D.S. PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.S. PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.215.511

Publication

30/04/2014
ÿþr

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

" Antwerpen

17 APR. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsar : 0891215511

Benaming

(voluit) : D.S. PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Klein Waterstraat 73, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte Fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel betreffende de fusie door overneming overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen tussen de gewone commanditaire vennootschap "HOED CO D.S." (overnemende vennootschap) en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.S. PARTNERS" (over te nemen vennootschap).

Op 1 maart 2014 is overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, naverrneld fusievoorstel' opgesteld

De aan de fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

1) de gewone commanditaire vennootschap "HOLD CO D.S.", met zetel te 2970 Schilde, Kleine Waterstraat 73, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0891.622.119.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Marc DE GRAEVE te Antwerpen op 16 augustus 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 september daarna, onder nummer 07128918, en waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst blijkens beslissing van de algemene vergadering van de vennoten gehouden op 21 december 2012, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 januari daarna, onder nummer 13011807.

Alhier vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder, met name mevrouw SCHEERS Dominique, wonende; te CH-8802 Kilchberg, Residentie "Chline Rigi", Rigistrasse 3 (Zwitserland),

Vermelde vennootschap wordt hierna genoemd de "Overnemende vennootschap".

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.S.PARTNERS", met zetel te 2970 Schilde, Kleine Waterstraat 73, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer; 0891.215.511,

Opgericht onder de benaming "DR, SCHEERS" blijkens akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS te: Antwerpen op 31 juli 2447, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 augustus daarna,. onder nummer 07119615, en waarvan de statuten werden gewijzigd, houdende tevens aanneming van de. huidige maatschappelijke benaming, blijkens akte verleden voor notaris Marc DE GRAEVE te Antwerpen op 27 augustus 2010, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 september daarna, onder nummer 10133807.

Alhier vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder, met name mevrouw MARES Hilda Leonie Gerarda, wonende te L-7651 Heffingen, Am Duerf 30/B (Groot Hertogdom Luxemburg).

Vermelde vennootschap wordt hierna genoemd de "Over te nemen vennootschap".

Voorafgaande uiteenzetting

De comparanten verklaren, vertegenwoordigd als gezegd, dat de bestuursorganen van de Over te nemen vennootschap en de Overnemende vennootschap (hierna tezamen te noemen de "Fuserende Vennootschappen") het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehete vermogen van de Over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de Overne-mende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Met het oog daarop verbinden de organen van bestuur van de Fuserende Vennootschappen zich wederzijds om te doen wat in hun maoht ligt om voormelde fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden.

lititagerffüf f but'Betgigeh"SïïáfstileT- 3Ut04TZ014'= Annexes dulVlónifeur UIgé

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe wordt bij deze het fusievoorstel vastgelegd dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de Fuserende Vennootschappen en waarvan hierna de tekst volgt:

(a) rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

1- de gewone commanditaire vennootschap "HOLD CO D.S.", met zetel te 2970 Schilde, Kleine Wa-terstraat

73, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0891.622.119,

genoemd "de Overnemende vennootschap", hebbende als doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

1) het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optre-den als vereffenaar;

2) het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

3) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden;

4) haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

5) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

6) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financië-ile, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven".

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.S.PARTNERS", met zetel te 2970 Schilde, Kleine Waterstraat 73, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondememingsnummer 0891.215.511, genoemd de "Over te nemen vennootschap", hebbende als doel:

"De vennootschap heeft tot doel haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, op-schikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en verbouwen en aile mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig dcel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen".

(b) geruisloze fusie

Het geplaatst kapitaal van de Overnemende vennootschap "HOLD CO D.S." bedraagt zeshonderd en vierduizend tweehonderd euro (¬ 604.200,00), verdeeld in zesduizend tweeënveertig (6.042) aandelen zonder vermelding van waarde, volledig gestort.

Het geplaatst kapitaal van de Over te nemen vennoot-schap " D.S.PARTNERS " bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Aangezien de Overnemende vennootschap in het bezit Is van al de aandelen van de Over te nemen vennootschap worden naar aanleiding van de fusie geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De Overnemende vennootschap zal het gehele vermogen verkrijgen van de Over te nemen vennootschap tegen vernietiging van de aandelen van de Over te nemen vennootschap.

(c) boekhouding

De fusie zal boekhoudkundig uitwerking hebben vanaf 1 januari 2014.

(d) bijzondere voorwaarden

Er zijn in de Over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan welis-waar

geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

(e) bijzondere voordelen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de ven-

nootschappen die deelnemen aan de fusie door overneming.

Onroerende goederen

Het bestuursorgaan van de Over te nemen vennootschap verklaart dat deze geen eigenares is van

onroerende goederen of onroerende rechten en dat zij geen schuldvorderingen bezit, die door een hypotheek of

een onroerend voorrecht gewaarborgd zijn.

Kosten

e

y Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bij goedkeuring van de fusieverrichting worden alle kosten gedragen door de Overnemende vennootschap.

indien, om welke reden ook, de fusieverrichting niet wordt of kan goedgekeurd worden, zullen de kosten gedragen worden door de Over te nemen vennootschap en de Overnemende vennootschap, ieder voor een gelijk deel.

Neerlegging

Het bovenstaande fusievoorstel zal overeenkomstig de wettelijke bepalingen worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap binnen de 2 weken na heden. Het zal tevens bij uittreksel worden gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.







De bestuursorganen van alle bij de fusie betrokken vennootschappen zullen, met inachtneming van de in artikel 719 Wetboek van Vennootschappen gestelde termijn, het voorstel ter goedkeuring voorleggen aan hun respectieve algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met in achtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

Hilda Mares

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2014
ÿþ mod 11.1

Link B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

18 'JUNI 1014

Griffie

111111111,11.11111111111111111

V beh aa Be Stae

Ondernemingsnr : 0891,21 5.51 1

Benaming (voluit) : D.S. PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2970 Schilde, Klein Waterstraat 73

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin-straat 9, op elf juni tweeduizend veertien, vddr registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besIoten;' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.S. PARTNERS", gevestigd te 2970 Schilde, Klein;; Waterstraat 73, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met': ondernemingsnummer 0891.215.511, onder meer

;: 1, beslist heeft tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank; van koophandel te Antwerpen en tot instemming met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie wordt overgenomen door haar enige vennoot, de gewone commanditaire vennootschap "HOLD CO D.S.", met zetel te 2970 Schilde, Klein Waterstraat 73, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0891.622.119.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch , voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en worden de aandelen van de over- > genomen vennootschap vernietigd.

Vanaf één januari tweeduizend veertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. dat ingevolge het totstandkomen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap,: die de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze vennootschap "FIDUCIAIRE CORNELIS & BUDTS", gevestigd te 2100 Antwerpen (district Deurre), Bisschoppenhoflaan 384, bus 3, teneinde alle noodzakelijke,; formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, directe als;: indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en', stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen bij elke administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 29.07.2014 14352-0270-010
12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 10.06.2013 13159-0158-010
13/11/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 09.11.2012 12634-0256-009
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.08.2012 12466-0304-009
16/11/2011
ÿþVoor.

behouder aan het Belgisch

Staatsbia

Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

., ergefegd ter griffie van de Rechtbank

dari, koophandel te Antwerpen, op 0 3 Nov. 7011

Griffie

Ondernemingsnr : 0891215511

Benaming

(voluit) : D.S. Partners

Rechtsvorm : BV 13A/BA

Zetel : Klein Waterstraat 73, 2970 Schilde

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering dd. 30.09.2011 heeft met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen :

Het ontslag van de heer Scheers Jaak als zaakvoerder werd goedgekeurd op datum van 30.09.2011.

Er zal hem décharge worden verleend over de uitoefening van zijn mandaat op de eerstvolgende jaarlijkse

algemene vergadering.

Mevrouw Hilda Mares werd benoemd tot zaakvoerder met ingang van 01.10.2011.

Haar mandaat wordt niet bezoldigd, behoudens door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Hilda Mares

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 31.08.2011 11473-0493-011
05/08/2011
ÿþr MCtl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JII~INA UI1,1INV1I! M

Voc

hehoi

aan Betgi Staats

deierrlagd ter grrfiie vox de !bridai' d~ &WeesteI lb Antwerpen, op

2 5 JU LI 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0891215511

Benaming

(voluit) : D.S. Partners

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : De Schietboog 78, 2970 Schilde

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel met ingang van 19 juli 2011 te verplaatsen naar het adres Klein Waterstraat 73, 2970 Schilde.

,taak Scheers

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 30.08.2010 10462-0406-010
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 31.08.2009 09672-0006-011

Coordonnées
D.S. PARTNERS

Adresse
KLEIN WATERSTRAAT 73 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande