D & M

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : D & M
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 461.176.008

Publication

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 02.07.2012 12246-0298-014
26/04/2011
ÿþ Mod 2.0

LuikB In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 461.176.008

Benaming

(voluit) : D & M

Neuu" e:1e5 ter rlïttpe vüi de Rechtbank Iran Koophandel te Ântwerpeii op

'13 APR. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 2018 ANTWERPEN, PLANTIN EN MORETUSLEI 31

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL  OMZETTING

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL IN EURO  OMZETTING RECHTSVORM IN EEN BVBA  ONTSLAG BESTUURDERS  BENOEMING ZAAKVOERDERS  AANNEMING NIEUWE TEKST DER STATUTEN VOLMACHT

Het blijkt uit een verslagschrift, opgemaakt door notaris Yves De VU te Antwerpen-Borgerhout op éénendertig maart tweeduizend elf, dat  nàdat geakteerd wordt dat beslist werd met ingang van één april tweeduizend elf de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 31, naar 2600 Antwerpen-Berchem, Sint-Hubertusstraat 87  volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen worden.

1°i De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal om te zetten in euro, wat een tegenwaarde geeft van éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38 ), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel vijf der statuten wordt dienovereenkomstig aangepast; het zal voortaan luiden als volgt:

°Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38 ), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde.".

De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en te dien einde het door de raad van bestuur, overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen voorgelegde verslag en de staat van actief en passief der vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizend en tien goed te keuren, alsook het verslag opgemaakt door de raad van bestuur en het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, wiens besluit luidt als volgt:

"Door de raad van bestuur van D & M NV, vertegenwoordigd door Marc Morel, werd ik op 10 maart 2011 belast met de opdracht om verslag uit te brengen inzake het omzetten van genoemde vennootschap in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen heb ik de activa- en passivabestanddelen, zoals samengevat in de boekhoudkundige staat afgesloten per 31.12.2010, van D & M NV aan een controle onderworpen overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap.

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31.12.2010, die door het bestuursorgaan van de vennootschap werd opgesteld, heeft plaatsgehad.

Het netto-actief van de vennootschap, omvattende het maatschappelijk kapitaal, de wettelijke reserve en het overgedragen resultaat overtreft het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 67, 68, 73 en 76 van het Wetboek van Vennootschappen.

Antwerpen, 14 maart 2011.

ERIC VAN DER VEKEN en C°

Burgerlijke BVBA

Vertegenwoordigd door

Eric VAN DER VEKEN,

Bedrijfsrevisor"

Overeenkomstig voorgaande worden alle verrichtingen sedert éénendertig maart tweeduizend elf

verondersteld te zijn gedaan voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i ri De vergadering beslist met ingang van éénendertig maart tweeduizend elf:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge a) het ontslag van alle thans in functie zijnde bestuurders, te weten: de heer MOREL Marc Jan Maria, wonende te 34390 Colombières sur Orb (Frankrijk), Le Rodié, Chemin de Rodié, en mevrouw DIERCKENS Mieke Frédéric Monique, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Sint-Hubertusstraat 19, te aanvaarden; hen wordt kwijting gegeven over hun opdracht;

b) te benoemen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 1) als statutair zaakvoerder: voomoemde heer Marc Morel, en 2) als statutair zaakvoerder-opvolger: voornoemde mevrouw Mieke Dierckens; de opdrachten zullen onbezoldigd zijn, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

LI De vergadering beslist de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, na bespreking artikel per artikel, vast te stellen, bij uittreksel luidend als volgt:

Handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakeliikheid met de naam "D & M", met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Sint-Hubertusstraat 87, die zonder statutenwijziging verplaatst kan worden in België bij besluit van de zaakvoerders.

Duur: onbepaald, vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel:

o het kopen, huren, verbeteren, uitrusten, inrichten, bezitten en beheren, alsmede het verkopen, het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen voor alle bestemmingen van alle roerende en onroerende goederen;

o het verwerven, verbeteren, uitrusten, inrichten, bezitten en beheren van aile roerende en onroerende goederen;

o het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van deze goederen en voor alle

bestemmingen;

dit alles binnen het kader van de geldende, wettelijke en bestuurlijke voorschriften, inclusief de activiteiten

van vastgoedhandel.

Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel

aankopen, exploiteren en afstaan. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38 ), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door een statutaire zaakvoerder. Tot statutair zaakvoerder is aangesteld: de heer MOREL Marc Jan Maria, geboren te Merksem op twee oktober negentienhonderd zevenenveertig, rijksregister nummer 471002 475-37, en als statutair zaakvoerder-opvolger is aangesteld: mevrouw DIERCKENS: Mieke Frédéric Monique, geboren te Antwerpen op twee april negentienhonderd éénenzeventig, rijksregister nummer 710402 136-62. De opdracht van de statutaire zaakvoerder kan slechts bij eenparig akkoord van alle vennoten geheel of gedeeltelijk worden herroepen, ondanks de aanwezigheid van gewichtige redenen, én slechts voor zover hijzelf instemt met zijn ongevraagd ontslag.

Wanneer de zaakvoerder of één van de zaakvoerders een tegenstrijdig belang heeft, moeten de wettelijke voorschriften ter zake nageleefd worden.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er meerdere zaakvoerders zijn vertegenwoordigen zij de vennootschap gezamenlijk optredend.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

De vennootschap staat onder toezicht van hetzij iedere vennoot, hetzij een commissaris benoemd door de algemene vergadering, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand mei om negentien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Om toegelaten te worden tot de algemene vergadering is het voldoende dat men vennoot is van de vennootschap, of wettelijk het recht heeft om erop aanwezig te zijn. Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien meerdere personen onverdeelde eigenaars zijn in voile eigendom van een aandeel, zal het stemrecht verbonden aan de betrokken aandelen geschorst zijn totdat ten aanzien van de vennootschap één enkele persoon werd aangeduid die zal optreden als enige titularis van deze aandelen, voor en namens zijn medegerechtigden. Indien het eigendomsrecht gesplitst is in vruchtgebruik blote eigendom, zal het stemrecht verbonden aan de betrokken aandelen worden uitgeoefend door hij die het vruchtgebruik bezit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wetteliike reserve te vormen totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen, vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo verdeeld tussen de aandelen naar evenredigheid.

LI De vergadering beslist bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling, te verlenen aan de rechtsgeldige vertegenwoordigers van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "Fiduciaire P. De Wachter", met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Elisabethlaan 3 app 6B, ieder van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen, teneinde a) bij de griffies en/of ondememingsloketten alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de wijzigingen (huidige en toekomstige) en schrappingen; b) de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; c) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Vennootschapsbelastingen, en d) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van het sociaal secretariaat.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk neergelegd: uitgifte der akte  verslag raad van bestuur  verslag bedrijfsrevisor  staat van actief en passief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

14/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.03.2011, NGL 08.04.2011 11081-0490-015
08/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 03.06.2009 09187-0323-014
04/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 30.07.2008 08508-0348-015
31/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 24.07.2007 07445-0100-016
10/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 30.06.2006 06352-0235-016
06/04/2006 : AN325085
07/12/2005 : AN325085
18/08/2004 : AN325085
02/07/2003 : AN325085
26/07/2002 : AN325085
28/05/2002 : AN325085
20/07/2001 : AN325085
04/11/2000 : AN325085
01/09/1999 : AN325085
13/03/1999 : AN325085
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 31.08.2016 16535-0448-011

Coordonnées
D & M

Adresse
SINT-HUBERTUSSTRAAT 87 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande