DAK-O-SYSTEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAK-O-SYSTEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.787.383

Publication

07/01/2014
ÿþ~ mad 11.1

r~ ,mot . _.. In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





IIRIlilt!1 II

',~ " . ~W~~;fL1p l~Lj Cr

Vel ~~~~ ~,~r,~~ ~~ ' Ze3.

Griffie

Ondememingsnr: 0474.787.383

Benaming (voluit) : Dak-o-Systems

(verkort) :

Rechtsvorm : besióten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostmalsesteenweg 118

2520 Emblem (Ranst)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in natura, wijziging statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Koen Scheurweghs, geassocieerd notaris te Ranst op achttien december tweeduizend dertien, neergelegd voor registratie, der buitengewone algemene ç.

i vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAK-O-SYSTEMS", met zetel te 2520 Emblem (Ranst), Oostmalsesteenweg 118.

Blijkt dat de algemene vergadering heeft vastgesteld:

dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, één miljoen honderd negenendertigduizend negenhonderd tweeënnegentig euro zesentachtig cent (¬ 1,139.992,86) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2011.

-dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, één miljoen honderd negenendertigduizend negenhonderd tweeënnegentig i. euro zesentachtig cent (¬ 1.139.992,86) bedraagt.

;,Blijkt dat de vergadering heeft beslist met eenparigheid van stemmen:

;i -artikel twee van de statuten aan te passen aan de reeds vroeger genomen beslissing van zetelverplaatsing en dienovereenkomstig in artikel twee de woorden "3150 Naacht, Dennenweg 34 te schrappen en te vervangen door de woorden "2520 Emblem (Ranst), Oostmalsesteenweg 118".

-over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van één ??

miljoen honderdduizend euro. ;:

-onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537'van het Wetboek van inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag afkomstig en gelijk aan het netto- dividend, zijnde een verhoging met een bedrag van negenhonderd negentigduizend euro (¬ 990.000,00), zodat het kapitaal zal verhoogd worden van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) tot :; één miljoen vijftienduizend euro.

-dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door een inbreng in natura met uitgifte van driehonderd tachtig (380) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen li bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf hun volstorting.

-de voorzitter te ontslagen van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag ?; ; van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc Callaert", met zetel te 1840 Londerzeel, Zwaluwstraat 117, vertegenwoordigd

ii door de heer Luc Callaert, bedrijfsrevisor, die handelen over de hierna omschreven niet-geldelijke

inbreng.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:.

"7. Besluit

;;Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

fi a)de algemene vergadering zal besluiten tot de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag tot

toekenning van een dividend ten belope van EUR 1.100.000,00 in toepassing van de in artikel 537

WIB 92 bedoelde procedure. ,.

b)de algemene vergadering zal besluiten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB ',?

92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen in de kolom `credit" van een ,

schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder. ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren w1, en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden, de BV ovv EBVBA LUC CALLAERT, hier vertegenwoordigd door Luc Callaert, dat: -de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA DAK O-SYSTEMS middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoot uit de dividenduitkering ten bedrage van EUR 1.100.000,00 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal EUR 990,000,00 bedragen;

-het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

-de beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methoden van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 990.000,00 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

-indien beide vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zullen ais vergoeding voor deze inbreng 380 nieuwe aandelen van de BVBA DAK-O-SYSTEMS, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van EUR 990.000,00 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

-228 nieuwe aandelen aan de heer Serneels Franciscus voornoemd;

-152 nieuwe aandelen aan mevrouw Van der Heyden Maria-Helena voornoemd;

-door de inbreng in natura zal hef kapitaal worden verhoogd met EURO 990.000,00 teneinde het te brengen van EUR 25.000,00 op EUR 1.015.000,00;

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert. Indien er echter door de algemene vergadering beslist wordt om geen dividend uit te keren, of indien na de beslissing tot dividendenultkering één of meerdere vennoten- Metwensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Opgemaakt op 21 november 2013,

LUC CALLAERT BV ovv BVBA

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Luc Callaert

Bedrijfsrevisor"

Vervolgens de vennoten hebben verklaard in te schrijven op de driehonderd tachtig aandelen als volgt:

1)de heer Franciscus Serneels verklaart in te schrijven op tweehonderd achtentwintig (228) nieuwe aandelen en deze aandelen af te betalen door de inbreng in de vennootschap van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering (dividend-schuidvordering) ten belope van vijfhonderd vierennegentigduizend euro (E 594.000,00), welke vordering is ontstaan ingevolge de uitkering van voormeld tussentijds dividend onder afhouding van tien procent roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen;

2)mevrouw Maria-Helena Van der Heyden verklaart in te schrijven op honded tweënvijfig (152) nieuwe aandelen en deze aandelen af te betalen door de inbreng in de vennootschap van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering (dividend-schuldvordering) ten belope van driehonderd zesennegentigduizend euro (¬ 396.000,00), welke vordering is ontstaan ingevolge de uitkering van voormeld tussentijds dividend onder afhouding van tien procent roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen,

-als vergoeding voor deze inbreng aan de heer Franciscus Serneels tweehonderd achtentwintig nieuwe aandelen toe te kennen, die hij aanvaardt en aan mevrouw Maria-Helena Van der Heyden honderd tweeënvijftig nieuwe aandelen toe te kennen, die zij aanvaardt.

Vervolgens heeft de vergadering vastgesteld dat de voormelde kapitaalverhoging van negenhonderd negentigduizend euro (E 990.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mol 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

y

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen vijftienduizend euro (¬ 9.095.000,00) vertegenwoordigd door vierhonderd tachtig (480) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

-artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vijftienduizend euro (¬ 1.015.000,00). Het is verdeeld in vierhonderd tachtig (480) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vierhonderd tachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Koen Scheurweghs, geassocieerd notaris te Ranst.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

verslag bedrijfsrevisor

- verslag zaakvoerder

gecoördineerde tekst der statuten

- lijst, der wijzigende akten

Op de raalste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 04.06.2013 13156-0412-014
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 14.06.2012 12181-0155-014
28/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 21.06.2011 11197-0328-014
27/08/2010 : LE106996
18/06/2009 : LE106996
12/06/2008 : LE106996
02/07/2007 : LE106996
23/06/2005 : LE106996
21/06/2004 : LE106996
01/07/2003 : LE106996

Coordonnées
DAK-O-SYSTEMS

Adresse
OOSTMALSESTEENWEG 118 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande