D.Q.N.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.Q.N.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.152.888

Publication

09/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 0424,152.888

Benaming (voluit) : DQN

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Quellinstraat 42

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 17 maart 2014 geregistreerd` twee bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 25 MRT 2014 boek 180 blad 69, vak 12 ontvangen: vijftig euro (50 ¬ ) De Ontvanger getekend J, MARTENS, dat een buitengewone algemenel: vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DQN", met maatschappelijke zetelf te 2018 Antwerpen, Quellinstraat 42, werd gehouden waarbij volgende beslissingen werden genomen:

1. De vergadering besluit, in het kader van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, het kapitaal te verhogen in geld afkomstig van de verdeling van de belastbare reserves, met tweehonderdvierenzeventigduizend tweehonderdzevenendertig euro zevenendertig; cent (¬ 274.237,37) om het van vijfenveertigduizend zevenhonderdtweeënzestig euro drieënzestig cent (¬ , 45.762,63) te brengen op driehonderdtwintigduizend euro (¬ 320.000,00) zonder creatie van nieuwe aandelen,: doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, door inbreng in geld ten bedrage van:

tweehonderdvierenzeventigduizend tweehonderdzevenendertig euro zevenendertig cent (¬ 274.237,37). " Comparant heeft op elk aandeel de som bijgestort van tien euro komma vijf twee zeven drie eurocent (¬ 10,5273) zodat het maatschappelijk kapitaal thans volledig volstort is.

Het totaal bedrag van de bijstortingen in speciën, hetzij tweehonderdvierenzeventigduizend it tweehonderdzevenendertig euro zevenendertig cent (¬ 274.237,37) staat geboekt op een speciale rekening ten ;: name van de vennootschap, bij de BNP Paribas Fortis Bank.

2. De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal werkelijk; werd verhoogd tot driehonderdtwintigduizend euro (¬ 320.000,00).

3. Artikel 5, punt '1. Kapitaal' der statuten wordt als volgt aangepast:

`Artikel 5.

1. Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdtwintigduizend eum (¬ 320.000,00) erh

lis verdeeld in zesentwintigduizend vijftig (26.050) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.',

4. De vergadering der aandeelhouders machtigt ondergetekende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten.

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van akte

Coördinatie der statuten

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

mod 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Recntbank van koopnand-el Antwerpen

28 APR. 2%

afdeling Antwerpen

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/02/2014
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- rm . tíeeº%ge(egd ter griffie van de Rechtbank - van Koophandel te Antwerpen, op

behouden *14032349* 2 3 JAN. 2414 .

aan het Griffie

Belgisch

Staatsbiad



Ondememingsnr : 0424.152.888

Benaming (voluit) : D.Q.N.



(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Quellinstraat 42

2018 Antwerpen

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 27 december 2013 geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 07 JAN 2014 boek :180 blad 33 vak 16 ontvangen, vijftig euro (50 ¬ ) De Ontvanger getekend I. MICHIELSEN, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.Q.N." met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Quellinstraat 42, werd gehouden waarbij volgende beslissingen werden genomen:

1. Het maatschappelijk kapitaal wordt thans uitgedrukt in euro en bedraagt zeshonderdvijfenveertigduizend zevenhonderdtweeënzestig euro drieënzestig cent (¬ 645.762,63) en de nominale waarde van de aandelen wordt afgeschaft.

2.a) Het kapitaal wordt verminderd met zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) om het kapitaal te herleiden van zeshonderdvijfenveertigduizend zevenhonderdtweeënzestig euro drieënzestig cent (¬ 645.762,63) tot vijfenveertigduizend zevenhonderdtweeënzestig euro drieënzestig cent (¬ 45.762,63), door terugbetaling in geld: aan de voornoemde aandeelhouders, naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal. Dei !i kapitaalvermindering zal plaats hebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering: van de fractiewaarde van de aandelen.

De terugbetaling in geld heeft plaats op het werkelijk gestort kapitaal.

b) De terugbetaling aan de aandeelhouders zal pas geschieden, indien binnen de twee maanden na de? bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn zal de zaakvoerder slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt. De gelden zullen betaalbaar worden gesteld op de zetel van de vennootschap op data die de zaakvoerder aan de aandeelhouders zal bekendmaken, tegen voorlegging van een inschrijvingsbewijs afgeleverd door de vennootschap.

3. Artikel 5 van de statuten wordt aangepast door vervanging van de bepalingen van punt '1, Kapitaal' als volgt: "Artikel 5:

1. Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenveertigduizend zevenhonderdtweeënzestig, euro drieënzestig cent (¬ 45.762,63) en is verdeeld in zesentwintigduizend vijftig (26.050) aandelen, zonder, vermelding van nominale waarde."

4.Ontslag met onmiddellijke ingang uit zijn ambt als statutaire zaakvoerder van de heer Francis Marie Edmond, du Quesne, geboren te Antwerpen op 11 februari 1941, wonende te 2630 Aartselaar, Kleistraat 138. 5.Benoeming met onmiddellijke ingang tot niet-statutaire zaakvoerder van de heer Francis Marie Edmond du; iÉ Quesne, geboren te Antwerpen op 11 februari 1941, wonende te 2630 Aartselaar, Kleistraat 138.

6. Wijziging van de benaming van de vennootschap van D.Q.N. in BQN.

7.Volledige herformulering van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de terminologie en bepalingen van het wetboek van vennootschappen door vervanging van de volledige tekst der statuten zonder; een wijziging te brengen aan het doel, de zetel en de duur van de vennootschap, waarvan het uittreksel luidt als: volgt:

;; "De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voluit luidt: "DQN. ". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Quellinstraat 42.

De vennootschap heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

De vervaardiging en de handel in alle mechanische, pneumatische, hydraulische, elektrische, elektronische en' andere apparaturen en in het bijzonder deze welke verband houden met de automobielnijverheid en aanverwante nijverheden.

De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk voorwerp rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in aile andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenveertigduizend zevenhonderdtweeënzestig euro drieënzestig cent (¬ 45.762,63) en is verdeeld in zesentwintigduizend vijftig (26.050) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd. De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers, Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de zaakvoerder, of het college van zaakvoerders, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden hetzij door de zaakvoerder indien er slechts één enkele aangesteld is, hetzij door twee zaakvoerders die gezamenlijk handelen, tenzij de algemene vergadering hen de macht heeft toegekend om afzonderlijk op te treden.

ln de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

De mandaten van zaakvoerder worden niet bezoldigd.

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de tweede donderdag van de maand mei om tien uur,

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten de zaakvoerder(s) tenminste vijf dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen dat zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Elk jaar, op 31 december worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Op de netto winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, door beslissing van de algemene vergadering in de vorm zoals voorzien voor wijzigingen aan de statuten.

In geval van ontbinding kan de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan aandelen.

Voor al wat niet in deze statuten wordt voorzien, gelden alleen de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.".

8. Opdracht aan de zaakvoerder om het besluit tot kapitaalvermindering tot uitvoer te brengen en machtiging aan de notaris tot coördinatie der statuten.

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van akte

Coördinatie der statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,,,Voorbehouden aan het Belgisch Staatelad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/08/2013 : AN235809
31/08/2012 : AN235809
31/08/2011 : AN235809
28/08/2009 : AN235809
27/08/2008 : AN235809
31/08/2007 : AN235809
22/08/2006 : AN235809
01/08/2005 : AN235809
14/06/2004 : AN235809
22/07/2003 : AN235809
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 28.08.2015 15486-0401-013
27/06/2000 : AN235809
01/01/1988 : AN235809
01/01/1986 : AN235809

Coordonnées
D.Q.N.

Adresse
QUELLINSTRAAT 42 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande