DANDEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DANDEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.004.506

Publication

25/02/2014
ÿþ Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lgeergelegd ter griffie van theRechibank vontgoophoodel Io Aniwerpoo op

ra 4 FEB. 21114

Griffie

1

It 1111 It tilt I 11111 tilt! til!, II

*14050279*

t II

Ondememingsnr: 0447.004.506

Benaming;

(voluit) DANDEL

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 2900 Schoten, Trevierenlei 17

(volledig adres)

Onderwerp akte: in verrefeningstelling en onmiddellijke afsluiting van de vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 25 januari 2014, "Geregistreerd dertien bladen één renvooi te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 30 januari 2014, boek 175 bled 99 vak 5. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De ontvanger (getekend) I. Michielsen Adviseur', blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DANDEL" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Besluit toi invereffeningstelling

De vergadering onderzoekt het verslag opgesteld door de zaakvoerders, waarin toelichting en verantwoording wordt gegeven van de voorgestelde ontbinding van onderhavige vennootschap. Bij dit verslag is een staat van activa en passive van de vennootschap gevoegd, die werd afgesloten op 14 januari 2014, hetzij minder dan drie maand voor heden.

B) Verslag van de bedrijfsrevisor

Vervolgens onderzoekt de vergadering het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, te weten: burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Rombaut,

Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Belpairestraat 4 bus 2,1 (RPR 0461.240.245), vertegenwoordigd door de heer Cari Rombaut, bedrijfsrevisor, op 17 januari 2014 en dit aangaande voormelde staat van activa en passive.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"9. Besluit

Ondergetekende, de heer Cari Rombaut, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2600 Berchem, Belpairestraat 4 b/2.1, vaste vertegenwoordiger van de BV BVBA C, Rombaut Bedrijfsrevisoren (RPR 0461.240.245), aangesteld op 5 december 2013 door de zaakvoerders van de BVBA DANDEL, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Trevierenlei 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0447.004.506, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, verklaart dat in het kader van de procedure van voortijdige ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W. Venn., de zaakvoerders van de BVBA DANDEL, onder haar verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 14 januari 2014 opgesteld hebben, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 2.310.468,75 Euro en een netto-actief van hetzelfde bedrag.

De boekhoudkundige staat per 14 januari 2014 werd, gelet op het voorstel tot voortijdige ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met in acht name van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft, getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe. Enkel de kosten van de notaris en de revisor werden niet opgenomen in de boekhouding van de vennootschap, daar deze kost nog niet definitief begroot was en er nog geen schuldtitel was opgesteld.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bederevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van een mogelijke nog uit te drukken meerwaarde op het onroerend goed en onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend,

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Venn. en mag niet voor andere dceleinden worden aangewend. Berchem, 17 januari 2014 (getekend) C. Rombaut Bedrijfsrevisoren Burgerlijke BVBA Vertegenwoordigd door De heer C. ROM BAUT Bedrijfsrevisor"

Op de laatste bit. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na lezing, onderzoek en bespreking van deze verslagen stelt de vergadering vast dat er geen opmerkingen worden gemaakt ten aanzien van zowel het verslag van de zaakvoerders als ten aanzien van het verslag van de bedrijfsrevisor. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

2) VERVROEGDE ONTBINDING ZONDER AANSTELLING VEREFFENAAR

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Vervolgens besluit de vergadering om geen vereffenaar aan te stellen.

3) VASTSTELLING VERVULLING WETTELIJKE VOORWAARDEN

De vergadering stelt unaniem het volgende vast:

-dat er bij de in vereffening stelling van onderhavige vennootschap geen vereffenaar werd aangesteld.

-dat voormelde staat van actief en passsief, afgesloten op 14 januari 2014, geen melding maakt van enige passive, dewelke ten leste zijn van onderhavige vennootschap,

-dat aile vennoten zich unaniem akkoord verklaard hebben met onderhavige verkorte vereffeningsprocedure.

Bijgevolg besluit de vergadering dat alle wettelijk vereiste voorwaarden om tot onmiddellijke afsluiting van de vereffening te kunnen overgaan, vervuld zijn,

4) GOEDKEURING REKENINGEN

De vergadering besluit voormelde staat van actief en passief, afgesloten op 14 januari 2014, goed te keuren en zij besluit vervolgens om alle rekeningen en stukken van onderhavige vennootschap, zonder enige uitzondering, goed te keuren, Bijgevolg verleent zij bij deze dienaangaande volledige en definitieve kwijting aan de zaakvoerders.

5) ONTSLAG ZAAKVOERDERS EN VERLENING VAN KWIJTING EN DECHARGE - AFSLUITING VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat aile eventuele niet op voormelde staat van activa en passive gemelde passiva van de vennootschap integraal werden aangezuiverd en dat alle activa, zijnde aile roerende en alle onroerende goederen werden verdeeld onder de vennoten. Verder stelt de vergadering vast dat aile gelden en waarden konden worden afgegeven aan de begunstigden zodat er geen reden bestaat om over te gaan tot consignatie van bepaalde bedragen bij de Deposito en Consignatiekas.

De vergadering besluit met onmiddellijke ingang het ontslag als zaakvoerders van de vennootschap te aanvaarden van:

-de heer Lucas Dewulf.

-mevrouw Danielle Del rue.

Gelet op het voorgaande besluit de vergadering dat de vereffening van onderhavige vennootschap definitief afgesloten is en dat de vennootschap met ingang vanaf heden definitief ophoudt te bestaan.

6) VASTSTELLING VAN AANWIJZING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN AAN DE AANDEELHOUDERS

De vergadering stelt vast dat ingevolge afsluiten van de vereffening de volle eigendom van alle onroerende goederen van rechtswege van de vennootschap overgaat op de aandeelhouders in zelfde verhouding als de onderlinge aandelenverhouding.

7) BEWARING BOEKEN EN BESCHEIDEN

De vergadering besluit dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap overeenkomstig artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen zullen bewaard worden door de heer Lucas Dewulf, die deze documenten zal bewaren op zijn adres te 2900 Schoten, Trevierenlei 17

Voornoemde heer Lucas Dewulf is hier aanwezig en verbindt zich ertoe de boeken en de bescheiden van de vennootschap gedurende de door de wet voorziene periode van vijf jaar te bewaren op hierboven gezegde adres. Indien voormeld bewaaradres binnen desbetreffende periode van vijf jaar wijzigt, zullen de boeken en bescheiden van de vennootschap bewaard worden op het adres waar voornoemde heer Lucas Dewulf alsdan gedomicilieerd is.

8) MACHTEN

Om deze aanduiding te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan de heer Lucas Dewulf,

voornoemd, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennoten op te treden

bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar aile

formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de

vennootschap, tevens om aile formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Voor ontledend uitrekset

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 25 januari 2014

-verslag van de zaakvoerders

-verslag van de bedrijfsrevisor, inclusief staat actief/passief dd. 14 januari 2014

Op de laatsteblz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

V behouden ii, aa'n..het

Belgisch

Staatsblad

..j...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.05.2012, NGL 08.06.2012 12162-0234-010
11/08/2011
ÿþ Mua 2.0

i~^ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

, 1~ ~¬ .~ L .



ibereelegd 1e . 'fie von de Rechtbank ~ etoplaali4~; Antwerpen, 'A9

Griffie 0 3 A116. 2011

Voor-behoude

aan het

Belgiscl

5taatsbli

Ondernemingsnr : 0447.004.506 Benaming

(voluit) : DANDEL

*ivaaass*

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Trevierenlei 17 te 2900 Schoten

Onderwerp akte : Omzetting in een bvba - statutenwijzing - ontstiag statutaire zaakvoerder(s) benoeming statutaire zaakvoerder(s)

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 25 juli 2011, "Geregistreerd: zeven bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 26 juli 2011, boek 159 blad 05. vak 05. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De ontvanger ai (getekend) J Martens.", blijkt dat de: buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de commanditaire vennootschap op aandelen "DANDEL" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Omzetting in een bvba:

De vergadering onderzoekt en bespreekt het verslag van de statutaire zaakvoerders betreffende de; omzetting van de vennootschap in een bvba. Bij dit verslag is een staat van actief en passief gevoegd, afgesloten op 30 april 2011.

Vervolgens onderzoekt en bespreekt de vergadering het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten: del burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C. Rombaut, Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Belpairestraat 4 bus 2.1, vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut, bedrijfsrevisor, waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

"3. Conclusie

In toepassing Artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen wij attesteren, in" overeenstemming met de wettelijke bepalingen en met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren met: betrekking tot een beperkt nazicht en met betrekking tot de omzetting van vennootschappen,

-dat het netto-actief per 30 april 2011 ad 808.996,67 Euro van de Commanditaire Vennootschap op: Aandelen Dandel geen overwaardering bevat ;

-dat het netto-actief per 30 april 2011 groter is dan de minimumkapitaalvereiste van een Besloten. Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ; en

-dat het kapitaal ad 580.070,85 Euro van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen Dandel groter is'" het wettelijk vereiste minimum kapitaal voor een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Dit verslag is opgesteld in de uitsluitende toepassing van het Artikel 776 en het Artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen en kan dan ook voor geen enkele ander doel worden aangewend.

Opgemaakt te goeder trouw, Antwerpen, 19 juni 2011

(getekend)

C. Rombaut Bedrijfsrevisoren Burgerlijke BVBA

Vertegenwoordigd door De heer C. ROMBAUT Bedrijfsrevisor"

De vergadering stelt vast dat er geen opmerkingen worden gemaakt op voormelde verslagen en stuit zich

bijgevolg aan bij de besluiten erin vervat. "

Tenslotte besluit de vergadering de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar; rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. De activiteit en het doel blijven ongewijzigd, het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de commanditaire vennootschap op aandelen werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0447.004.506 waaronder, commanditaire vennootschap op aandelen ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Antwerpen.

De omzetting gebeurt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 30 april 2011. Alle handelingen die sedert die datum werden verricht door de commanditaire vennootschap op aandelen,;. worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2) Afschaffing bestaande statuten en goedkeuring nieuwe statuten:

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te. vervangen door een volledig, nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten en meerbepaald aan voormeld Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

4 !' " besluit tot omzetting van de vennootschap. Vervolgens stelt de vergadering de volledig nieuwe tekst van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast, dewelke onder meer luidt als volgt: -Naam en rechtsvorm: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "DANDEL".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge -Zetel: gevestigd te 2900 Schoten, Trevierenlei 17.

-Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-Het patrimonium, gevormd door de inbrengen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Het nemen en beheren van participaties in vennootschappen en ondernemingen. Het optreden als bestuurder en vereffenaar van vennootschappen en ondernemingen. Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan ondernemingen, vennootschappen en particulieren.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot aan- en verkopen, opschikken,-

uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen.

-Het beleggen in allerhande roerende goederen zoals obligaties, kasbons, termijndeposito's en alle andere roerende goederen en dit in de meest ruime zin.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdachtigduizend zeventig euro vijfentachtig cent (580.070,85 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 2.340 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 2.340.

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die steeds vennoot van onderhavige vennootschap dienen te zijn te zijn en worden benoemd in onderhavige statuten.

De statutaire zaakvoerder vervult steeds zijn opdracht voor de duur van de vennootschap. Hij kan te allen tijde ontslag nemen. Zijn aangesteld tot statutaire zaakvoerders van de vennootschap: de heer DEWULF Lucas, wonende te 2900 Schoten, Trevierenlei 17 en mevrouw DELRUE Danielle, wonende te 2900 Schoten, Trevierenlei 17. Betreft het ontslag, overlijden of onbekwaamverklaring van beide voornoemde zaakvoerders, dan wordt deze van rechtswege opgevolgd door mevrouw DEWULF Daphne, wonende te 2900 Schoten, Trevierenlei 17. Deze laatste is verplicht om binnen de drie maanden volgend op de aanvang van haar mandaat een vergadering der vennoten samen te roepen waarop alsdan besloten kan worden tot de ontbinding van de vennootschap met meerderheid van drie kwart van de uitgebrachte stemmen waarbij de zaakvoerder in afwijking van artikel 33 a) niet over een vetorecht beschikt. De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Eveneens kan de opdracht van een zaakvoerder slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 1856 op grond van wettige redenen. De betrokken zaakvoerder blijft zijn functie vervullen tot dat de rechter de afzetting zal hebben uitgesproken. Bij het definitief worden van herroeping van de opdracht van de enige zaakvoerder wordt op dezelfde wijze gehandeld als hiervoor is uiteengezet met betrekking tot het ontslag van een zaakvoerder.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is. Elke zaakvoerder vertegenwoordigt afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien de vennootschap een bestuurdersmandaat vervult, zal ze vertegenwoordigd worden door een vast vertegenwoordiger, al dan niet zaakvoerder, dewelke met uitsluiting van de zaakvoerder(s) de vennootschap zal vertegenwoordigen in de uitoefening van dit beheersmandaat. De vaste vertegenwoordiger zal benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering op zelfde wijze als de zaakvoerder.

-Jaarvergadering: leder jaar wordt deze gehouden op de tweede dinsdag van de maand mei om negentien (19.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

3) Ontslag van het bestuursorgaan:

"

' Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ingevolge voormelde beslissing tot omzetting van de commanditaire vennootschap op aandelen in een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, besluit de vergadering met onmiddelijke ingang het

ontslag als stautaire zaakvoerders van de vennootschap te aanvaarden van:

-de heer Lucas Dewulf, voornoemd en

-mevrouw Danielle Delrue, eveneens voornoemd"

-

4) Benoeming statutair zaakvoerder:

De vergadering stelt vast dat met onmiddellijke ingang en dit voor onbepaalde duur worden benoemd ais

statutaire zaakvoerders van de vennootschap: de heer Lucas Dewulf en mevrouw Danielle Delrue, beiden

voornoemd.

Hun mandaten worden niet bezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5) Machten:

Om deze aanduiding te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan de heer Lucas Dewulf,

voornoemd, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te

treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle

formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de

vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 25 juli 2011

-gecoordineerde versie van de statuten

-verslag van het bestuursorgaan

-verslag van de bedijfsrevisor, inclusief staat van actief en passief dd. 30 april 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 12.05.2011 11112-0173-010
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 03.06.2010 10152-0037-010
21/12/2009 : AN289868
08/06/2009 : AN289868
30/05/2008 : AN289868
27/06/2007 : AN289868
04/11/2005 : AN289868
27/05/2005 : AN289868
28/05/2004 : AN289868
25/06/2003 : AN289868
02/06/2001 : AN289868
18/05/2000 : AN289868
29/06/1999 : AN289868
18/04/1992 : AN289868

Coordonnées
DANDEL

Adresse
TREVIERENLEI 17 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande