DAKWERKEN WARREN NAHON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAKWERKEN WARREN NAHON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.378.432

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 20.06.2014 14201-0591-010
24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 19.07.2013 13329-0177-010
11/07/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!1

" 11104731

VI beh{

aar

Bel, Staal

!ie®rgeleg! fer eh Ku de Re~twaet vaa Koapirantiel b dntlwrpea, ~

2 9 JUNI 11111

Griffie

, Ondernemingsnr : p ~ ~~- , ?1-8. iz32

Benaming : DAKWERKEN WARREN NAHON

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapellensteenweg 431

2920 Kalmthout

Onderwerp akte :BVBA: oprichting en aanstelling zaakvoerder

Uit een akte verleden voor Francis De Boungne, geassocieerd notaris te Kalmthout op 27 juni;; 2011, BLIJKT DAT:

Door 1/ de heer NAHON Warren Denis Pia, rijksregisternummer 76.11.28-039.18, geboren te " Kalmthout op 28 november 1976 en zijn echtgenote, 2/ mevrouw VAN STAAY Joyce, rijksregisternummer 76.06.20-062.06, geboren te Antwerpen - Ekeren op 20 juni 1976, met: ondernemingsnummer 0631.651.627, samenwonende te 2920 Kalmthout, Kapellensteenweg 431 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming DAKWERKEN WARREN NAHON met zetel te 2920 Kalmthout, Kapellensteenweg 431, met een kapitaal van 18.600,- euro, volstort door de oprichters als volgt: De heer NAHON Warren heeft ingetekend op 99 aandelen, verbindt zich tot achttienduizend vierhonderd en veertien euro (¬ 18.414,00-), betaalde hierop zesduizend honderd achtendertig euro." (¬ 6.138,00-) en moet aldus nog twaalfduizend tweehonderd zesenzeventig euro (¬ 12.276,00-) volstorten.

Mevrouw VAN STAAY Joyce heeft ingetekend op 1 aandeel, verbindt zich tot honderd zesentachtig:' euro (¬ 186,00-), betaalde hierop tweeënzestig euro (¬ 62,00-) en moet aldus nog honderd vierentwintig euro (¬ 124,00-) volstorten.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de BNP Paribas-Fortis, waarvan het bewijs van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde instelling, aan: ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

" Dakwerken

Bouw van daken

Plaatsen van dakbedekkingen

Plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen

Waterdichtingswerken van muren, daken en dakterassen

Behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten

" Coordinatie bouwwerken

" Centraal verwarming

" Algemene bouwwerken;

" Electriciteitswerken;

" Sanitair en verwarming;

" Loodgieterij;

" Metselwerken;

" Stukadoorwerken;

" Chapewerken

" Vloerbekleding

" Voegwerken

" Ruwbouw

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Vervaardigen en plaatsen van deuren, ramen, kozijnen, luiken, plinten, constructiewerken,

" meubels, enz.

" Bauwen "sleutel op de deur woningen"

Schilderwerken

" Gyprokwerken

" Bouwen, verbouwen, verkopen en onderhouden van onroerende goederen

, " Industriële schilderwerken;

" Slopingswerken;

" Algemene aannemingen;

" Projectontwikkeling;

" Industriële opruimingswerken;

" Toezien op bouwwerkzaamheden, (ruwbouw, installatie en afwerking);

" Het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan onroerende goederen;

" Projectontwikkeling van metalen constructies;

" Het ruimen van bouwterreinen;

" Isolatiewerkzaamheden;

" Gevelreinigingen;

" installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz.;

" De montage van buiten- en binnenschrijnwerk;

" Industriële bekleding van wanden en plafonds;

" Het verstrekken van adviezen, raadgevend bureau inzake bestuursregelingen;

" Het beleggen van eigen vermogen in schuldvorderingen, effecten en andere vermogenswaarde,

" in roerende en onroerende goederen, stellen van zekerheden voor schulden en verplichtingen van groepsmaatschappijen en derden, in zoverre door de wet toegestaan;

" Projectontwikkeling voor kantoorgebouwen, nieuwe woningen en appartementen, renovatiebouw, installaties, enz.;

" Overige zakelijke dienstverlening

Voor eigen rekening:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben : van roerende en onroerende goederen;- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verplichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden , van welke vorm ook, van Belgische of. buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of' particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk " voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, , hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

" Het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur of andere leidende en uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van ,

" vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België als in het buitenland. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, :

" roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met

" haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van. inbreng, inschrijving of anderszins in alle

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel

" nastreven, of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werd de heer Warren NAHON, voornoemd, i benoemd. Er werd geen commissaris benoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel " van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de derde donderdag van de -maand juni om 14.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere : bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Volmacht werd verleend aan GE-FIBO BVBA  BE 0877.851.483  Bredabaan 675  2930 Brasschaat, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

I Samen hiermee neergelegd met uitgifte.

De notaris, Francis De Boungne (Ds. SKM)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DAKWERKEN WARREN NAHON

Adresse
KAPELLENSTEENWEG 431 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande