DAGTRANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAGTRANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.735.676

Publication

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 30.04.2013 13102-0388-014
08/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

14 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





~-~--------

RECHiBANK VAN xoOPRANDéL

be a V111

B{

st'

2 9 JAR, 2313

HASSELT





>13024393*

Griffie







Ondernemingsnr : 0834.735.676

Benaming

(voluit) : Dagtrans

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Molenveld 10 te 3580 Beringen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

TeBij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel per 1 december 2012 verplaatst naar Sredabaan 1201 te 2900 Schoten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Versijp Kristin,Oude Baan 34 te 2160 Wommelgem met het recht van indeplaatsstelling om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Ondernemingsloketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, de BTW administratie en eventuele andere Administraties teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen uit te voeren.

voor waar en echt verklaard.

Bayr ag

z voerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/02/2015
ÿþ <<a ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va,n de akte

Rechtbank van koophandel

AnM+erven

11 FE0,2015

afdeling Arteepan

Vo bah e aan

Ondernemingsnr : 0834.735.676

Benaming

(voluit) : DAGTRANS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2900 SCHOTEN, BREDABAAN 1201

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 29 januari 2015, neergelegd voor registratie, dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit om met onmiddellijke ingang de maatschappelijke benaming te v lijzigen naar 'DAGGROUP'. Eveneens wordt ingestemd met het gebruik van de commerciële benamingen `DAGTRANS' en `WERKTEX.

TWEEDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit om in artikel 3 van de statuten onmiddellijk na punt 10 een nieuw punt 11 in te voegen dat luidt als volgt:

"11. Import en export, klein- en groothandel in textiel, kledij, lederwaren en schoenen, voomarrielijk in werker, beschermkledij.".

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit het lopende boekjaar te verlengen tot 31 december 2015 zodat nadien ele boekjaren telkens zullen lopen van 1 januari tot en met 31 december. Artikel 19 van de statuten wordt dienovereenkomstig aangepast.

VIERDE RESOLUTIE;

De vergadering besluit om de jaarlijkse algemene vergadering voortaan te houden op de eerste werkdag van de maand juni om 20u00.

De eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering zal zodoende worden gehouden op de eerste werkdag van de maand juni 2016 om 20u00.

VIJFDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt ondergetekende notaris, bewaarder van de minuut, om de gecoiir-'dineerde tekst van de statuten van de ven-mootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de t riffie van de rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en waarbij de tekst in overeenstinming werd gebracht met de recentste wetswijzigingen en coördinatie van de vennootschapswet.

ZESDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de burgerlijke vennootschap BVBA ACCO ACCOUNTANTSKANTOOR, Prins Boudewijnlaan 177-179, te 2610 Antwerpen, RPR 0423.338.286 en al haar aangestelden en geváfmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan;te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder neer van de belastingdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; historiek; coördinatie;

Notaris Marc Van Nuffel

qp6ffii:: 1;etL?" mtlaw4kfBveirmi1Stffi>egeq::eweaí+emeisedtuepislmeilmttemeeréttile

eeree,,1tlegUmalPetregfeee etetieetreeeffeeftntte men miketiele

uëAn.v~n~~i'n'rirri~nan

Bijlagen bij het Belgidch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/04/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 -03- 2011

HASS_ LT

1111

11049619+

Ondernemingsnr : 0 á 3 4. 135', 4'46

Benaming

(voluit) : "DAGTRANS"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Te 3580 Beringen, Molenveld 10

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst: Uit een akte verleden voor notaris Wim De Smedt te Wommelgem op 18 maart 2011, te registreren, blijkt dat werd opgericht, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAGTRANS" te Beringen, waarvan de gegevens luiden als volgt:

1. Oprichters :

De Heer DAG Bayram, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Aksaray (Turkije) op 1 maart 1979, [rijksregisternummer : 79.03.01-601.79] en zijn echtgenote Mevrouw GÜLTEN Karaduman, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Aksaray (Turkije) op 23 juni 1979, [79.06.23-428.01], wonende te 3580 Beringen, Molenveld 10.

2.Haar naam luidt :

"DAGTRANS".

3. Zetel :

De zetel van de vennootschap is bij oprichting gevestigd te 3580 Beringen, Molenveld 10.

4. Duur :

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van de

rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5. Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1. Voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle ondernemingen en werkzaamheden op gebied van of in verband met het vervoerbedrijf op elk gebied met alle vervoermiddelen, spoorweg, baan, zeevaart en binnenvaart, luchtvaart, hetzij met haar eigen materieel, hetzij als agentschap voor rekening van derden.

Koerierdienst, taxidienst, personenvervoer.

Het huren of verhuren van rollend materieel, met of zonder chauffeur.

Verhuur van machines, installaties, gereedschap en uitrusting in de ruimste zin van het woord.

Het herstellen of samenstellen, de aankoop en verkoop van alle commerciële motorvoertuigen van alle aard, alsmede van hun aanhangwagens, opleggers en containers, zowel tweedehands als nieuw.

De aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer van alle wisselstukken, toebehoren, brandstoffen, banden, oliën en vetten voor alle motorvoertuigen, aanhangwagens, opleggers en con-tainers.

2. De inrichting en uitbating, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van een café,

restaurant, taverne, broodjeszaak, hotel, motel, bar, snackbar en/of ijssalon in het algemeen.

Het organiseren van een afhaaldienst van kant en klare maaltijden, cateringactiviteiten.

Het ter beschikking stellen van een infrastructuur voor het organiseren van kleine feesten.

Het organiseren van kookdemonstraties, kookopleidingen en degustatie-voorstellingen.

Verder kan de handel in zowel alcoholische als non-alcoholische dranken.

3. Het optreden als commissionair, tussenpersoon in de handel.

4. Import en export, klein- en groothandel in voedingswaren zoals ondermeer groenten en fruit, vleeswaren, vis, schelpdieren, kruiden, diepvriesproducten, droge voeding, zuivelproducten en zo meer.

5. Uitbating van een kruidenierszaak.

6. Import, export, kleinhandel en groothandel in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren, porselein, glaswerk, behang en vloerbekleding, huishoudtinnen en beddegoed, huismeubilair, tapijten en verlichtingsapparatuur, artikelen voor woondecoratie in het algemeen en andere consumentenartikelen;

7. Het aankopen, het verkopen, het valoriseren, het verkavelen, het doen bouwen, het doen verkopen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en uitbaten van onroerende goederen zoals gronden, residentiële onroerende goederen, kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

enzomeer. Dit alles in de maast uitgebreide zin, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of als tussenpersoon, zowel in België als in het buitenland.

8. Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd onroerend goed: residentieel, kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes, al dan niet gemeubelde appartementen en huizen, garageboxen en autostaanplaatsen.

9. Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken, voor de bouw van appartementsgebouwen, ontwikkeling van niet-residentiële bouwprojecten, projectontwikkeling voor kantoorbouw.

10. Grondverkavelingen en ruilverkavelingen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij kan ook functies van bestuurder van vennootschappen waarnemen.

6. Maatschappelijk kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is

vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één / honderdzesentachtigste (1 / 186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De oprichters verklaren dat de aandelen werden volgestort ten belope tienduizend euro (¬ 10.000,00), zodat dit bedrag ter beschikking is van de vennootschap.

7. Bestuur en vertegenwoordiging :

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

8. Algemene vergadering :

De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart van elk jaar, om

eenentwintig uur.

9. Boekjaar :

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

10. Winstverdeling :

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

11. Verdeling bij vereffening :

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

12. Overgangsbepalingen :

1. EERSTE BOEKJAAR :

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter

griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op dertig september tweeduizend en twaalf.

2. JAARVERGADERING :

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in maart tweeduizend dertien.

13. Slotbepalingen :

1. ZAAKVOERDERS:

A. Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op twee.

B. Werden benoemd tot niet statutaire zaakvoerders :

1) de Heer DAG Bayram, voornoemd.

2) de Heer ELÇI Ahmet, geboren te Aksaray (Turkije) op 20 juni 1970, [rijksregisternummer : 70.06.20673.45], wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Frank Craeybeckxlaan 8 bus 3.

r

Zij hebben elk verklaard hun mandaat te aanvaarden en hebben bevestigd niet etroffen' ... _j. do ~ n

g g te zijn door een

maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

2. COMMISSARIS-REVISOR:

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg werd geen commissaris benoemd.

3. VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan Mevrouw Kristin Versijp, Bosselaerstraat 4 te 2100 Antwerpen-Deurne, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UITSLUITEND BESTEMD VOOR HET VERWERVEN VAN DE RECHTSPERSOONLIJKHEID

WIM DE SMEDT

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DAGTRANS

Adresse
BREDABAAN 1201 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande