DABOE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DABOE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.504.874

Publication

08/11/2013
ÿþ--- ~_ --- ~

Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iffin1316iuionuiuiii~

*9617*

ia

u

Griffie 9 OU 2013

Ondernemingsnr : 0 1s T ï;

Benaming ~ ~,~~ t,

(voluit) : DABOE ~ ~ ,.

(verkort) :

Do

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Jef Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Antwerpen op 25 oktober 2013, vdôr registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de

e rechtbank van koophandel:

1, Oprichter

De heer HENDRICKX Wouter, geboren te Ekeren op 27 oktober 1980, wonende te 2180 Antwerpen'

1 (Ekeren), Konijnenberg 16 bus 2

e 2, rechtsvorm en benaming: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd: "DABOE",

3, zetel: Konijnenberg 16 bus 2 te 2180 Antwerpen (Ekeren)

4, doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

11 Management- en beheerstaken:

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk

doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

N- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

 Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

 De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris, of vereffenaar in'

pq andere vennootschappen of ondernemingen.

 De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende` handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van' aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

2f Verkoop en ontwikkeling van software en hardware:

 zowel voor België als in het buitenland, ter plaatste of op verplaatsing, voor eigen rekening of voor rekening van derden: Software ontwikkelen, aankopen, verkopen, verhuren, promoten, onderhouden en'

" aanpassen met inbegrip van alle hieraan verbonden boekhoudkundige, sociale en fiscale diensten; Alle, prestaties, raadgevingen, diensten en producten op het gebied van informatica leveren, meer bepaald het creëren en beheer van computer werkplaatsen en aanverwante diensten, het uitwerken en leveren van computerprogramma's, het geven van opleiding, evenals het afsluiten van contracten voor studies, expertises, ramingen, ontwikkeling en raadgevingen op het gebied van de informatica; Het uitbesteden van; { informaticaprojecten aan andere ondernemingen; Werken en documentatie betreffende informatica realiseren', en uitgeven, alsook zijn toepassingen, en de verspreiding ervan; Internet-toegang op de internationale markt;, aankopen en deze ter beschikking stellen; Informatica- en telematicamateriaal in de meest ruime zin aankopen,' verkopen, verhuren, alsook het verlenen van alle diensten op het vlak van informatica en telematica aan de!

Op de laatste 1ilz: rrarr Luik-B rm -lden:-Bens-rVaam-e-hoezdanigtrEtt var-delirstrum tererrdemotmislretzij-rrari"l rsri-s)nten) '

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Konijnenberg 16 bus 2 te 2180 Antwerpen (Ekeren)

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting bvba DABOE te 2180 Antwerpen (Ekeren), Konijnenberg 16 bus 2

potentiële gebruikers van deze Informatie- encommunicátietechnologieën, Deze diensten omvatten onder' andere advies, raadgeving, bijstand om een beslissing te nemen, ontwerp-beheer, aankoop, opslaan, testen, voorbereiding, configuratie, vervoer, levering, installatie, bekabeling, integratie, support, vorming en onderhoud; Alle merken van materiaal, informatica- en telematica componenten en randapparatuur, aile verbruiksgoederen en softwareproducten die op de markt beschikbaar zijn, commercialiseren;

Op om het even welk manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen. Door middel van oprichting, participatie, fusie en overname van andere vennootschappen of ondernemingen aan alle verrichtingen deelnemen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te bevorderen; Rechtstreeks of onrechtstreeks overgaan tot onroerende beleggingen in het belang van haar maatschappelijk doel.

5. duur: onbeperkte duur.

6, kapitaal; Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zesonderd euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderd twintig (120) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volstort ten belope van ¬ 12,400 op een bijzondere rekening geopend bij KBC, door de oprichter in deze, waarvoor aan hem alle of honderd twintig aandelen worden toegekend.

Er blijft aldus ¬ 6.200 te volstorten

7. vorm van de aandelen: De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Bij inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist, wanneer de aandelen worden overgedragen aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater of aan de bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken.

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

8. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

9. safaris: Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd.

10. Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

11. Algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van juni om 20u.

12. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

13. bestemming van de winst - reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle tasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Tijdelijke bepalingen:

a) Vanaf heden wordt door de oprichter tot gewone zaakvoerder benoemd: de heer Wouter Hendrickx,' E voornoemd, die bevestigd heeft dat de uitoefening van deze functie niet verboden is en die heeft verklaard de verleende opdracht te aanvaarden.

b) Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend veertien.

c) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

d) Het mandaat van de zaakvoerder zal bezoldigd zijn,

Voor uittreksel.

Geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- a behouden aan.het Belgisch Staatsblad

e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DABOE

Adresse
KONIJNENBERG 16, BUS 2 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande