DAP KLAVET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAP KLAVET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.944.953

Publication

16/01/2015
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0.5 Cpb r 9 Lj U S 3

Benaming

(voluit) : DAP KLAVET

(verkort) :

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : 2440 Geel, Klavet 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op vijf januari tweeduizend vijftien, dat de heer PILLE Mathieu Philippe Raoul Antoon, ongehuwd, geboren te Kortrijk op 26 september 1985, wonende te 2470 Retie, Peperstraat 9 en mejuffrouw BADWENS Chrissie Théophile Clara, ongehuwd, geboren te Antwerpen (Ekeren) op 22 november 1987, wonende te 2470 Retie, Peperstraat 9, een: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: hebben opgericht, onder de naam "DAP KLAVET', met zetel te 2440 Geel, Klavet 25, waarvan het geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en verdeeld is in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop zij inschrij-ven in geld en tegen pari als volgt:

1 °de heer Pille Mathieu, voornoemd, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), hetzij vijftig (50) aandelen;

2°mevrouw Bauwens Chrissie, voornoemd, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), hetzij vijftig (50) aandelen.

Waarvan elke inschrijving volledig geplaatst en het kapitaal volstort werd ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waardoor comparanten sub 1 en sub 2 ieder nog een volstortingsplicht; tegenover de vennootschap hebben ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Doel:

De vennootschap stelt zich in het bijzonder tot doel:

Q'Het beoefenen van de dierengeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenart-sen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie.

Q'Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit.

Q'Het verwerven en/of huren van aile apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit.

Q'Het aankopen en verkopen, huren en verhuren, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen die daartoe noodza-kelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

uDe vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigin-gen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Q'De vennootschap zal in het algemeen alle roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zijn dat zij het bereiken ervan vergemakkelijken of bevorderen. Onder meer kan zij de nodige infrastructuur , gebouwen en medische apparatuur of de zakelijke rechten ervan verwerven en ter beschikking stellen.

DHet optimaal beheer van de reserves als een goed huisvader en het veilig stellen hiervan. Hïertoe mag de vennootschap onder meer aile roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig acht om dit doel rechtstreeks of onrecht-streeks te bereiken.

DDe vennootschap handelt voor eigen rekening. Ze mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere dierenartsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

' k

ven dg

imumpo

IMMUN&eltltr >tooraAnnoEL

16lAM.?.015

QÏ N afdeling TURNHOUT

ii slerftrtAr

....T Griffie

Mod Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland en mag alle handelingen stellen die daartoe nodig zijn.

De vennootschap mag door inbreng, fusie, onderschrijving of op alle andere wijzen belangen verwerven in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben.

Zij mag alle verrichtingen ondernemen van onroerende of roerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Duur:

De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht.

Bestuur/controle:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer al dan niet statutaire zaakvoer-ders, natuurlijke personen, die dierenarts-vennoot dienen te zijn, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen. Ze zijn herkiesbaar.

De zaakvoerder heeft de plicht zijn beroep uit te oefenen zonder fouten en volgens de regels van de kunst en binnen de regels van de op hem toepasselijke deontologie.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Elke zaakvoerder en vennoot blijft gehouden voor de op hem toepasselijke beroeps-plichten en deontologie. Hij zal voor alle daden door hem gesteld rechtstreeks en persoonlijk aansprakelijk zijn tegenover cliënten en beroepsorganisaties.

De zaakvoerder kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzonde-re en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelin-gen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

De algemene vergadering kan buiten de door haar vastgestelde bezoldigingen en buiten de vertegenwoordigingskosten, reiskosten en andere, aan de zaakvoerders vaste vergoedingen toekennen te boeken ais algemene onkosten.

Het mandaat van zaakvoerder kan ook kosteloos warden uitgeoefend.

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan een of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeel-houders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Voldoet de vennootschap aan de criteria vermeld in de wet en kan zij beschouwd worden als een kleine

vennootschap, dan is zij in afwijking van het voorgaande, niet verplicht een commissaris te benoemen.

In dit geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Jaarvergadering:

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de eerste dinsdag van de maand juni om 19 uur, Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Verdeling winst/reserves:

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt op voorste! van de zaakvoerder, welke laatste zal zorgen voor de uitbetaling van eventuele dividenden. Liquidatiebonus

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd, terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. Overname verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap.

Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, verklaren de verschijners, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze laatste de rechten en verplichtingen overneemt die voortvloeien uit overeenkomsten door hen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting en voor rekening van deze sinds 1 oktober 2014,

Slot en/of overgangsbepalingen.

1.Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid, onverminderd hetgeen bepaald onder de hoofding "Over-name van verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennoot-schap in oprichting" en eindigen op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal dus plaatsvinden in juni 2016.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

16/04/2015
ÿþMod Word 11.1

F~ss = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de..akti>

Neergelegd ter griffie Aran de

RECHTBANK. VAN Kn4PHANT)Eï,

0 3 APR. 2015

ANTWERPEN ataeixrag TURNHOUT

De Griffier

Criffic

MIR11,111.1111

III

t

III

Il

Undernemingsnr : 0507944953

Benaming

(voluit) : DAP Klavet

(verkort) : DAP Klavet

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : Klavet 25, 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslag quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van quasi-inbreng in de BV BVBA DAP Klavet, d.d. 12 februari 2015 en neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan inzake de overname van vermogensbestanddelen op naam van meneer Mathieu Pille en mevrouw Chrissie Bauwens d.d. 12 februari 2015.

Mathieu Pille

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DAP KLAVET

Adresse
KLAVET 25 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande