D. DILLEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D. DILLEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.106.362

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 01.07.2014 14237-0188-011
19/04/2012
ÿþ Mod Word 17,1

~~ I= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



 %'+ri. " ._~ ~ í.

lyys! , ~.~,

Rechtba~'~vasï f ~ ~~~ ~~~ ~;~ ~Y~i~ .

op etfir,fNiops

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming S(45,406.32

(voluit) : D. DILLEN met als commerciële benaming D. DILLEN EXPERTISE EN SCHADEREGELING

(verkort) Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Rechtsvorm : Schuttersdreef 2 te 2950 Kapellen

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 30 maart 2012, eerstdaags te registreren, dat de heer DiLLEN Dirk Martha Maria Edmond, schade-expert, wonende te 2950 Kapellen, Schuttersdreef 2, een vennootschap heeft opgericht als volgt:

1. Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: D. Dillen met als commerciële benaming D. Dillen expertise en schaderegeling (artikel 1)

2. Duur: onbepaald (artikel 4)

3. Zetel: Schuttersdreef 2 te 2950 Kapellen

4. identiteit oprichter: zie boven

5. kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) (artikel 5), ter gelegenheid van de oprichting ten belope van 160/186s te, hetzij 16.000,- euro volstort door inbreng in geld.

6. samenstelling: honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste (1/186e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen (artikel 5)

7. begin en einde boekjaar: telkens van één januari tot eenendertig december van ieder kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt van 1 mei 2012 en eindigt op 31 december 2013 (overgangsbepaling)

8. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering (artikel 19)

9. Bestuur: het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. (artikel 10). Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om ln naam van de vennootschap op te treden en om aile daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Aangesteld ais gewone niet-statutaire zaakvoerder is de heer DILLEN Dirk, voornoemd, voor onbepaalde duur.

iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als elser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hiervoor bepaald en hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen. Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen. (artikel 11)

10. Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 12)

11. Doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- ais buitenland:

- schade-expert

- het geven van advies aan verzekeraars en ondernemingen bil de behandetinglregeling van schadegevallen in de meest uitgebreide zin.

Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

Zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke manier belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of verwant doel nastreeft of die in staat is er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen.

Zij kan aan alle vennootschappen en natuurlijke personen lenen en zich voor hen borg stellen, zelfs hypothecair. (artikel 2)

12. Jaarvergadering

op de eerste maandag van de maand juni van ieder jaar om veertien uur (14u),

Buitengewone algemene vergadering kunnen door de zaakvoerder of commissarissen bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist. (artikel 13). De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en veertien (juni 2014). (overgangsbepaling).

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot (artikel 14).

Overname van verbintenissen

Comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening van en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht:

Bijzondere volmacht wordt verleend, met recht van substitutie, aan mevrouw Godelieve Janssens, wonende in België, 1981 Hofstade, Buntgrasstraat 15, om alle nodige formaliteiten te verrichten en de nodige documenten te ondertekenen teneinde het nodige te doen voor eventuele wijzigingen en/of schrapping van het rechtspersonen register bij de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondememingsloket en de Sociale zekerheids-en BTW-administraties, alsook voor alle publicaties in het Belgisch Staatsblad

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16359-0461-011

Coordonnées
D. DILLEN

Adresse
SCHUTTERSDREEF 2 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande