D.K.L.C.

NV


Dénomination : D.K.L.C.
Forme juridique : NV
N° entreprise : 442.026.723

Publication

05/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 31.07.2014 14382-0487-012
03/11/2014
ÿþ~~ -- --- -1 MGd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0442.026.723

Benaming

(voluit) : D.K.L.C.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2930 Brasschaat, Kleine Heide 32

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding - vereffening

ln een proces-verbaal, opgemaakt door Luc TOURNIER, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tournier & Despiegelaere, geassocieerde notarissen", met zetel te Beverlo (Beringen), Koolmijnlaan 386 op twaalf augustus tweeduizend veertien, staat onder meer het volgende:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "D.K.L.C.", met maatschappelijke zetel gevestigd te 2930 Brasschaat, Kleine Heide 32, inge-schreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0442.026.723, opgericht onder de benaming "Pfaff International Consulting" bij akte verleden voor notaris Arnout Schotsmans te Mechelen op twaalf november negentienhonderd negen-tig, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 1990-11-281112, Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd waarbij onder meer de benaming werd omgezet in "Pfaff J.M. Sports & Business" en vervolgens in huidige naam, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens proces-verbaal opgemaakt en verleden voor notaris Jacques Van Roosbroeck te Merksem op elf augustus tweeduizend en zes, be-kendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2006-08-28/0135363. De maatschappelijke zetel werd verplaatst naar de huidige zetel ingevolge beslissing van de algemene vergadering de dato vijftien september tweeduizend en negen, bekendge-maakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2009-10-0710140850..

Al de aandeelhouders in het bezit van al de honderd vijfentwintig (125) aandelen van de vennootschap zijn aanwezig.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen hetgeen volgt:

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast

a) op 1 juli 2014 heeft de raad van bestuur van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verstag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 7 augustus 2014 heeft de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUBERT VENCKEN", met maatschappelijke zetel te Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert VENCKEN, Bedrijfsrevisor, het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt;

"BESLUIT

in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap D.K.L.C. NV een boekhoudkundige staat afgeslo-ten op 01,07.2014 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van E 1.017.676,87 en een netto actief van ¬ 983.169,84.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke pro-fessionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft met voorbehoud over de inbaarheid van de rekeningen-courant en van de volledigheid van de eventuele schulden ten opzichte van de schuldeisers,

Er werden geen provisies aangelegd voor de kosten van deze vereffening.

Opgemaakt te Bree, 7 augustus 2014

(getekend) Voor HUBERT VENCKEN BVBA

Hubert VENCKEN Bedrijfsrevisor"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

IL..

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 OKT, 2014

afdeling 9Men

i,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, bevestigt onderge-tekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelin-gen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag op-gesteld door de raad van bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Bij het verslag van de raad van bestuur is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 1 juli 2014,

TWEEDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffe-ning, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen omdat de voorwaarden die worden opgelegd door artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn.

In dit kader verklaart de vergadering uitdrukkelijk ten volle op de hoogte te zijn van de gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van een vereffenaar, de bestuurders van een naamloze vennootschap ten overstaan van derden worden beschouwd ais vereffe-naars.

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en bevestigt dat de vennootschap geen passiva bezit in de zin van artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, dat voor toekomstige schul-den provisies werden aangelegd en dat het hele vermogen van de vennootschap vereffend en verdeeld is. De aandeelhouders verbinden zich ertoe, voor zover als nodig, in te staan voor alle eventuele nog niet gekende passiva. In het kader van huidige akte van vereffening en ontbinding werden de aktekosten op heden volledig voldaan.

Bijgevolg stelt de voorzitter voor de vereffening te sluiten.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat alle voorwaarden die zijn opgelegd door bovenvermeld artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten, vervuld zijn. De vergadering beslist bijgevolg de vereffening te sluiten en stelt vast dat de vennootschap "D.K.L.C." definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist bovendien dat alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf jaar zullen worden bewaard te 2930 Brasschaat, Kleine Heide 32,

ZESDE BESLISSING - Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JACOBS DANY, met zetel te 3580 Beringen, Hekstraat 60, om, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name onderteken-ing van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zow-el voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor ontledend uittreksel.

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de raad van bestuur en staat van activa en passiva.

Notaris Luc Tournier.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/09/2013
ÿþ Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

feergokgd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, fep

Griffie i10 SEP. 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

1111111~u~m~u~~~~u~m

1 143 38

Ondememingsnr : 0442.026.723

Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel ; Kleine Heide 32, 2930 Brasschaat, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :verlenging mandaat

Tekst :

Tijdens een bijzondere algemene vergadering gehouden op 04 juli 2013 wordt door de raad van bestuur beslIst

-ontslag en décharge te verlenen aan de bestuurders en afgevaardigd bestuurder,

-Mevrouw Pfaff Lyndsey te benoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar.

-De heer Pfaff Sean-Marie te benoemen als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6

jaar

Pfaff Jean-Marie

gedelegeerd bestuurder

Pfaff Lyndsey

bestuurder

Op de laatste blz. vari L"ûfl? vermel'aen : Kèci:ë :Nam en hoedánïghelif vin cie insfrumenferende notárfs,-fietzif van de perso(-6)n(er )

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 19.07.2012 12317-0055-014
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 31.08.2011 11505-0290-013
06/07/2011
ÿþfial

11111111INNIMIWVtl~I5VVVN~V

" 111~10~

Med 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Aelwgeiegé ler griffie van Je Iel von Kooppeg Antwerpen, op

2 4 JUNI 2011

Griffie

Luik B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0442.026.723

Benaming D.K.L.C.

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kleine Heide 32, 2930 Brasschaat, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit akte benoeming bestuurder; Uittreksel uit akte ambtsbeëindiging bestuurder

Tijdens een buitengewone algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 28

december 2010 wordt beslist :

-ontslag en decharge als bestuurder te verlenen aan mevrouw Seth Germaine op

31/12/2010.

-mevrouw Pfaff Lyndsey te benoemen als bestuurder vanaf 01/01/2011.

Het mandaat is onbezoldigd.

Pfaff Jean-Marie

afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 27.07.2010 10351-0101-016
07/10/2009 : ANA053490
01/08/2008 : ANA053490
01/08/2007 : ANA053490
28/08/2006 : ANA053490
22/08/2006 : ANA053490
26/05/2003 : ANA053490
31/03/2003 : ANA053490
31/03/2003 : ANA053490
31/03/2003 : ANA053490
18/03/1997 : ANA53490
07/06/1996 : AN280096
01/01/1995 : AN280096

Coordonnées
D.K.L.C.

Adresse
KLEINE HEIDE 32 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande