D.R. CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : D.R. CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 877.067.565

Publication

02/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griifie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

2 1 MAUÏ Zi13

Griffie

11.1110

bo

a

Br Ste

i w

Ondernemingsnr : 0877.067.565

Benaming

(valuit) : D.R. Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

,Zetel : Elisabethlaan 146, 2600 Berchem

(volledig adres)

Ondertier/a akte : Wijziging statuten : kapitaaiverhoging - doelsuitbreiding tilt het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 1 maart 2013 blijken volgende gegevens:

Eerste beslissing

Er wordt met éénparigheid van stemmen van alle vennoten besloten het kapitaal van de vennootschap te verhogen door storting van negenenveertig duizend negenhonderd euro (¬ 49.900,00) om het kapitaal te brengen van honderd euro (E 100,00) op vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Tweede beslissing

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist het doel van de vennootschap uit te breiden als volgt:

" Het verhuren of huren, de aan- en verkoop en het beheer van onroerende en roerende goederen, portefeuilles en portefeuillewaarden voor eigen rekening.

" Bemiddeling bij het aankopen, het verkopen, het verhandelen, ruilen, huren en verhuren, erfpachten en verkavelen, in waarde brengen, beheren, uitbaten, financieren, hypothekeren, verzekeren en promoveren van onroerende goederen in de ruimste zin van het woord, en aile consultancy activiteiten die met voormelde activiteiten in verband staan.

" Makelaar in onroerende goederen en de exploitatie van een immobiliënkantoor, met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van leningen, financiering, verzekeringsbemiddelingen van alle risico's en alle administratie en beheerszaken dienaangaande.

" Het optreden als tussenpersoon bij de expertise, aankoop, verkoop, huur, verhuur, afstand, ruiling omvorming, exploitatie verkaveling, het valoriseren en het beheer voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen zonder uitzonderingen, gelegen in België of in het buitenland.

" Alle activiteiten van beheerder van goederen die instaan voor het beheer van onroerende goederen en van onroerende rechten en het ais syndicus optreden van onroerende goederen in mede-eigendom.

" De overige zakelijke dienstverlening.

Ramondino Dimitri zaakvoerder

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rerhlspersoon ten aanzian van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Coordonnées
D.R. CONSULTING

Adresse
ELISABETHLAAN 146 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande