DACLO WELLNESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DACLO WELLNESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.255.106

Publication

25/04/2013
ÿþli"k

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

16 -Oit- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL tedi HELEN

11111111

*13064985*

Ondernemingsnr : 13E0826.255.106

Benaming (voluit) : Daclo Wellness

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tichelrij 1A

2800 Mechelen

Onderwerp akte :BVBA: FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte opgemaakt door notaris Patrick Knevels te Mortsel op tien april tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aansprakelijkheid "Daclo Welness", met maatschappelijke zetel te Mechelen, Tichelrij 1 A, opgericht bij akte verleden voor notaris Patrick Knevels te Mortsel op zeventien mei tweeduizend en tien, gepubliceerd in de Bijsagen tot het Belgisch Staatsblad van negen juni nadien onder nummer 10083033, waarvan de statuten volgens verklaring van de vennoot, met name de naamloze vennootschap "De Bron" met zetel te Mechelen, Tichelrij 1 A, nagenoemd, tot op heden niet werden gewijzigd, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen en hebbende als B.T.W.- en ondernemingsnummer (0)826.255.106, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. De vergadering keurt het fusievoorstel, de dato negen juli tweeduizend en twaalf, opgesteld door de respectieve organen van bestuur van vennootschappen "Daclo Welness" en "De Bron", goed zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen op dertien november tweeduizend en twaalf en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "De Bron" met zetel te Mechelen, Tichelrij 1 A, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aansprakelijkheid "Daclo Welness", voornoemd, bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de comparante, overnemende vennootschap en enige aandeelhouder van de vennootschap en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd.

Vanaf één juli tweeduizend en twaalf worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Aan de leden van de bestuursorganen van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

;! 2, De vergadering verzoekt, ondergetekende notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen.

De diverse activa en passiva vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

De comparante verklaart, vertegenwoordigd door mevrouw De Blaes Claudine, geboren te Elsene op zes oktober negentienhonderd zesennegentig, wonende te Mechelen, Tichelrij 1A,, (rijksregisternummer 66.10.06-038.74- identiteitskaartnummer 591 4926689 64), dat sedert het:'.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

e wF

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bbouden aan het Belgisch Staatsblad

opmaken van het fusievoorstel de bedrijfsactiviteit van de vennootschap op normale wijze werd verdergezet en dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van de overgenomen vennootschap sedert voormelde datum.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, haar cliënteel, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

Het archief van de vennootschap, omvattende alle boeken en documenten die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de ovememénde vennootschap in de zetel bewaard.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap, met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

De overgenomen vennootschap verklaart geen personeel in dienst te hebben.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten verbonden aan de handelszaak van de overgenomen vennootschap.

De comparanten verklaren dat de handelszaak van de overgenomen vennootschap vrij en onbelast

is.

De Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap worden gemachtigd om de formaliteiten

van openbaarmaking van de verrichting met betrekking tot de vennootschap te verrichten en om het

aandelenregister te vernietigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

04/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.12.2012, NGL 28.02.2013 13049-0443-012
23/11/2012
ÿþuiod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud

aan he

Belgisc

Staatsbi

i *iaieseaa"



Ondernemingsnr : 0826.255.106

Benaming

(voluit) : Daclo Wellness

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Tichelrij 1A, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel nv De Bron en bvba Daclo Wellness FUSIEVOORSTEL.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1  DE BRON", Naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te Tichelrij lA 2800 Mechelen Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jozef De Bondt te Sint - Katelijne-Waver op 5 maart 1996, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27maart 1996 daarna, onder het nummer 960327-288

Zij heeft ais ondememingsnummer 0457.384.001 RPR Mechelen.

Namens haar tekent de zaakvoerder , Mevrouw Claudine De Blaes, wonende te Tichelrij 1 A 2800

Mechelen

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap".

2. Daclo Wellness" , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te

2800 Mechelen Tichelrij 1A.

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Patrick Knevels te Mortsel op 17 mei

2010 bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 mei 2010 daarna, onder het nummer

10083033.

Zij heeft als ondememingsnummer 0826.255.106 RPR Mechelen.

Namens haar tekent niet - statutair benoemde zaakvoerder, mevrouw De Blaes Claudine te 2800

Mechelen Tichelrij 1 A

Zij wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap".

ln aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen tot het doorvoeren van een fusie, waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschappen, met toepassing van de bepalingen van artikel 676 1° van het Wetboek van Vennootschappen, zullen overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de bestuursorganen van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring za! worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders/vennoten van deze vennootschappen.

Aldus worden volgende voorstellen gedaan:

A.dat de fusie zal worden doorgevoerd tussen:

VIDE BRON", Naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te Tichelrij lA 2800 Mechelen , die tot

doel heeft :

- De vennootschap heeft tot doel :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPH . b te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Drankgelegenheid , restauratiehouder , uitbating van een sauna. Schoonheidszorg en  specialisatie en alles wet ermee te maken heeft.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag de functies uitoefenen van bestuurder , commissaris of vereffenaar in alle andere vennootschappen. Zij mag allerhande commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde ,een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kan bevorderen.

3."Daclo Wellness" , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen -Ficheirij 1A , die tot doel heeft

De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, rechtstreeks of door middel van aangestel-den of tussenpersonen, alleen of in samenwerking met

derden:

-Haar -en schoonheidsverzorging;

-Sauna's, solaria, baden, enzovoort;

-Detailhandel in cosmetica en toiletartikelen in gespecialiseerde winkels;

-Verschaffen van accommodatie;

-Groothandel in dranken;

-Detailhandel in dranken in gespecialiseerde winkels;

-Detaitt',andei, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen;

-Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels:

-Vervaardiging van sieraden;

-Groothandel in andere consumentenartikelen;

-Fokken van paarden en andere paardachtigen;

-Eet- en drinkgelegenheden;

-Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

In algemene zin mag de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële Of

nijverheidshandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, kunnen verband houden met

de verwezenlijking van haar doet.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, ovema-me of elke andere wijze in

alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België

ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de

ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag de gereserveerde middelen beheren als een goede huisva-der.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buiten-land. Hiertoe kan de

vennootschap bijhuizen of agentschappen oprichten en vesti-gen in België of in het buitenland.

De sub 1 genoemde vennootschap zal ais overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 2 gemelde vennootschap, die de over te nemen vennootschap is.

B.Er bestaan 200 aandelen van de over te nemen vennootschap sub 2., die allen gehouden warden door de overnemende vennootschap.

C.Vanaf 1 juli 2012 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

D.Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

E.Aan de bestuurderslzaakvoerder van de overnemende en de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

F.De over te nemen vennootschap bezitten geen onroerend goed.

t

Voor-

: " behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bovenstaand fusievoorstel zal door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen neergelegd worden in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 16 juli 2012.

De bestuursorganen, zowel van de overnemende als van de over te nemen vennootschap zullen het voorstel binnen de kortst mogelijke termijn ter goedkeuring voorleggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen met inachtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

Opgemaakt in 4 exemplaren te Mechelen op 9 juli 2012.

Elk bestuursorgaan erkent 4 door of namens de verschillende bestuursorganen gete-kende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan;

.één bestemd is om in het vennootschapsdossier op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te worden neergelegd;

" één bestemd is voor het vennootschapsdossier,

.één bestemd is voor inzage van de vennoten op de zetel van de vennootschap.

DE BRON, Naamloze vennootschap ""Daclo Wellness" , bvba

Bestuurder Zaakvoerder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

07/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 14.12.2011, NGL 29.02.2012 12054-0464-012

Coordonnées
DACLO WELLNESS

Adresse
TICHELRIJ 1A 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande