DANS DANS

Association sans but lucratif


Dénomination : DANS DANS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 554.921.063

Publication

03/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

een bezoldiging wordt toegekend; goedkeuring van rekening en begroting; aanvaarding en uitsluiting van leden; ontbinding van de vereniging; de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk en alle andere onderwerpen die de statuten vermelden.

15. De vereniging wordt bestuurd door de Raad van Bestuur, aangesteld door de Algemene Vergadering. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid. Hun mandaat eindigt slechts door overlijden, ontslag of afzetting. De bestuurders kunnen te allen tijden worden ontslaan door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door kennisgeving aan de voorzitter. De Algemene Vergadering bepaalt ook het aantal leden van de Raad van Bestuur.

16. De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, secretaris en penningmeester . Zij kan ook een afgevaardigde bestuurder aanduiden.

17. De Raad van Bestuur vergadert slechts geldig indien de meerderheid aanwezig is. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid der stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of van diegene die hem vervangt (steeds de oudste van de aanwezige besturders).

18. Van elke vergadering van de Raad van Bestuur wordt een verslag gemaakt en dit wordt ondertekend door een bestuurder.

19. De uittreksels die moeten worden voorgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door een bestuurder.

20. De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging. Zij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van diegene die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

21. De vzw wordt tegenover derden vertegenwoodigd door Lutgarde Hendrix ('05/10/1965 te Bree, woonachtig te Walvisstraat 28, 2018 Antwerpen). Zij is bevoegd voor de leiding van het dagelijks bestuur van de vereniging en vertegenwoordigt de vzw tegenover derden, alleen handelend en met handtekeningbevoegdheid.

22. De Raad van Bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die zij nodig acht.

23. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurderstaken onder elkaar verdelen.

24. De Raad van Bestuur kan mandatarissen en dagelijkse bestuurders, al dan niet leden van de vzw, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

25. De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vzw. Tegenover de vzw en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdrachten overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten en zijn ze aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur.

26. De Algemene Vergadering kan een extern persoon belasten met het nazicht van de rekeningen. Deze persoon brengt verslag uit over de rekeningen van het afgelopen werkingsjaar op de volgende Algemene Vergadering.

27. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en de begroting voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

28. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebrek daaraan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid en de vereffeningsvoorwaarden.

29. In geval van ontbinding zal het netto-aktief worden toegekend aan een vereniging met een gelijkaardig doel, door de Algemene Vergadering die over de ontbinding zal beslissen, aan te duiden bij drie vierde meerderheid van de aanwezige werkende leden.

30. De wet op de vzw's dient gevolgd te worden voor al hetgeen niet in deze statuten werd opgenomen.

De Raad van Bestuur bestaat uit:

Bestuurder/ Voorzitter SEPPE REIJNIERS, ' 16/12/1978 te Borgerhout en wonende Sint Rochusstraat 41 te 2100 Deurne

Bestuurder/ Penningmeester DAVID CORNILLE, ' 23/01/1981 te Wilrijk en wonende Kerkstraat 185 te 2060 Antwerpen

Luik B - vervolg MOD 2.2

Coordonnées
DANS DANS

Adresse
WALVISSTRAAT 28 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande