DAP EQUINOX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAP EQUINOX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.079.962

Publication

20/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.05.2014, NGL 13.05.2014 14123-0013-011
25/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.03.2013, NGL 19.03.2013 13067-0471-011
11/04/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFM PEt'HTBANK VAN

2 9 1WRÏ 2012

KOOPHAI~IeI~" I~~tNHOUT De gr~t'~er,

ir

Ondernemingsnr s 0842.079.962

Benaming : DAP EQUINOX

(voluit)

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : 2460 Kasteriee, Geelsebaan 97

Onderwerp akte : Rechtzetting

In de publicatie van de akte van oprichting van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAP EQUINOX", de dato 21 december 2011, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 januari 2012, met nummer 12003775 werd in de hoofding verkeerdelijk vermeld dat de benaming van de vennootschap DAP AEQUINOX is, terwijl dit moet zijn DAP EQUINOX"

Notaris Kristel Deflander

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/01/2012
ÿþ Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : 2460 Kasterlee, Geelsebaan 97

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel afgeleverd váár registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te, Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Kristel Deflander te Oud-Turnhout op eenentwintig december tweeduizend en elf, dat de heer DE KEERSMAECKER Stefan Alfons Maria, geboren te Asse op 4 juni 1963, wonende te 2440 Geel, Schransdijk 1, de heer VANGROENWEGHE Tuur Georges, geboren te': Roeselare op 27 december 1982, wonende te 8890 Moorslede, Breulstraat 118 en de cooperatieve; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROEPSPRAKTIJK DIERENARTSEN KASTERLEE", met;

maatschappelijk zetel te 2460 Kasterlee, ondernemingsnummer 473.683.365 RPR Turnhout, een

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; hebben opgericht, onder de naam "DAP EQUINOX", met maatschappelijke zetel te 2460 Kasterlee,: Geelsebaan 97, waarvan het geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) bedraagt en, verdeeld is in honderd zeventig (170) "A"-aandelen en dertig (30) "B"-aandelen, zonder aanduiding van. nominale waarde, waarop zij inschrijven in geld en tegen pari als volgt:

1° De heer DE KEERSMAECKER Stefan Alfons Maria, voornoemd, voor een bedrag van zevenduizend

negenhonderd en vijf euro (¬ 7.905), hetzij vijfentachtig (85) aandelen van categorie A.

2° De heer VANGROENWEGHE Tuur Georges, voornoemd, voor een bedrag van zevenduizend.

negenhonderd en vijf euro (¬ 7.905), hetzij vijfentachtig (85) aandelen van categorie A.

3° De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROEPSPRAKTIJK DIERENARTSEN' KASTERLEE", voornoemd, voor een bedrag van tweeduizend zevenhonderd negentig euro (¬ 2.790), hetzij dertig (30) aandelen van categorie B.

waarvan elke inschrijving volledig geplaatst en volstort werd ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00), waardoor de comparanten sub 1 nog een volstortingsplicht heeft van vijfduizend tweehonderd zeventig euro (E 5.270), de comparant sub 2. nog een volstortingsplicht heeft van vijfduizend tweehonderd zeventig euro (¬ 5.270) en de comparant sub 3. nog een volstortingsplicht heeft van (duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860).

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, de uitoefening van de geneeskunde van dieren,. in de ruimste zin van het woord, alsook de aankoop, verkoop, import, export, het huren, leasen, verhuren en. herstellen van alle mogelijke apparatuur en diergeneeskundige producten die nodig en/of nuttig zijn voor de; uitoefening van het beroep van dierenarts, dit alles rekening houdend met de plichtenleer van het beroep van; dierenarts.

Beheer van onroerende goederen, bebouwde zowel ais niet bebouwde. Het bouwen, kopen of verkopen, huren' of verhuren van aangekochte of in eigen beheer gebouwde onroerende goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of. onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere: vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen; verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden. zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur:

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Bestuur/controle:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit maximaal acht leden, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I 1 lU llHHU V~IIII~IV

*1200377.5*

IrV b b %f Li E L L "i.à U

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 3 DEC. 2C11

KOORI~4~PLL TURNHOUT

r egriffier,

~

Ondernemingsnr :

Benaming : DAP AEQUINOX

(voluit)

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

TWEE bestuurders zullen verkozen worden door de algemene vergadering uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen A, zij krijgen de naam A-bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze

-mag-hen-op-elk tijdstip-zonder-reden-of vooropzegging ontslaan.. Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De raad van bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter en onder zijn leden een ondervoorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter en de ondervoorzitter wordt de raad door het oudste lid voorgezeten.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt. De raad vergadert minstens vier maal per jaar.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen váór de vergadering. De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als éénieder van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, behoudens zo er slechts twee bestuurders zijn.

Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten uiterlijk drie werkdagen vôôr de bijeenkomst aan de voorzitter of de ondervoorzitter worden bekendgemaakt.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders. Ingeval een plaats van bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders een voorlopige vervanger benoemen uit de lijst van bestuurders voorgesteld door de vennoten van de betreffende categorie.

De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd.

De raad van bestuur bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels Il en III, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder-zaakvoerder. Hij mag eveneens de directie van alle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan een algemeen secretaris, die al dan niet bestuurder is. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De raad van bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door alle bestuurders, waarvan minstens één de voorzitter van de raad van bestuur of gedelegeerd bestuurder is.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of

rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten faste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Jaarvergadering:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de laatste maandag van de maand juni om 10.00 uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Verdeling winstlreserves:

-Op de-nettowinst van de-vennootschap wordt énerzijds"vijf pércént afgenomen voor de vorming Van-wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal, en anderzijds zestig percent gereserveerd.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat maximaal veertig percent van de theoretisch aan de vennoten uitkeerbare winst effectief als dividend mag worden uitgekeerd, gezien de verplichte reservering waarvan hoger sprake.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld. Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle.

De winst zal verdeeld worden over de A-aandelen, en de B-aandelen geven geen recht op de winst. Liquidatiebonus:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. Slot en/of overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid en eindigen op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal dus plaatsvinden in juni 2013.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt het aantal bestuurders wordt op twee bepaald. Tot de functie van bestuurder wordt benoemd:

- De heer VANGROENWEGHE Tuur, wonende te 8890 Moorslede, Breulstraat 118.

- De heer DE KEERSMAECKER Stefan, wonende te 2440 Geel, Schransdijk 1.

De vergadering beslist dat het mandaat van voornoemde bestuurder onbezoldigd is. De heer Vangroenweghe en de heer De Keersmaecker verklaren de opdracht van bestuurder te aanvaarden. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden overeenkomstig artikel 23 der statuten.

Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners" te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69A0, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale administraties te regelen, alsook teneinde alle formaliteiten tot het bekomen of voorleggen van alle getuigschriften te volbrengen, dit alles naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, dienstig ter publicatie tot de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte.

Coordonnées
DAP EQUINOX

Adresse
GEELSEBAAN 97 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande