DADO SYSTEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DADO SYSTEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.044.150

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 04.07.2014 14272-0044-012
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 01.07.2013 13250-0080-012
06/12/2012
ÿþ Mod Wont 11.1

Luik B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~ff eergalegcl for gril> vaq Rethitdd 1M~ Koapl.adar 14r1frxdpeo, op

Griffie 2 7 fioV, 2012

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0840.044.150

Benaming

(voluit) : DADO SYSTEMS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Galliardstraat 42 2610 Wilrijk

(voltedig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 19 november 2012: Na overleg worden volgende beslissingen getroffen:

De vergadering beslist als niet-statutaire zaakvoerder te ontslaan, met ingang van 1 november 2012:

Mevrouw Caroline Vereecken, wonende te 2610 Wilrijk, Galliardstraat 42.

Haar wordt eervol ontslag verleend.

Kozul Dalibor

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/10/2012
ÿþ Moa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

leergelegrf fer grffffce van {le Rechtbank" Iran Koophandel te Antwerpen, op

28 S.P. 2012

Griffie

*12166544*

Ondernemingsnr : 0840.044.150

Benaming

(voluit) : DADO SYSTEMS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Steenweg 3 A 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Blijkens besluit van de zaakvoerder wordt met ingang van 11.09.2012 de zetel van de vennootschap verplaatst naar Galliardstraat 42 2610 Wilrijk.

Worden tot bijzondere volmachtdragers aangesteld ten einde bij alle ondememingsloketten alle formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap, de eventuele wijzigingen hieraan en de dporhaling ervan: de CVBA VGD Accountants & Belastingconsulenten te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 3, en haar aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen.

Tevens wordt volmacht gegeven aan de CVBA VGD Accountants en Belastingconsulenten, met kantoor te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 3, vertegenwoordigd door een door haar af te vaardigen bestuurder en bediende, om op te treden bij het Bestuur der Directe Belastingen, het bestuur der BTW, Registratie en Domeinen, Douane en Accijnzen, om inzage te nemen van alle stukken, aangiften in te vullen, onderhandelingen te voeren, bezwaarschriften in te dienen, akkoorden af te sluiten en verder alles te doen wat hij nodig acht voor het behartigen van de fiscale belangen.

Kozul Dalibor

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ te !Ire', ltt.T Reebtbild raM r+oGeze`4s,~~ ~.r ~º%rwr~a~, op

1 5 NAART 2012

Griffie

IW1MVV~II'~uVMI~1II~IIWI~

*12063536*

be

a

Bt

Sta

Ondernemingsar : 0840.044.150

Benaming

(voluit) : DADO SYSTEMS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Steenweg 3 A 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging revisoriaal verslag aangaande quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag over de quasi-inbreng van de handelszaak van de Heer Kozul Dalibor in Dada Systems Bvba door de BBVBA CFD-Bedrijfsrevisoren dd. 15.01.2012 en van het bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 04.01.2012.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/10/2011
ÿþ"

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111~ü'~IIIYImIII1I~YAY~IN

+1115]9]4*

Ondernemingsar : g("0

svo

Benaming RCJ

(voluit) : DADO SYSTEMS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 2610 Antwerpen-Wilrijk, Kleine Steenweg 3 A

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 4 oktober 2011, "geregistreerd te Antwerpen, vijfde kantoor der registratie op, 5 OKT. 2011. Boek 195 blad 95 vak Ontvangen: ¬ 25,00. De ontvanger (get) ai R. WECHUYSEN", dat :

1) De heer KOZUL Dalibor, geboren te Mostar (Kroatië) op dertien september negentienhonderd zes eni zeventig, van Kroatische nationaliteit, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Kleine Steenweg 3 A, en zijn; echtgenote :

2) Mevrouw VEREECKEN Caroline Rachel Alfred, geboren te Antwerpen-Wilrijk op vijf februari;

negentienhonderd vijf en zeventig, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Kleine Steenweg 3 A. "

Comparanten sub 1) en 2) zijn gehuwd op twaalf mei tweeduizend en zeven te Nin, Regio Zadar (Kroatië),i overgeschreven in de registers van de burgerlijke stand van de Stad Antwerpen distrikt Wilrijk op één en twintig: mei tweeduizend en acht onder nummer B.45, onder het beheer van het wettelijk stelsel bij gebrek aan! huwelijkscontract. Bij akte wijziging huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Jorissen op twee; en twintig september twee duizend en acht, hebben zij hun huwelijksvermogenstelsel gewijzigd in zuivere; scheiding van goederen, gehomologeerd.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "DADO! SYSTEMS", en met commerciële benaming "SFEER", met zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Kleine Steenweg 3 A, hebbende als doel :

1. kleinhandel in: meubelen van aile aard, woondecoratie in de ruimste zin van het woord, textiel- en: confectieartikelen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met meubelen en woondecoratie,; huishoudelijke artikelen zoals serviesgoed en bestek, geschenkartikelen, fantasieartikelen, snuisterijen en speelgoed.

2. aanneming en uitvoering van elektrische installaties; het aankopen, verkopen, verhuren en herstellen van; elektrische en elektronische toestellen en verhandelen van alle onderdelen en apparaten welke rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee verband houden; de handel in en de productie van elektriciteitsbenodigdheden en de; aanneming van elektriciteitswerken en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt; dei installatie van verlichting binnen en buiten, de installatie van elektriciteit. De vennootschap mag dit doel: verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden; alle herstellingen en kleine; verbouwingswerken met betrekking tot bovenstaande werkzaamheden. De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks verband; houden met het maatschappelijk doel of die van aard zijn of kunnen zijn om het doel te bereiken, te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks: noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden: vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in: speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze,: aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland,: waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening;

" van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan waarborgen stellen, waaronder hypothecaire waarborgen, zowel voor verbintenissen; van zichzelf als voor verbintenissen van derden.

Wanneer de vennootschap in de toekomst het bestuur zou waarnemen van een andere vennootschap, dienij de eerste hiertoe een vaste vertegenwoordiger te benoemen onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De besturende vennootschap brengt de bestuurde vennootschap op de hoogte van haar keuze. De bestuurde vennootschap meldt dit middels de gepaste formulieren in het vennootschapsdossier van de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en: publiceert dit in de bijlagen tot Het Belgisch Staatsblad.Deze vaste vertegenwoordiger wordt dan belast met de`

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

dtergetego éij CeFhlhelnl

Kooplwitti se Aidweirpo, of

C 7 aRT, 2,111

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

opdracht in naam en voor rekening te handelen van de vertegenwoordigende rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. Elk dezer aandelen is volledig volstort zodat het bedrag van 18.600 euro ter beschikking van de vennootschap is.

Notaris Frederik Jorissen bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Worden als niet-statutaire zaakvoerders benoemd : de heer KO2UL Dalibor en mevrouw VEREECKEN Caroline, beiden voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is voor onbepaalde termijn en op elk ogenblik herroepbaar. Hun mandaten zullen onbezoldigd zijn, tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

Er wordt geen commissaris aangesteld.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laaste zaterdag van de maand juni om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2013.

Van de nettowinst wordt vijf procent vooraf genomen voor de vorming van het wettelijke reservefonds, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Overname verbintenissen.

De oprichters verklaren door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de bepaling in artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat zij die verbintenissen hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor deze verbintenissen hoofdelijk en persoonlijk aansprakelijk zijn, indien de vennootschap deze verbintenissen niet uitdrukkelijk overneemt binnen twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De oprichters verklaren bij toepassing van zelfde bepaling dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt door hen of één van hen aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf één september tweeduizend en elf onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte.

Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hen worden aangegaan vanaf heden en vôôr de neerlegging van de oprichtingsakte. Deze verbintenissen dienen evenwel te worden bekrachtigd na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Notaris Frederik Jorissen wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Tevens worden tot bijzondere volmachtdragers aangesteld: 'VGD Accountants & Belastingconsulenten', te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 3, en haar gevolmachtigden, met recht om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, BTW-administratie en overige administratieve besturen.

L

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift en volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DADO SYSTEMS

Adresse
GALLIARDSTRAAT 42 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande