee (2) aandelen Totaal aanwezige aandelen : twintig (20) aandelen of de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal.

1. Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de Commanditaire Vennootschap D G - Consult

om te zetten in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid D G - Consult met ingang van

heden. "

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid D G - Consult is de voortzetting van de: Commanditaire Vennootschap D G - Consult, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging. aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per dertig september tweeduizend en elf, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de Commanditaire Vennootschap D G - Consult, worden verondersteld verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid D G Consult.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de: jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Dl G - Consult.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de Commanditaire Vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid D G - Consult behoudt het nummer 0829.556.668 waaronder de Commanditaire Vennootschap D G - Consult ingeschreven was in het; handelsregister.

De twintig (20) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de, vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette Commanditataire Vennootschap D G - Consult.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de Commanditaire Vennootschap D G - Consult omgezet in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

2. Verslagen

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per dertig september tweeduizend en elf hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals

Op de laatste blz" van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen. ledere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor Nick Heremans luiden als volgt :

"6. Besluit

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de activa en passiva bestanddelen, afgesloten per 30 september 2011, van de Gewone Commanditaire vennootschap DG  Consult, Limberg 101 te 2230 Herselt, aan een beperkt nazicht onderworpen, en dit met hei oog op de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Onze werkzaamheden zijn er in het bijzonder op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief zoals bijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad

In het raam van de voorgenomen verrichtingen verklaren wij:

-dat de staat van activa en passiva, afgesloten op 30 september 2011 volledig, getrouw en juist de toestand weergeeft van de vennootschap op die datum. Uit onze werkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad. Het nettoactief volgens deze staat van 10.786 EUR is 7.764 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerder kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit."

Beide verslagen blijven hieraan gehecht.

3. Verhoging maatschappelijk kapitaal

De vergadering beslist éénparig het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vierendertigduizend euro (E 34.000,00), om het te brengen van duizend euro (E 1.000,00 op vijfendertigduizend euro (35.000,00 EUR). Het geplaatst kapitaal bedraagt na de kapitaalverhoging vijfendertigduizend euro (E 35.000,00).

De kapitaalsverhoging geschiedt door storting in speciën voor een bedrag van vierendertigduizend euro (E 34.000,00) en dit in verhouding tot het aantal aandelen zoals voormeld.

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening, zoals bijkt uit het bewijs van storting afgeleverd door KBC Bank te Westerlo met nummer 8E28 7310 2196 5320 dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

4. Machtiging zaakvoerder - coördinatie van de statuten

De vennootschap beslist met eenparigheid de zaakvoerder te machtigen om over te gaan tot uitvoering

van de genomen beslissingen en tot coördinatie van de statuten.

De statuten luiden ondermeer als volgt :

STATUTEN

Artikel 1. Naam.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid bestaat onder de naam D G Consult.

Artikel 2. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2230 Herselt, Limberg 101.

Hij mag verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders die in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad moet bekendgemaakt worden.

De vennootschap mag ook bij enkele beslissing van de zaakvoerders bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, kantoren en stapelhuizen inrichten, wanneer en waar zij het nodig acht, in België en in het buitenland.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

"Het verlenen van advies en van dienstprestaties en het uitvoeren van studies en expertises van alle aard ten voordele van vennootschappen en fysieke personen, zowel in België als in het buitenland, en dit op administratief, technisch, commercieel, financieel en juridisch vlak als raadgever, bemiddelaar, technisch adviseur of als tussenpersoon.

Het promoten en leveren van handelsinformatie, uitvoeren van marktonderzoek, inrichten van seminaries en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

De vennootschap heeft tevens tot doel het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland alsmede de handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, huur en verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoed makelaars.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan de functies van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen, mits naleving van artikel 61 § 2 Wetboek van Vennootschappen."

Zij mag haar doel overal verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de invoer en uitvoer. Zij mag onder meer het geheel of een gedeelte van haar uitbatingen en inrichtingen in huur geven of deze aan derden in beheer geven.

Zij mag alle handels-, nijverheids- financiële- burgerlijke- roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, zo in België of in het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, zelfs gedeeltelijk, of die van aard zijn om de verwezenlijking van dit doel te vergemakkelijken of te bevorderen.Zij mag alle brevetten, licenties en handelsmerken in verband met haar doel aankopen, uitbaten of afstaan."

Artikel 4. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, aanvang nemend vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Turnhout. Zij kan met inachtneming van de vormen bepaald voor de wijziging van de statuten ontbonden worden.

TITEL II. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel 5. Kapitaal.

Net kapitaal bedraagt vijfendertigduizend euro (E 35.000,00), vertegenwoordigd door twintig (20), zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigd één/twintigste van het maatschappelijk kapitaal.

De aandelen zijn op naam.

TITEL III. BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 10. Zaakvoerders.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De duur van zijn opdracht is niet beperkt. De opdracht van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij de

algemene vergadering er anders over beslist.

Artikel 1 . Bevoegdheden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid het dagelijks bestuur alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat opdragen aan een of meer directeurs of andere personen al dan niet vennoten. Zij bepalen de bezoldigingen die aan deze opdrachten verbonden zijn.

Artikel 12. Controle.

Zolang de benoeming van een commissaris niet wettelijk vereist is zal iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben. De commissarissen worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering der vennoten die tevens de duur van de opdracht en de bezoldiging vaststelt.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERINGEN DER VENNOTEN.

Artikel 13.

De gewone algemene vergadering der vennoten wordt ieder jaar gehouden ten maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrief aangeduid, de eerste maandag van de maand december, om twintig uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Artikel 19. Boekjaar.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Artikel 20. Verdeling.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, maatschappelijke lasten,

nodige afschrijvingen en provisie voor te betalen belastingen, maakt de netto-winst van het boekjaar uit.

Van deze winst, wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Luik B - VP.rvnln

Over de aanwending van het overige zal door de algemene vergadering met gewone meerderheid

worden beslist.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Marc Verlinden

Tegelijk hiermee neergelegd

-uitgifte van de akte statuenwijziging dd 14/12/2011

-verslag zaakvoerder

-verslag bedrijfsrevisor

-staat van activa en passiva

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 06.01.2016 16005-0313-010

Coordonnées
D G - CONSULT

Adresse
LIMBER 101 2230 HERSELT

Code postal : 2230
Localité : HERSELT
Commune : HERSELT
Province : Anvers
Région : Région flamande