D-ORGANISATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D-ORGANISATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.404.092

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 02.07.2014 14270-0185-012
03/05/2012
ÿþ Mod Wo,d i1.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



n I II1 lii lii 1111 III

*12083503*

be a Bi st2





Neergelegd fer griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

2 0 APR. 2012

Griffie

Ondernemingsar at 40 4-092

Benaming

(voluit) : D-ORGANISATIONS

(verkort) "

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (2640) Mortsel, Koeisteerthofdreef 48 GLV

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Dirk COUTURIER ter standplaats Antwerpen-Wilrijk, op 18 april 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D-ORGANISATIONS" werd opgericht.

Hierna volgt het ontledend uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Antwerpen vóbr registratie:

1. rechtsvorm en naam ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D-ORGANISATIONS".

2. Zetel : (2640) Mortsel, Koeisteerthofdreef 48 GLV

3, Oprichters:

1. De heer DOSSCHE Peter Prosper Floris, wonende te (2640) Mortsel, Koeisteerthofdreef 48 GLV.

2, Mevrouw DOSSCHE Valerie Maria Lucie, wonende te (2640) Mortsel, Koeisteerthofdreef 48 bus 1.

4. Kapitaal ; Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal is ten belope van één/derde volgestort.

5. Samenstelling kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volgestort door inbreng in geld.

6. boekjaar: begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar, het eerste boekjaar ingaande op datum der neerlegging van het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2012.

7. Reserves -- winst  vereffening

- Van de te bestemmen winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

- Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

- Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo van het

maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

8. Bestuur

8.1 De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, ai dan niet vennoot.

De algemene vergadering stelt de zaakvoerder(s) aan en bepaalt de duur van hun opdracht.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de ______..__ bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

-De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest uitgebreide bevoegdheid om ieder afzonderlijk aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering

" van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigt (vertegenwoordigen) de vennootschap jegens derden en in rechte ais

etser of verweerder,

8.2. Tot zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd:

11 Voornoemde heer DOSSCHE Peter, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend.

Duur: hun opdrachten worden toegekend voor onbepaalde duur; Bezoldiging: geen, behoudens

andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

9. Doel "

De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in samenwerking met derden:

- het inrichten en het uitbaten van alle mogelijke evenementen en activiteiten, in de ruime zin van het woord en meer in het bijzonder op sportvlak, dit in het binnen- en buitenland; tevens de promotie van die activiteiten alsook het organiseren van concerten, manifestaties, feesten, banketten, shows, bijeenkomsten, recepties voor particulieren, bedrijven en overheden.

- het vervoer van alle mogelijke materiaal en logistiek nodig voor de uitbouw van voornoemde activiteiten.

- het aanbieden van spijs en drank ter gelegenheid van voomoemde activiteiten, de verkoop ervan, met het oog op consumptie ter plaatse, of om mee te nemen.

- het verlenen van alle traiteurs- en cateringdiensten in de ruime zin van het woord, waaronder de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren.

- de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, het vervoer, de opslag, de distributie, de verhuring, de fabricatie, het vervaardigen, het assembleren, het onderhouden en het herstelwerk van sportartikelen en team-wear in het algemeen, alsmede van alle mogelijke aanverwante producten en toestellen;

- het inrichten, beheren en uitbaten van één of meerdere horecazaken, restaurants, pizzeria's, pastazaken, milk-bars, bodega's, tavernes, brasseries, bistro's, guest-houses, evenals aile drank- en eetgelegenheden; kortom alle activiteiten in de horecasector in de ruimste zin van het woord.

- ter gelegenheid daarvan mag worden verkocht, belegde broodjes, snoepgoed, frisdranken en ook alcoholhoudende dranken,

- het opbouwen en verzorgen van public relations.

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen in diverse materies alsook het geven van presentaties en optreden als consultant in diverse materies; het handelen als managementsvennootschap.

Deze opsomming is niet beperkend bedoeld.

In algemene zin mag de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële of nijverheidshandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het voorgaande,

De vennootschap mag de gereserveerde middelen beheren als een goede huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland. Hiertoe kan de vennootschap bijhuizen of agentschappen oprichten en vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap kan alle om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doet.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële , roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

40. Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei van elk jaar om 16.00 uur. De eerstvolgende jaarvergadering zal plaats hebben in mei 2013,

11, Bijzondere Volmacht :

Zelfde vergadering geeft volmacht met recht van indeplaatsstelling aan de heer LEYS Freddy, wonende te (2547) Lint, Leemput 7, om in naam en voor rekening van de vennootschap de nodige formaliteiten te vervullen en te dien einde alle akten en stukken te tekenen tot:

,- inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij het Ondernemingsloket;

- neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van aile bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

- inschrijvingen, en aile latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap ais belastingplichtige bij de administratie van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en bij de administratie van de Directe Belastingen;

- aansluiting bij het sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

12. Ondergetekende notaris Couturier bevestigt het bankattest ontvangen te hebben op 17 april 2012 om het te bewaren in het vennootschapsdossier. Voormeld attest werd afgeleverd door DEXIA BANK NV, ten bewijze van de storting, voorafgaandelijk aan de akte, van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) op een bijzondere rekening.

Notaris Dirk COUTURIER.

Tesa men hierbij neergelegd :

- afschrift.

'''''

r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad W



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
D-ORGANISATIONS

Adresse
KOEISTEERTHOFDREEF 48 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande