DAP DE ARK-VENHEI

BV CVBA


Dénomination : DAP DE ARK-VENHEI
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 507.945.943

Publication

26/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : Ô SO1- - O( 5 - 314 3

Benaming

(voluit) : DAP DE ARK-VENHEI

(verkort) :

Rechtsvorm : BV ovv CVBA

Zetel : 2460 Kasterlee, Isschot 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout,

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op negenentwintig december tweeduizend veertien, dat

1) de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROEPSPRAKTIJK VENHEI N.W.", met maatschappelijke zetel te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 97, BTW BE0821.878.525 RPR Antwerpen  afdeling Turnhout,

2) heer BOONE Randy Willy Iwan, geboren te Turnhout op 7 maart 1977, wonende te 2460 Kasterlee, Boskant 5 en

3) heer BOONE Guida Raphaël, geboren te leper op 27 juni 1951, wonende te 2460 Kasterlee, lsschot 24

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de naam "DAP DE ARK-VENHEI", met maatschappelijke zetel te 2460 Kasterlee, Isschot 22, waarvan het geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en verdeeld is in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Elke inschrijving werd volledig geplaatst en volstort.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, in Brecht, Schotensteenweg 2263, en omstreken, de uitoefening van de geneeskunde van dieren, in de ruimste zin van het woord, alsook de aankoop, verkoop, import, export, het huren, leasen, verhuren en herstellen van alle mogelijke apparatuur en diergeneeskundige producten die nodig en/of nuttig zijn voor de uitoefening van het beroep van dierenarts, dit alles rekening houdend met de plichtenleer van het beroep van dierenarts.

Beheer van onroerende goederen noodzakelijk voor het runnen of de verdere uitbouw van de praktijk, bebouwde zowel als niet bebouwde. Het bouwen, kopen of verkopen, huren of verhuren van aangekochte of in eigen beheer gebouwde onroerende goederen, voor het runnen of de verdere uitbouw van de praktijk.

Duur:

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Bestuur/controle:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit maximaal acht leden, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan,

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De raad van bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter en onder zijn leden een ondervoorzitter.

Op de laatste blZ. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111

x1501359

er fte van de

MONiTE UR BELGEcEITBANe VAN xooPHANDQ,

16-

BELGISCH

01- 2015 0 6 JAN. 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

STAATS3LAC xltemeter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

~ In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter en de ondervoorzitter wordt de raad door het oudste lid voorgezeten.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dal vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt,

De raad vergadert minstens vier maal per jaar.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vôôr de vergadering.

De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als éénieder van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, behoudens zo er slechts twee bestuurders zijn.

Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten uiterlijk drie werkdagen véér de bijeenkomst aan de voorzitter of de ondervoorzitter worden

bekendgemaakt,

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders. Ingeval een plaats van bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders een voorlopige

vervanger benoemen uit de lijst van bestuurders voorgesteld door de vennoten van de betreffende categorie. De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd.

De raad van bestuur bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels Il en III, de

meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid,

bijzondere volmachten verlenen.

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder-zaakvoerder. Hij mag eveneens de directie van alle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan een algemeen secretaris, die al dan niet bestuurder is. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De raad van bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door alle bestuurders, waarvan minstens één de voorzitter van de raad van bestuur of gedelegeerd bestuurder is.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria, Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Jaarvergadering:

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het bestuursorgaan waarvan sprake in artikel 21. Dat moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen váér de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd. De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de laatste dinsdag van de maand juni om tien uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissarissen) of aan de vennoten belast met de controle.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Elk aandeel heeft in principe recht op één stem.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Verdeling winst/reserves;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

" e" Voor-' behouden sen het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de nettowinst van de vennootschap wordt enerzijds vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal, en anderzijds zestig percent gereserveerd.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat maximaal veertig percent van de theoretisch aan de vennoten uitkeerbare winst effectief als dividend mag worden uitgekeerd, gezien de verplichte reservering waarvan hoger sprake.

De vennoten delen ln de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten) betast met de controte.

Liquidatiebonus:

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Ais op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activa bestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

Slot en/of overgangsbepalingen.

1.Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid en eindigen op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal dus plaatsvinden in juni 2016.

2.Onmiddellijk nadat de vennootschap is opgericht en de vennoten de statuten hebben vastgelegd, hebben zij besloten de bestuurders en commissarissen te benoemen. Het aantal bestuurders wordt op één bepaald, het mandaat gaat in op het ogenblik van het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid en men benoemt tot die functie: de heer BOONE Guido Raphaël, geboren te leper op 27 juni 1951, wonende te 2460 Kasterlee, Isschot 24.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens toekomstige andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij verklaart met ingang van het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid zijn mandaat te aanvaarden. Er wordt geen commissaris benoemd.

3,Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners" te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69 NO, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

AANSTELLING GEDELEGEERD BESTUURDER.

De oprichtersvergadering besluit vervolgens de gedelegeerd bestuurder aan te stellen en ze besluit tot gedelegeerd bestuurder te benoemen, dewelke zijn opdracht verklaart aanvaard te hebben:

- de heer BOONE Guido Raphaël, geboren te leper op 27 juni 1951, wonende te 2460 Kasterlee, Isschot 24. De gedelegeerde bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte en volmacht.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 31.08.2016 16565-0361-012

Coordonnées
DAP DE ARK-VENHEI

Adresse
ISSCHOT 22 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande