DACAR - INVEST

Divers


Dénomination : DACAR - INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 867.523.062

Publication

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 03.06.2013 13147-0418-011
05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 04.06.2012 12137-0187-011
10/01/2012
ÿþVooi behouc aan h Belgis Staatst

~.~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

! ! Pr-I C.0 GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 7 DEC. 2011

KOOPHANDFOrt; URNHOUT

griffier

*iaoo~s1 az*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0867.523.062

Benaming (voluit) : Dacar - Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Nieuwe Kaai 49

2300 Turnhout

Onderwerp akte :BAV : Afschaffing effecten aan toonder

Uit een akte verleden voor notaris Christine Van Haeren, te Turnhout, op 20 december 2011 dragende volgende:: registratiemelding: "Geboekt vijf blad geen verzending te Turnhout reg. de 23 dec. 2011 boek 685 folio 08 vake ; 20 ontvangen vijfentwintig euro R: 25 Euro Voor de Ontvanger (getekend) J. VAN DEN BROECK", blijkt dat de'' buitengewone algemene vergadering van de in hoofde gemelde vennootschap de volgende beslissingen heeft;:

" genomen:

Eerste beslissing  Afstand formaliteiten bijeenroeping

De aandeelhouders deden ieder afzonderlijk afstand van de formaliteiten tot bijeenroeping.

Tweede beslissing  Afschaffing van de aandelen aan toonder

De vergadering besliste om haar statuten aan te passen aan de wet van 14 december 2005 houdende:

afschaffing van de effecten aan toonder.

De aandelen van de vennootschap werden tot op heden nooit gedrukt of gedematerialiseerd. Zij zijn met andere':

woorden nog steeds op naam en zijn ingeschreven in het register van aandelen. "

Derde beslissing  Aanpassing van de statuten

De vergadering besliste  gezien de genomen beslissing(en)  de artikelen 5, 6 en 9 van de statuten te

wijzigen:

A. Artikel 5 luidt voortaan als volgt:

Artikel 5: Kapitaal

I. Geplaatst kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdduizend euro (500.000 EUR).

2 Kapitaalverhoging

2.1. Algemeen

Behoudens de eventuele bevoegdheid van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders binnen.', de grenzen van het toegestane kapitaal, wordt tot verhoging van het kapitaal besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Hetzelfde geldt voor de uitgifte van converteerbare obligaties of van warrants.

indien de kapitaalverhoging niet volledig is geplaatst, wordt het kapitaal slechts verhoogd met het bedrag van de geplaatste inschrijvingen, mits de emissie-voorwaarden zulks uitdrukkelijk bepalen. Indien een uitgiftepremie op de nieuwe aandelen wordt gevraagd moet het bedrag van deze premie', volledig worden gestort bij de inschrijving.

2.2. Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in geld

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de: aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen. vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschnjving. Die termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd bij aangetekend schrijven aan de aandeelhouders.

Na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht kunnen derden aan de kapitaalverhoging deelnemen, behoudens het recht van de zaakvoerder(s) of het college van',: zaakvoerders om te beslissen dat de voorkeurrechten zullen uitgeoefend worden door de vroegere,: aandeelhouders die reeds van hun recht gebruik hebben gemaakt naar evenredigheid van het kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1



door hun aandelen vertegenwoordigd. De wijze van inschrijving bedoeld in deze alinea wordt bepaald door de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders.

De algemene vergadering die moet beraadslagen en besluiten over de kapitaalverhoging, kan met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging, in het belang van de vennootschap het voorkeurrecht beperken of opheffen. Het voorstel daartoe moet speciaal in de oproeping worden vermeld.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders verantwoorden hun voorstel in een omstandig verslag, dat inzonderheid betrekking heeft op de uitgifteprijs en op de financiële gevolgen van de verrichting voor de aandeelhouders. Er wordt een verslag opgesteld door de commissaris of, bij diens " ontstentenis, door een bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders of door een extern accountant aangewezen op dezelfde manier, waarin deze verklaart . dat de in het verslag van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders opgenomen financiële en ' boekhoudkundige gegevens juist zijn en voldoende om de algemene vergadering die over het voorstel moet stemmen, voor te lichten. Die verslagen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van , koophandel.

Het besluit van de algemene vergadering om het voorkeurrecht te beperken of op te heffen moet eveneens worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Wanneer het voorkeurrecht beperkt of opgeheven wordt ten gunste van één of meer bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van één van haar dochtervennootschappen, moet de identiteit van de begunstigde of de begunstigden van de beperking of de opheffing van het voorkeurrecht, worden vermeld in het verslag dat door de zaakvoerders) of het college van zaakvoerders wordt opgesteld, alsook in de oproeping.

De uitgifteprijs moet ten minste gelijk zijn aan de vastgestelde intrinsieke waarde van het effect die, behoudens éénpang akkoord tussen de aandeelhouders, vastgesteld wordt op grond van een verslag opgesteld, hetzij door de commissaris, hetzij, voor de vennootschappen die geen commissaris hebben, door een bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders, of door een extern accountant aangewezen op dezelfde manier.

De verslagen die door de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders worden opgesteld, moeten de weerslag vermelden van de voorgestelde uitgifte op de toestand van de vroegere aandeelhouder, in het bijzonder wat diens aandeel in de winst en in het eigen kapitaal betreft. De commissaris, bedrijfsrevisor of accountant verstrekt een omstandig advies omtrent de elementen op grond waarvan de uitgifteprijs is berekend, alsmede omtrent de verantwoording ervan.

2.3. Kapitaalverhoging bij wiize van inbreng in natura

ingeval een kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, maakt de commissaris of, voor de vennootschappen waar die er niet is een bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerders) of het college van zaakvoerders, vooraf een verslag op.

Dit verslag heeft inzonderheid betrekking op de beschrijving van elke inbreng in natura en op de toegepaste methoden van waardering.

ln een bijzonder verslag, waarbij het in vorig lid bedoelde verslag wordt gevoegd, zetten de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders uiteen waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel ook waarom wordt afgeweken van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

Hef bijzonder verslag van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders en het bijgevoegde verslag worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel; zij worden in de agenda van de algemene vergadering vermeld.

3. Kapitaalvermindering

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden.

in de oproeping tot de algemene vergadering wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze vermeld.

indien de vermindering van het kapitaal geschiedt door een terugbetaling aan de aandeelhouders of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng, hebben de schuldeisers wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking, binnen twee maanden na de bekendmaking van hef besluit tot vermindering van het kapitaal in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, hef recht om een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet vervallen zijn.

Aan de aandeelhouders mag geen uitkering of terugbetaling worden gedaan en geen vnjstelling van de storting van het saldo van de inbreng is mogelijk zolang de schuldeisers die binnen de in het vorig iid bedoelde termijn van twee maanden hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

B. Artikel 6 luidt voortaan als volgt:

Artikel 6: Aandelen

1. Het kapitaal is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een ' fractiewaarde van één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal.

2. Aandelen aan toonder

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de " verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1



vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van . schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te , oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden alle rechten, inbegrepen , het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

2.1. Overdracht

A. Algemene bepaling.

Behoudens de uitzonderingen die door de wet zijn voorzien, worden de overdrachten en overgangen van aandelen aan derden, niet-aandeelhouders van de vennootschap, onderworpen aan de bepalingen van dit artikel onder letter B (voor overdracht onder levenden) en onder letter C (voor overgang wegens overlijden).

De bepalingen van dit artikel zijn op elke overdracht van aandelen van toepassing, zowel de vnjwillige als de gedwongen overdracht, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel in vruchtgebruik, volle eigendom, als in blote eigendom.

Al de betekeningen die geschieden in uitvoering van dit artikel dienen te gebeuren bij aangetekende brief, waarbij de termijnen beginnen te lopen vanaf de uitgiftedatum die door de post is aangebracht op het ontvangstbewijs van de aantekening per post. De brieven worden geldig verzonden naar het laatst door de vennootschap gekend adres.

B. Overdracht onder levenden.

Een aandeelhouder kan zijn aandelen niet overdragen dan na ze te hebben aangeboden aan de andere aandeelhouders.

De aandeelhouder die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wil overdragen dient de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders hierover in te lichten, met vermelding van het aantal en de nummers van de aandelen die hij wenst over te dragen, de gevraagde prijs, de identiteit van de kandidaat-ovememer, natuurlijk persoon of rechtspersoon, en alle andere voorwaarden van de overdracht.

Binnen de veertien dagen maken de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders deze aanbieding over aan de andere aandeelhouders die dan over een termijn van vijftien dagen beschikken om te laten weten of zij al dan niet hun voorkooprecht uitoefenen, met opgave van het aantal aandelen dat zij wensen te verwerven.

Geen antwoord binnen die termijn van vijftien dagen staat gelijk met een verzaking aan het voorkooprecht. De aandeelhouders kunnen tevens uitdrukkelijk verzaken aan hun voorkoaprecht bij aangetekende brief die aan de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders wordt gericht binnen dezelfde termijn. De uitoefening van het voorkooprecht moet betrekking hebben op het geheel van de aandelen dat door de overdrager aangeboden is.

De aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit in verhouding van hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap en zonder opsplitsing van de aandelen. De gehele of gedeeltelijke rietuitoefening van het voorkooprecht door een aandeelhouder doet dit van de andere aandeelhouders toenemen gedurende een nieuwe termijn van vijftien dagen en nog steeds in verhouding tot het aantal aandelen waarvan de aandeelhouders reeds eigenaar zijn. De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders lichten de geïnteresseerden hierover onmiddellijk in.

Indien het aantal aandelen waarvoor een voorkooprecht is uitgeoefend, hoger ligt dan het aantal aangeboden aandelen, worden deze verdeeld tussen de aandeelhouders in verhouding tot hun aandeel in het kapitaal en zonder opsplitsing van de aandelen. De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders lichten de geïnteresseerden hierover onmiddellijk in.

Indien het aantal aandelen waarvoor een voorkooprecht is uitgeoefend, lager ligt dan het aantal aangeboden aandelen of indien het voorkooprecht niet is uitgeoefend, kunnen de aandelen vrij overgedragen worden aan derde kandidaat-overnemers.

Bij uitoefening van het voorkooprecht, worden de aandelen verworven aan de prijs die de derde kandidaat-ovememers hebben geboden of, bij gebrek aan akkoord over de prijs, aan de prijs die vastgesteld is door een expert die aangesteld wordt in gemeen overleg tussen de partijen overeenkomstig artikel 1854 van het Burgerlijk Wetboek of, bij gebrek aan akkoord over de expert, " door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die beslist zoals in kortgeding.

De expert moet de prijs binnen de maand na zijn aanstelling bepalen.

De koper moet de prijs betalen binnen de dertig dagen na de vaststelling ervan, tenzij de partijen een andere termijn overeenkomen. Bij het verstrijken van die termijn is de ovememer van " rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd, gelijk aan de wettelijke interest.

C. Overgang bij overljden.

De voorgaande bepalingen zijn mutatis mutandis van toepassing op de overgangen bij overlijden. De rechthebbenden van de overleden aandeelhouder zullen aan de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders vragen om hun toetreding goed te keuren of om het voorkooprecht uit te oefenen; zij zullen hun hoedanigheid van erfgenaam of legataris dienen te laten kennen binnen de vijf maanden na het overlijden.

3. Beherende en stille vennoten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1



Indien door de voorgenomen overdracht van het aandelenbezit van een vennoot nog slechts stille vennoten, dan wel alleen beherende vennoten zouden overblijven, behoeft deze overdracht het unaniem akkoord van alle vennoten, die na de overname ofwel de vennootschap dienen om te zetten in een andere rechtsvorm, ofwel één of meerdere van hun aandelen moeten overdragen aan ten minste één stille, respectievelijk beherende vennoot, derwijze dat de vennootschap kan worden voortgezet in haar huidige rechtsvorm waarbij tenminste één aandeelhouder bestaat van elke hoedanigheid.

C. Artikel 9 luidt voortaan als volgt:

Artikel 9: Algemene vergadering

1. Algemene beginselen

De algemene vergadering van aandeelhouders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de

handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Zij vertegenwoordigt alle aandeelhouders en haar besluiten gelden ook voor de aandeelhouders die niet

deelnamen aan de besluitvorming of tegenstemden.

2 Bijeenroeping

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders en de commissarissen kunnen de algemene

vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer aandeelhouders die éénlvijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De aandeelhouders kunnen éénpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

verleden.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda evenals de plaats, dag en uur van de

bijeenkomst. De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

De oproepingen tot de algemene vergadering geschieden door middel van een aangetekende brief.

3. Deelneming aan de vergadering

Houders van aandelen op naam moeten de zaakvoerder(s) tenminste vijf dagen voor de vergadering per

brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

4. Volmachten

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

De zaakvoerders) of het college van zaakvoerders mogen de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op dezelfde wijze en binnen dezelfde termijn als voor de aandelen aan toonder is bepaald.

5 Bureau

De enige zaakvoerder, of indien er meerdere zijn de oudste in jaren aanwezige zaakvoerder zit de algemene vergadering voor.

De voorzitter stelt een secretaris aan, die buiten de aandeelhouders mag worden gekozen. De vergadering kiest twee stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht.

De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau.

Het bureau onderzoekt de geldigheid van de samenstelling van de vergadering en bepaalt, aan de hand van de aanwezigheidslijst, het aantal stemmen waarmee iedere aandeelhouder deelneemt aan de stemming.

6. Verloop van de algemene vergadering

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De aandeelhouders of hun volmachtdragers moeten de aanwezigheidslijst ondertekenen om toegang tot de vergadering te knjgen.

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na beraadslaging ter stemming wordt gebracht.

Behalve het geval dat de vergadering verplicht is bijeengeroepen op verzoek van de commissarissen of van één of meerdere aandeelhouders die minstens éénvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, hebben de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders het recht de vergadering, ongeacht de onderwerpen opgenomen in de agenda, en zonder dit besluit te moeten rechtvaardigen, één enkele maal voor drie weken uit te stellen.

Door dit uitstel vervallen alle reeds genomen besluiten.

Op de vergadering gehouden als vervolg van de uitgestelde vergadering wordt dezelfde agenda volledig ' hernomen en afgehandeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het stemrecht, verbonden aan niet volgestorte aandelen waarvan de opgevraagde stortingen niet gedaan zijn, is geschorst.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder(s), zoals bepaald in de statuten.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen en van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders éénpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders) of het college van zaakvoerders een rondschrijven per brief, fax of email met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en de commissaris, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1





te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile aandeelhouders, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen; hebben bepaalde voorstellen wel doch andere niet de unanieme goedkeuring van de aandeelhouders gekregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

De houders van warrants, obligaties en certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

7. Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd op één juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Vijftien dagen voor de algemene vergadering mogen de aandeelhouders op de zetel van de vennootschap kennis nemen van:

- de jaarrekening;

- de lijst der aandeelhouders die hun aandelen niet hebben volgestort, met vermelding van het getal van hun aandelen en van hun woonplaats;

- de lijst der openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van vennootschappen die de portefeuille uitmaken;

- eventueel het jaarverslag en het verslag van de commissarissen.

ledere aandeelhouder kan tegen overlegging van zijn aandeel vanaf vijftien dagen voor de algemene

vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken bekomen.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en behandelt de

jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de

aan de zaakvoerder(s) en commissarissen te verlenen kwijting.

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de

stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone en een bijzondere algemene vergadering worden genomen bij gewone

meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Enkel de voor- en tegenstemmen worden daarbij in acht genomen; onthoudingen, blanco- en nietige

stemmen worden als een niet uitgebrachte stem beschouwd.

8. Buitengewone algemene vergadering

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten. indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moeten de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissarissen brengen afzonderlijk verslag uit over die staat. De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen heeft verkregen of vier/vijfde wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of de rechtsvorm van de vennootschap. Onthoudingen, de blanco- en nietige stemmen worden als een tegenstem beschouwd.

Indien de besluiten van de algemene vergadering betrekking hebben op de belangen van de vennootschap ten opzichte van derden of wijziging van de statuten, dan is ook de instemming vereist van alle in functie " zijnde zaakvoerders. Onder de belangen van de vennootschap ten opzichte van derden kunnen volgende rechtshandelingen worden gerekend.' de uitkering van dividenden, de verkrijging van eigen aandelen, de . procedures bij grote verliezen en het ontslag en de benoeming van een zaakvoerder.

Vierde beslissing  Machtiging

' De vergadering machtigde ondergetekende notaris om over te gaan tot de coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Christine Van Haeren

tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte de dato 20 december 2011; en

- de gecoördineerde statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 06.06.2011 11147-0355-011
04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 03.06.2010 10144-0391-011
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 02.06.2009 09173-0060-011
03/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 02.06.2008 08171-0130-011
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 08.06.2007 07196-0051-012
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 28.06.2016 16245-0080-010

Coordonnées
DACAR - INVEST

Adresse
NIEUWE KAAI 43 BUS 4 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande