DANNY PUYPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DANNY PUYPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.085.505

Publication

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 20.06.2013 13197-0351-014
27/06/2012
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbia

Bijlagen bij lièt Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Watt] l I.I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0896.085.505

benaming

(voluit) : DANNY PUYPE

(verkort) :

Rechtsvoren : Vennootschap onder Firma

Zetel : Welvaartstraat 42A te 2590 BERLAAR

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: VERHOGING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  UITBREIDING MAATSCHAPPELIJK DOEL - GOEDKEURING TEKST DER STATUTEN  BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 29 mei 2012, geregistreerd, blijkt dat:

ZIJN VERSCHENEN

1. De heer PUYPE Danny Georges, geboren te Brugge op zevenentwintig mei negentienhonderd: vijfenzeventig. nationaal nummer 75.05.27 057-64, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke' samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2590 Berlaar, Welvaartstraat 42e..

Houder van vierhonderd negenennegentig (499) aandelen.

2. De heer PUYPE Georges Joseph, geboren te Zwevezele op vierentwintig juli negentienhonderd: drieëndertig, nationaal nummer 33.07.24 257-56, weduwnaar, wonende te 8750 Wingene, Processiestraat 23. Houder van één (1) aandeel.

Totaal : vijfhonderd (500) aandelen

Die verklaren de vennoten te zijn van :

De Vennootschap onder Firma "DANNY PUYPE ", met zetel te 2590 Berlaar, Welvaartstraat 42A, BTW BE 0896.085.505 RPR Mechelen

Opgericht bij onderhandse akte de dato 1 februari 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch; Staatsblad van 10 maart 2008 onder nummer 038049, en gecorrigeerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad' van 17 maart 2008 onder nummer 041528 en waarvan de maatschappelijke zetel is verplaatst naar het huidige adres, door beslissing van de zaakvoerder en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13: oktober 2010 onder nummer 2010/10/13-0150374 en waarvan de statuten niet meer werden gewijzigd tot op' heden.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen, genomen:

EERSTE BESLISSING : KAPITAALVERHOGING

Het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van dertienduizend zeshonderd euro (¬ ' 13.600,00) om het te brengen van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ . 18.600,00) door inbreng in geld maar zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar met verhoging van de, fractiewaarde van elk aandeel en welke aandelen dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande; kapitaalaandelen, en die zullen delen in de winst van de vennootschap vanaf heden.

De volstorting zal gebeuren ten belope van zestig ten honderd (60%).

inschrijving en volstorting

Op de kapitaalverhoging wordt ingeschreven door de huidige vennoten in verhouding tot hun aandelen. "

1.Vervolgens heeft de heer Danny Puype, voormeld sub 1, verklaard in te schrijven op dertienduizend. vijfhonderd tweeënzeventig euro tachtig cent (13.572,80 euro);

NEERGELEGD

1.8 -08- 2012

aRIFFi6 rn.~ECHrBANK van KOOPHANDEL e-MFeGHELEN

*12113555"

Ill

Op de laatste blz. van Luik d vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

2.En heeft de heer Georges Puype, voormeld sub 2, verklaard in te schrijven op zevenentwintig euro en

twintig cent (27,20 euro)).

De vergadering, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledige kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de betreffende vennootschap.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging volgestort is ten belope van zestig ten honderd (60%), hetzij ten belope van achtduizend honderd zestig euro (8.160,00 euro).

Heden beschikt de vennootschap aldus tengevolge van de kapitaalverhoging over een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Bankattest

Conform artikel 784 Wetboek Vennootschappen wordt artikel 224 Wetboek Vennootschappen niet van

toepassing verklaard.

Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging.

De vergadering verzoekt de notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven door voormelde vennoten naar evenredigheid van hun huidig aandelenbezit en dat op deze kapitaalverhoging voor 60% werd volstort.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door vijfhonderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

TWEEDE BESLISSING : OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, en van het verslag door de bedrijfsrevisor over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 april 2012 hetzij minder dan drie maanden tevoren; de aanwezige vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, mevrouw Marleen Hoste, luiden als volgt

"Tot besluit van de verrichte werkzaamheden verricht overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij het omzetten van de V.Q.F. Danny Puype in een BVBA met verwijzing naar de bepalingen van het artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart ondergetekende, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm  Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, met vestiging te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, met mandaatdrager Marleen Hoste, bedrijfsrevisor, dat :

-De werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief bestaat zoals blijkt uit de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 30 april 2012 die het bestuursorgaan van de venn000tschap heeft opgesteld;

-Uit de verrichte werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 30 april 2012 bedraagt ¬ 29.760,96 en is hoger dan het nominaal maatschappelijk kapitaal van ¬ 5.000,00. Het huidig verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de vennootschap onder firma Danny Puype in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Aldus opgesteld te Sint-Niklaas op 16 mei 2012 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, met als mandaatdrager Marleen Hoste, Bedrijfsrevisor."

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 777 Wetboek van Vennootschappen.

Neerlegging verslagen.

Een exemplaar van de verslagen door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd op de respectievelijke rechtbank.

Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  voorwaarden

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Met uitzondering van de hiervoor doorgevoerde kapitaalverhoging, blijven het kapitaal en de reserves dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de vennootschap onder firma werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid behoudt ondernemingsnummer 0896.085.505 waaronder de vennootschap onder firma ingeschreven is.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 30 april 2012, waarvan een exemplaar gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

Bijlagen bij

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor

wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden van de heer Danny

Puype, voornoemd, als statutair zaakvoerder van de vennootschap onder firma, en verleent hem volledig

kwijting voor het door hem uitgevoerde mandaat.

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt

vast

STATUTEN

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM EN NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt als volgt : DANNY PUYPE BVBA.

ARTIKEL TWEE - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2590 Berlaar, Welvaartstraat 42a.

De wijziging van de zetel van de vennootschap dient vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen

meegedeeld te worden.

ARTIKEL DRIE -DOEL.

De vennootschap heeft als doel :

In België en in hel buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening evenals in naam en voor rekening van

derden, of als tussenpersoon, op alle wijzen die zij het best geschikt acht :

-het management en het waarnemen van de functie van zaakvoerder van het verzekeringsagentschap

hebbende als huidige benaming "Verzekeringskantoor Vites Groep BVBA" hebbende als huidig

ondernemingsnummer 0448.816.525 en in het algemeen alles wat enige verband houdt met dit beheer.

-het beheer van eigen roerend en onroerend patrimonium voor eigen rekening, zowel in volle eigendom, blote eigendom of vruchtgebruik met uitzondering van het vermogensbeheer en beleggingsadvies voor derden;

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De wijziging van het doel van de vennootschap dient vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld te worden.

ARTIKEL VIER - DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten. ARTIKEL VIJF - KAPITAAL EN AANDELEN - OBLIGATIES.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt eenlvijfhonderdste van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap kan een lening aangaan door de uitgifte van obligaties op naam, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), met inachtneming van de wettelijke verplichtingen dienaangaande.

ARTIKEL VEERTIEN - ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders moeten samen steeds minimum 75% van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

Wanneer - een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wel de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Voor de overdracht van de effectieve leiding van de vennootschap of voor de vervanging van de zaakvoerder is vooraf de toestemming nodig van KBC Verzekeringen.

De zaakvoerder van de vennootschap neemt alle verplichtingen inzake exclusieve samenwerking op zich die voorzien zijn in de samenwerkingsovereenkomst tussen KBC Verzekeringen en het verzekeringsagentschap "Verzekeringskantoor Vitas Groep BVBA".

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de

" handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van

" Vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in

geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder : de heer Danny Puype, voornoemd

ARTIKEL ACHTTIEN - BEZOLDIGINGEN.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De bezoldiging van de commissarissen wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen vastgesteld.

ARTIKEL TWINTIG - BIJEENKOMST.

Elk jaar op de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur komt de gewone algemene vergadering van

rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is '

aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel

vijfentwintig van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en

de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de

statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of de

commissaris. Ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten, die samen ten

minste éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en zulks binnen drie weken na

postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan elke

" zaakvoerder is gericht.

De toelatingsvoorwaarden en de oproepingen tot de algemene vergadering gebeuren conform de wettelijke

bepalingen.

ARTIKEL EENENTWINTIG - STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Een stem kan eveneens geldig uitgebracht worden via een volmachtdrager of door gebruik van

telecommunicatiemiddelen.

De vennoot die op zulke wijze zijn stemrecht uitoefent, wordt geacht op de vergadering aanwezig te zijn.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - JAARREKENING.

Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Ieder jaar op eenendertig december worden de boeken en het boekjaar afgesloten.

De zaakvoerder(s) maakt(maken) een inventaris op, alsmede de jaarrekening om ter goedkeuring aan de

algemene vergadering te worden onderworpen in de wettelijke vormen en termijnen. Hij (zij) bepaalt(bepalen)

het bedrag van de nodige voorzieningen en afschrijvingen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - WINSTVERDELING.

Het saldo van de resultatenrekening vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte

voorzieningen en afschrijvingen, het resultaat van de vennootschap.

Het resultaat van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. tenminste vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik ; dat deze tien ten honderd van het kapitaal zat bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL VIERENDERTIG - VERDELING VAN SALDO.

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld

worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten

bedragen.

VOLMACHT:

Een bijzondere volmacht werd gegeven aan ERNST & YOUNG Fiduciaire gevestigd te 9100 Sint-Niklaas,

Bellestraat 30, vertegenwoordigd door haar volmachtdrager om de vennootschap te vertegenwoordigen '

tegenover alle belastingadministraties, waaronder de `B.T.W.' indien van toepassing alsook te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen te doen, ; verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging j of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

r "

Vo2r-

behouJen

/ aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en de " tekst van de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Loik B vermelden Recto Naam on hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handiekenino

Coordonnées
DANNY PUYPE

Adresse
WELVAARTSTRAAT 42A 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande