D@CAPO CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D@CAPO CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.964.233

Publication

31/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 30.01.2014 14017-0409-013
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 02.01.2013 13001-0014-013
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.12.2011, NGL 05.01.2012 12002-0028-011
06/01/2012
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L(e 12 ID

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

IIIfliniN0i 4~599iu~u

*110*

1

Ondernemingsnr : 0865.964.233

Benaming (voluit) : n@capo Consulting

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2170 Antwerpen-Merksem, Rerum Novarumlaan 21

Onderwerpen) akte : Doelswijziging  naamswijziging  statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thierry Raes Gort te Antwerpen-Wilrijk op 23 november 2011, geregistreerd zes bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 25 november 2011 boek 156 blad 83 vak 12, ontvangen vijfentwintig euro (25,00¬ ), de ontvanger W. Wuytack, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D a@capo Consulting", gevestigd te 2170 Antwerpen-Merksem, Rerum Novarumlaan 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0865.964.233 en met BTW-nummer BE 0865.964.233, volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit:

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2011.

De vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Tweede besluit

De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden en de huidige tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve, technische en strategische aangelegenheden, het voeren van de directie over en voor andere ondernemingen, profit en non-profit organisaties, instellingen en maatschappelijke initiatieven.

Het verlenen van diensten, zowel consultancy als implementatie, aan bedrijven, personen en bovenvermelde organisaties, waarin ondermeer begrepen, het verstrekken van adviezen, het management, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair enzovoort

- professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak, advies voor bedrijfsbeheer en -organisatie.

- begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer.

Het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Het uitoefenen van managements-, consultings- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten, de bemiddeling in de afsluiting van dergelijke contracten, het uitoefenen van adviesfuncties op onafhankelijke wijze, het verlenen van assistentie op het gebied van management, engineering en consulting, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies; studie en advies inzake economische, financiële, fiscale, sociale, technische en bedrijfsorganisatorische aangelegenheden.

Handelsbemiddeling voor de levering van diensten voor de financiële sector.

De organisatie en inrichting van training- en opleidingscursussen en instituten, daarin begrepen de verzorging van opleiding, scholing en coachen tot voormelde activiteiten zowel van personen)

V 1 fleergelegd Per griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

6 DEC. 2011

Griffie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- Luik B - vervolg

t2ehpuden I individueel als in groep. De fabricage van, handel in, de verhuur en de import en export van opleidingsprogramma `s. Het organiseren van training- en teambuilding events of reizen.

aan het 1 Het opstellen, schrijven en consolideren van artikels, essays, boeken en andere uitgaven betreffende Ivoorvermelde activiteiten.

`»-8-0§1sch Î Het verlenen van diensten op het gebied van advies, de handel in, de import, export, ontwerpen, huren en verhuren, inkoop, verkoop, vertegenwoordiging en onderhoud, de ontwikkeling en installatie van hardware, software en electronica, daarin begrepen computers, randapparatuur, elektronische- en audiovisuele apparaten en daarbij audiovisuele, multimedia dragers, en al wat daartoe behoort in de ruimste zin, dit alles zowel in nieuwe als in tweedehandse staat.

Staatsblad I Het inrichten, beoordelen, auditen en verbeteren van 1T, bedrijfs- en managementprocessen, het begeleiden van out- en insourcen van activiteiten en diensten.

3 Advisering in verband met informaticaprogramma's en de toepassing ervan analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen. Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden. De samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen. Het aanleggen van computernetwerken, het ontwikkelen en exploiteren.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) - het identificeren, initiëren en beheren van cliëntenrelaties voor informaticabedrijven;

1- het geven van leiding aan en de ontwikkeling van de wereldwijde activiteiten voor '; informaticabedrijven;

1- het opleveren en uitvoeren van projecten voor cliënten van informaticabedrijven;

- het geven van leiding aan, beheren en aansturen van multidisciplinaire teams van specialisten van informaticabedrijven bij het ontwikkelen en onderhandelen van verkoopsvoorstellen naar potentiële cliënten van informaticabedrijven;

het verstrekken van advies en professionele diensten aan informaticabedrijven en informaticadepartementen;

1- het helpen uitbouwen van de activiteiten van informaticabedrijven;

- het leveren van alle andere diensten en adviezen aan bedrijven;

b) public relations adviesbureau en organisatie van public relations activiteiten;

c) advies in marketing, direct marketing, telemarketing, verkoopsorganisatie en -promotie;

d) realisatie van marktstudies en advies;

e) alle advies dat betrekking heeft op het management en de rentabiliteitsverbetering van een onderneming;

} O advies, organisatie en bemiddeling bij wederverkoop, overnames, fusies, management buy out van g ondernemingen evenals elke andere vorm van veranderingen in statuten of aandeelhouders van ondernemingen;

g) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de 1 ruimste zin, ter uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

h) rekrutering en selectie in al zijn vormen;

i) opleiding via alle mogelijke technieken en middelen;

j) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

k) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het leven welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, 1 alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan

I depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

I "

kapitalisatieondernemingen;

~0 het_ waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere]



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

(ondernemingen of vennootschappen;

m) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

n) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, het bijhouden en opvolgen van boekhoudingen alsmede het verlenen van adviezen, zowel boekhoudkundig als fiscaal, hieromtrent;

o) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

p) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten nieuwe technologieën en hun toepassingen.

Verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland.

Exploitatie van handel in onroerend goed.

Vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen.

De aan- en verkoop, het huren, verhuren, in erfpacht nemen en geven of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen, het verwerven en het vestigen van zakelijke of persoonlijke rechten op onroerende goederen.

Het voor eigen rekening beheren van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en beleggingsgoederen in het bijzonder verwerven, beheren, vervreemden, valoriseren en cederen van roerende en onroerende goederen en/of rechten onder gelijk welke vorm ook. Het verstrekken van raad en advies in de meest ruime zin der maatschappelijke behoeften, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadviezen.

Het beheer van een onroerend of roerende vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing en verhuring ervan, kortom alle verrichtingen doen van onroerende aard, uitgezonderd nochtans die verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend patrimonium.

De vennootschap ontzegt zich evenwel uitdrukkelijk alle activiteiten waarvoor zij aan de controle van de Bankcommissie zou onderworpen zijn.

Het verkavelen, urbaniseren en bouwrijp maken van terreinen met het oog op projectontwikkeling of wederverkoop, al dan niet in een publiek-private samenwerking of in samenwerking met derden, aan wie het recht kan worden verleend hierop voor eigen rekening infrastructuur aan te leggen, te bouwen en te verbouwen.

Activiteiten als bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

Activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor ofwel het beheer van onroerende goederen of van onroerende rechten, ofwel het syndicschap van onroerende goederen in mede-eigendom.

Het optreden als tussenpersoon bij het verhandelen van onroerende goederen, het aangaan van leningen en financieringen en het afsluiten van verzekeringen.

Het voeren van het beheer over en het optreden ais vereffenaar van andere vennootschappen en ondernemingen, alsmede het verlenen van adviezen en diensten op administratief, sociaal, boekhoudkundig en fiscaal gebied.

Het kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen en Lverwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen

1

Voor-beiouden ' aan het -""gël"gis cri Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

,

~

Voor-

P eltouden

aan het

`~eTgiscF-

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

van onroerende goederen, het beheren van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur en leasing inzake onroerende goederen, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij zal alle openbare en private werken mogen doen uitvoeren en zich mogen gelasten met alle zaakwaarneming van roerende en onroerende goederen; alle handelszaken overnemen en overlaten of daarbij bemiddelen, in het algemeen alle verrichtingen doen die met immobiliën en handelszaken I verband houden; het opmaken van alle studies in verband met stedenbouwkundige techniek en het te gelde maken daarvan; het initiatief nemen tot onroerend goed projecten en het adviseren op; stedenbouwkundig gebied, met inbegrip van het verzorgen van alle formaliteiten.

Alle planning, installatie en onderhoud van technische, elektrische en elektronische installaties.

De uitvoerhandel van menigvuldige goederen, de invoerhandel van menigvuldige goederen, zijnde de uitvoer, de invoer, de doorvoer, de handel, de aan- en verkoop in het groot en in het klein, in! binnenland en buitenland, het vervoer, de vertegenwoordiging, het zelf of doen I fabriceren, fabriceren, afwerken, bewerken, en herstellen van gebruiks- en verbruiksartikelen van alle aard met uitzondering van de handelsverrichtingen die aan een voorafgaand verlof zijn onderworpen. Voormelde gereglementeerde handelsbedrijvigheden kunnen evenwel aan het maatschappelijk doel beantwoorden voor zover aan alle voorwaarden ingevolge bijzondere wetten en reglementen voldaan wordt.

De vennootschap kan alle handels-, nijverheids-, financiële-roerende en onroerende verrichtingen Î uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van aard zijn dit te begunstigen.

Zij mag ondermeer belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van; ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezitten als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of andere wijze. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het s`, buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen, syndicaten of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle' verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar!goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen. Oa. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk! doel te bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Activiteiten voor dewelke de vennootschap niet zelf over de vereiste vergunning of activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming gegeven worden.

Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven j uit verscheidene economische sectoren  het verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken

daarmee en het besturen daarvan. Ii

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en

Voor-

behouden

aan het

 áëlgiscFi -

Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.". Derde besluit:

De vergadering besluit de huidige naam van de vennootschap "D@capo Consulting" te vervangen door "D@Capo Consulting". Zij besluit dienovereenkomstig de tweede zin van artikel 1 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"Haar naam luidt "D@Capo Consulting".

Vierde besluit:

De vergadering verleent aan elk der geassocieerde notarissen Caroline De Cort en Thierry Raes, alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te j leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Vijfde besluit: De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen'; uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte, gecoördineerde

statuten

Geassocieerd Notaris Caroline De Cort

I_ _  _-- ---  -  --_J

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 17.12.2010, NGL 14.01.2011 11008-0272-012
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 18.12.2009, NGL 29.12.2009 09907-0343-011
07/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 19.12.2008, NGL 06.01.2009 09001-0325-011
16/01/2008 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2007, GGK 21.12.2007, NGL 14.01.2008 08009-0362-011
28/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 21.12.2007, NGL 27.12.2007 07847-0166-011
26/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 25.07.2006 06513-2915-012

Coordonnées
D@CAPO CONSULTING

Adresse
RERUM NOVARUMLAAN 21 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande