DA MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DA MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.142.626

Publication

27/01/2015
ÿþMod Word 11,T

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,ürldel

Ant4vercen

1 5 JAi1. 2015

afcl~.h rt#fieviemén

111

*15014084*





Ondernemingsnr : 0841.142.626

Benaming

(voluit) : DA MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Molenstraat 12 - 2390 Malle

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG/BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d,18 december 2014

Tijdens de vergadering werden de hierna vermelde beslissingen, met unanimiteit, genomen:

1. Ontslag van de heer Dirk De Maeyer, wonende te 2390 Malle, Oude Molenstraat 12 als zaakvoerder van de vennootschap en dit met een onmiddellijke ingang,

Aangezien de heer Dirk De Maeyer werd benoemd tot statutair zaakvoerder zal zijn ontslag op een later tijdstip notarieel bevestigd warden.

2. Benoeming van de hierna vermelde rechtspersonen tot zaakvoerder van de vennootschap en dit met een onmiddellijke ingang:

- SLOWFOX BVBA, ondernemingsnummer 0507,834.392, met maatschappelijke zetel te 2100 Deume, Waalhofstraat 14 en met als vaste vertegenwoordiger de heer Anders Asarby;

- GELOOF PHILIPPE BVBA, ondernemingsnummer 0888.208.511, met maatschappelijke zetel te 2070 Zwijndrecht, Neerbroek 42 en met als vaste vertegenwoordiger de heer Philippe Geldof.

3. Wijziging van de maatschappelijke zetel, met een onmiddellijke ingang, naar:

Verbrandendijk 24

2070 Zwijndrecht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, de griffie bij de rechtbank van koophandel, de publicaties in het Belgisch Staatsblad, de ondernmingsloketten, de diensten van de BTW en andere administraties wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de heer Jozef Van Eeckhoudt of enig andere vennoot/medewerker van KPMG België.

de heer Jozef Van Eeckhoudt

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

30/11/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Belgisch staatsbla+ :Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

J Koophandel te Antwerpen. op

Griffie 101101V.2011

" 11160183*

1111





Ondernemingsnr : J841,142.626

Benaming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

(voluit) : DA MANAGEMENT

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2390 MALLE, OUDE MOLENSTRAAT 12

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie

Antwerpen op 15 november 2011, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De Heer ASARBY Anders, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Gouverneur Holvoetlaan 13.

2. De Heer DE MAEYER Dirk Urbanus Elisa, wonende te 2390 Malle (Westmalle), Oude Molenstraat 12.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "DA MANAGEMENT'. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2390 Malle, Oude. Molenstraat 12.

De vennootschap heeft tot doel: Alle activiteiten van management en consultancy. Het leveren van. beheersassistentie hetzij rechtstreeks hetzij onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden: tegen commissie of op percent, in regie of door vertegenwoordiging van eender welke firma, als huurster,. pachtster, zaakvoerster of ten eender welke titel. Raad en bijstand verlenen bij de administratieve organisatie,: het financieel beheer en beleid van alle vormen van ondernemingen en verenigingen. De ontwikkeling, studie,'; aankoop, verkoop en handel van voeding en aanverwante produkten al dan niet in pakketvorm.

Uitoefenen van managementactiviteiten voor andere personen, hetzij rechtspersonen, dan wel natuurlijke; personen.

Verlenen van diensten en operationele ondersteuning voor bedrijven, verenigingen en zelfstandigen op; commercieel, financieel en administratief vlak.

Dit houdt onder meer in:

* Kennis en ondersteuning bieden in alle facetten van de bedrijfsvoering.

* Het uitoefenen van commerciële, financiële en administratieve opdrachten en taken.

* Optreden als bemiddelaar en/of tussenpersoon bij zakelijke transacties en contracten.

* Het uitoefenen van mandaten van bestuurder en vereffenaar.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De: vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de: vervulling van de wettelijke voorwaarden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zich ten gunste van: vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger,; voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap; mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De: vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende: handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, ofi welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt:

zou achten. "

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting. Het tijdstip; waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 15 november 2011."

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdtwintigduizend EURO. Het is verdeeld in duizend gelijke aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde. van één/duizendste van het kapitaal.

De comparant sub 1 verklaart dat deze intekening geschiedt met gelden die hem eigen zijn ingevolge de; terugwerkende kracht van de thans hangende echtscheiding tussen hem en zijn echtgenote. Hij bevestigt dat

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Op de laatste

4

'oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

deze verklaring aflegt met instem-ming van zijn echtgenote voor wie hij optreedt ingevolge mondelinge volmacht en bij sterkmaking.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de ven=nootschap op te treden in en buiten rechte. Alle handelingen, die : door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden. Is tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: de Heer DE MAEYER Dirk, voornoemd, die dit ambt aanvaardt, onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te warden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Híj kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstelling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de controle wordt opgedragen op de financiële toestand van de ven=nootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om elf uur in de voormiddag. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni 2013 om elf uur.

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd,

evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaar-neming of naamlening. "

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van vennootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch=rif=telijk uit te brengen. Opdat met de schriftelijk uitge=brachte stem reke=ning gehouden kan worden, moet de vennoot op de oproe-pingsbrief of een door het zaakvoerderschap opgestelde stembrief eigen-handig de geschreven vermelding aan-brengen naast elk agendapunt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor, tegen, onthouding" en dit docu-ment moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennootschap voor twaalf uur (middag) van de laatste werkdag, voorafgaand aan de dag waarop de vergader-ing gehou=den wordt.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 15 november 2011 tot 31

" december 2012. De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Voor alle bestuursmandaten die de vennootschap DA MANAGEMENT zou opnemen in de op te richten , vennootschap SMARTMAT, met zetel te 2100 Antwerpen (Deume), Waalhofstraat 14, wordt de Heer Anders ASARBY aangesteld als vaste vertegenwoordiger.

VOLMACHT

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, de beslo=ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ANSOMS ACCOUNTING, met zetel te 2320 Hoogstraten, Leemstraat 30 F, alsook de aange-stelden of lastheb=bers van voormelde vennootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstel-ling en met macht voor ieder van hen om afzon=derlijk te handelen, om aile verrichtingen te doen tenein=de:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondememings-loketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belas=tingad=ministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening , van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijzi=ging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid. De lastgever verklaart uitdrukkelijk dat hij werd ingelicht over de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk.hiermee.neer.gelegd:-expeditie.van.de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 15.07.2016 16332-0472-014

Coordonnées
DA MANAGEMENT

Adresse
OUDE MOLENSTRAAT 12 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande