DANIS LUC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DANIS LUC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.714.638

Publication

01/03/2012
ÿþMod Word 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

O1l1II~nl~n~l~l~~~

" iaoaesoi"

Ondernemingsnr : 08407/4638

Benaming

(voluit) : DANIS LUC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herlaar 14, 2270 Herenthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Op de buitengewone algemene vergadering van 26/01/2012 werd beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Punt 37, 2270 Herenthout en dit vanaf 26/01/2012.

Denis Luc,

Zaakvoerder

03/11/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11306481*

Neergelegd

28-10-2011



Griffie

0840714638

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2270 Herenthout, Herlaar 14

Onderwerp akte: Oprichting

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Philip VERTESSEN te Tessenderlo, Markt 12, op 25 oktober 2011, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming DANIS LUC.

1) vennoten-oprichters :

a) De heer DANIS Luc Alfons Rita, geboren te Herentals op 27 februari 1972, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2270 Herenthout, Herlaar 14 (idnr 591-0021357-22 en NN 72.02.27-261.67);

b) Mevrouw DAEMS Maria Ludovica, geboren te Geel op 9 december 1949, weduwe, wonende te Heist-op-den-Berg, Louis Van Bauwelstraat 2/0004 (idnr 590-8808639-95 en NN 49.12.09-216.45);

c) Mevrouw VANDESANDE Godelieve, geboren te Tongerlo op 2 maart 1955 (idnr 5909543430-14 en NN. 55.03.02 098-48), weduwe, wonende te 2440 Geel, Pallo 25A.

2) Naam :

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de

naam: "DANIS LUC".

3) Zetel :

De vennootschap is gevestigd te 2270 Herenthout, Herlaar 14.

4) Doel :

De vennootschap stelt zich tot doel:

- Cafés en bars;

- Verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bar, bierhallen, enzovoorts;

- Andere drinkgelegenheden;

- Organisatie van loterijen, pronostieken, weddingschappen, enzovoorts;

- Exploitatie van gokautomaten en dergelijke, waarbij de winst onder de vorm van speciën uitgekeerd wordt.

De vennootschap heeft als laatste tot doel het beheer en de uitbreiding van een patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop, de verkoop, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen, zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : DANIS LUC

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. In dat geval zullen de terzake geldende wettelijke bepalingen dienen nageleefd te worden.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreekse of onrechtstreekse verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5) Maatschappelijk kapitaal :

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(18.600 EUR).

Het is verdeeld in zevenhonderd vierenveertig (744) gelijke aandelen op naam, zonder

vermelding van nominale waarde.

6) Inschrijving op het kapitaal: - inbreng in geld.

Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichters als volgt ingetekend:

- door de heer Danis Luc, voornoemd, zevenhonderd en acht (708) aandelen, hetzij voor

zeventienduizend zevenhonderd euro (¬ 17.700,00);

- door mevrouw Daems Maria, voornoemd achttien (18) aandelen, hetzij voor vierhonderd

vijftig euro (¬ 450,00);

- door mevrouw Vandesande Godelieve, voornoemd achttien (18) aandelen, hetzij voor

vierhonderd vijftig euro (¬ 450,00);

Op de aandelen werd door ieder van hen als volgt werd gestort in speciën:

De comparanten stellen vast en erkennen dat deze aandelen volgestort werden tot beloop

van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Zodat een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) onmiddellijk ter

beschikking gesteld wordt van de vennootschap.

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij de KBC Bank te

Brussel, Havenlaan 2 op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 21 oktober

laatst.

7) Tijdstip werking en duur :

De vennootschap begint te werken vanaf haar neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en is opgericht voor onbeperkte duur.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder alleen optredend, of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door deze zaakvoerders elk afzonderlijk optredend.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor een onbeperkte duur: de heer Danis Luc, voornoemd, wonende te 2270 Herenthout, Herlaar 14, die verklaart te aanvaarden. Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

9) Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde

jaar.

10) Datum en uur van de jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste vrijdag van

de maand juni om negentien uur.

11) Eerste jaarvergadering en boekjaar.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december 2013.

De vennootschap neemt alle handelingen en verbintenissen over vanaf 1 september 2011 tot aan de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van koophandel, onder de opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van ontbinding, zijn de zaakvoerders in functie van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

Tot bijzondere lasthebber wordt benoemd, Beliën, Poels & Ghoos Accountants CVBA, hier vertegenwoordigd door de heer Ghoos Kris, met kantoor te 3980 Tessenderlo, Lichtveld 28, met bevoegdheid tot delegatie, gelast om onmiddellijk na de registratie van deze akte alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsook eventuele latere wijzigingen. Ook wordt een volmacht verleend voor al de formaliteiten bij de directe en indirecte belastingen en het sociaal secretariaat.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Philip VERTESSEN te Tessenderlo.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DANIS LUC

Adresse
HERLAAR 14 2270 HERENTHOUT

Code postal : 2270
Localité : HERENTHOUT
Commune : HERENTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande