DAPIVER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAPIVER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.910.428

Publication

24/07/2014
ÿþmod 11.1

R.uik B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behour aan h Balgis Staatsh ;; Ondernemingsnr : BE0893.910.428

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

14 J111.1 2014

Griffie

Benaming (voluit) : Dapiver

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pater Nuyenslaan 31

2970 Schilde

;j Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 30 juni 2014 blijkt dat de' ;j algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen :

Kapitaalverhoging door inbreng van field

De vergadering heeft besloten om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van; i" achtentachtigduizend vierhonderd euro nul cent (E 88.400,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro nul cent (E 18.600,00) op honderd en zevenduizend euro nul cent (E 107.000,00), door eenj inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar door een proportionele verhoging van de;

fractiewaarde van alle honderd zesentachtig (186) bestaande aandelen. j

j; INSCHRIJVING EN VOLSTORTING

Vervolgens verklaren aile vennoten, vertegenwoordigd zoals gezegd, in te schrijven op de kapitaaisverhoging; in verhouding tot het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, te weten :

a) De heer VERHOEVEN Petrus, wonende te 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan 31, ten belope van; vierennegentig/honderd zesentachtigsten (94/186sten) van achtentachtig-duizend vierhonderd euro nul; cent (E 88.400,00) door inbreng in geld;

b) Mevrouw GYBELS Daniella, wonende te 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan 31, ten belope van; tweeénnegentig/honderd zesentachtigsten (92/186sten) van achtentachtig-duizend vierhonderd euro nul; cent (E 88.400,00), door inbreng in geld;

Iedere aandeelhouder verklaart dat het deel van de kapitaalverhoging waarop aldus door hem/haar werd; ingeschreven, volledig werd volgestort, zodat vanaf heden een som van achtentachtigduizend vierhonderd euro '? nul cent (¬ 88.400,00) ter beschikking staat van de vennootschap. De gelden werden gestort op een bijzondere! rekening geopend bij BNP Paribas Fortis Bank op naam van de vennootschap.

j; VASTSTIELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen vast gesteld dat de kapitaalverhoging integraal; werd onderschreven en dat het bedrag van de kapitaalverhoging volledig werd volgestort. Zij verzoekt; ii ondergetekende notaris te akteren dat het kapitaal van de vennootschap voortaan honderdenzevenduizend euro; nul cent (E 107.000,00) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder, nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Statutenwijziging

De vergadering heeft besloten om het artikel van de statuten inzake kapitaal in zijn geheel te vervangen door de volgende tekst

:;"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderdenzevenduizend euro nul cent (6'107.000,00) en wordt j; vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel ;j van het kapitaal vertegenwoordigen. Aan alle aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De vennootschap mag geen winstbewijzen uitgeven die het kapitaal niet vertegenwoordigen,"

Vaststelli 1. nieuwe statuten

De vergadering heeft besloten om de statuten van de vennootschap volledig opnieuw vast te stellen met onder: ;; andere volgende artikels :

,j Artikel 18 - Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een' openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder alleen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

haritlelena of indien er een college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

De zaakvoerders) kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht,

Artikel 19 - Toezicht

Het toezicht op de vennootschap wordt toevertrouwd, indien wettelijk vereist of indien de algemene vergadering hiertoe met een meerderheid van drie vierden besluit, aan één of meer commissarissen.

Artikel 23 - Toelatingsvoorwaarden

De vennoten worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag v66r de vergadering. De zaakvoerders) kan evenwel in de oproeping bepalen dat vennoten enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zfj de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen. Onder werkdag wordt verstaan alle dagen met uitzondering van zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen.

De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Machtigingen en volmachten

De algemene vergadering heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen,

a) "DNF Belgium" bvba, met zetel te 2000 Antwerpen, Indidstraat 28, evenals al haar

medewerkers/aangestelden, worden gemachtigd, met recht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank van ondernemingen en haar registratie bij de BTW aan te passen, na eventueel de nodige aanpassingen aan en/of verbeteringen van de bestaande inschrijving respectievelijk registratie te hebben doorgevoerd;

b) de instrumenterende notaris wordt gemachtigd om de statuten van de vennootschap te coördineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 1 juli 2014.

Bijlage : volledig afschrift



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2014
ÿþMod word 11.1

LiOs; ~! z In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111.1HggLil lu

''ekb-kergel6gd ter prlftle van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 7 5 FEB. 24111

Ondememingsnr : 0893.910.428

Benaming

(voluit) : DAPIVER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pater Nuyenslaan 31, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BIJKOMENDE ZAAKVOERDER

De bijzondere algemene vergadering van 1/02/2014 heeft met eenparigheid van stemmen tot bijkomende zaakvoerder benoemd:

Mevrouw Daniëlle GYBELS

Pater Nuyenslaan 31

2970 Schilde

Het mandaat gaat onmiddellijk in en zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

(get.) Petrus Verhoeven

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. Van Luik B Vermelden : Raoto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 04.11.2013, NGL 06.01.2014 14003-0244-012
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.11.2014, NGL 18.12.2014 14698-0055-014
15/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

D i Hal

" pbwrlk van Koophandel te Antwerpen, o

04to?'',2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0893.910.428

Benaming

(voluit) : DAPIVER

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pater Nuyenslaan 31 - 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte ; TOEKENNING BIJZONDERE MANDATENNOLMACHTEN

Uittreksel uit de vergadering van de zaakvoerder d.d. 14 februari 2013:

De zaakvoerder heeft beslist een bijzondere volmacht toe te kennen aan mevrouw Danny Gybels inzake:

-het vertegenwoordigen van de vennootschap (met recht van indeplaatstelling) ten aanzien van de posterijen;

-het afhalen, ten aanzien van de post, telegraaf- en besteldiensten van alle verzendingen, brieven en, bescheiden, pakketten, colli, aangetekend of niet, en het tekenen van alle stukken en kwijtingen.

Deze machten zullen op elk ogenblik kunnen herroepen worden zonder opgave van redenen en zonder dat deze herroeping aanleiding kan geven tot eender welke vorm van schadevergoeding in hoofde van de gemachtigde.

De heer Petrus Verhoeven

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.11.2012, NGL 15.03.2013 13065-0267-012
24/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.11.2011, NGL 20.02.2012 12041-0219-012
31/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 08.11.2010, NGL 24.01.2011 11015-0050-010
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.12.2009, NGL 08.02.2010 10038-0385-010
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 06.11.2015, NGL 29.01.2016 16031-0029-010

Coordonnées
DAPIVER

Adresse
PATER NUYENSLAAN 31 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande