DA VINCI CLINIC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DA VINCI CLINIC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.422.371

Publication

15/07/2013
ÿþ mod 11.1





LLUÎk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

NB

109110*

Ondernemingsnr : O 5-36 - 2,2. 211 Benaming (voluit) : Da Vinci Clinic 7 T

GPIFFl[ nneHTELANK VAN

0 4 JULI 2013

KOOPHANDE(GirifieNHOUT

nP or!

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kempenlaan 36

2340 Beerse

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beurse op 02 juli 2013 dat door :

1, Mevrouw Heykants Beatrijs Maria Alfons, wonende te 2350 Vosselaar, Antwerpsesteenweg 235;

2. De heer Driesen Peter Emiel Frans Karel Eva, wonende te 2350 Vosselaar, Antwerpsesteenweg

235;

een burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

Bet~amin~. Haar naam luidt "Da Vinci Clinic".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2340 Beerse, Kempenlaan 36.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel het ter beschikking stellen van diensten en middelen aan geneesheren-specialisten voor de uitoefening van de geneeskunde en van elke specialisatie in de geneeskunde, het ter beschikking stellen van alle apparatuur en accommodaties, gebouwen, het ter beschikking stellen van personeel, kortom van een volledige materiële infrastructuur zoals bedoeld in art. 44 §2,1°bis BTW Wetboek.

Deze opsomming is niet beperkend

De vennootschap kan bovendien aIIe mogelijke burgerlijke, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen.

Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins en tevens de functies van bestuurder en vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven. eitaal:.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld, Het is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij ING België. Mevrouw Heykants Beatrijs verbindt zich er uitdrukkelijk toe om nog twaalfduizend vierhonderd euro (£ 12.400,00) bij te storten, Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

mod 11.1

r oor.

behouden aan het Belgisch Staatsblad



Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, totdat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekjaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend veertien.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand mei om negentien uur of indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1, Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen,

aI dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd en die, indien zij benoemd worden in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

Bij gebrek aan de bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De functie van statutaire zaakvoerder kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder is herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering zonder dat zijn herroeping recht geeft op enige vergoeding.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting

door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder

afzonderlijk, naar eigen inzicht, besluiten nemen.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het coIIege van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te

verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar zaakvoerder(s), directieleden, vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur: de heer Heykants Jozef Jan Pieter, wonende te 2350 Vosselaar, De Populierkens 8, die uitdrukkelijk verklaard heeft het hein toegekende mandaat te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht.





























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

r Voor4 behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De heer Heykants Jozef, voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Maeriën Ghilain & Partners, met zetel te 2460 Kasterlee Geelsebaan 69A bus 0 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DA VINCI CLINIC

Adresse
KEMPENLAAN 36 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande