DARUFE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DARUFE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.423.656

Publication

27/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.02.2014, NGL 26.03.2014 14072-0284-010
29/05/2013
ÿþMod Word 11.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ileerae5en ter gee van de Rechtte

!}~Jti,ll';i+C a~ 7 ~~1

van ;K:.~ `~

,~ un

Griffie

Voor- behoudf aan he Betgisc Staatsbl

Ondernemingsnr : 0838.423.656

Benaming

(voluit) : DARUFE

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zilverschoon 10 te 2540 klove

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming directeur communicatie en administratief beleid

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel o,p 1 april 2013:

De vennoten nemen volgende beslissing:

Overeenkomstig de mogelijkheden geboden door de wet en door artikel 8 van de statuten

wordt besloten mevrouw Vicky De Seule aan te stellen als verantwoordelijke inzake communicatie

en administratief beleid, met ingang van 1 april 2013,

De zaakvoerder,

S. MARINUS

Op de laatste blz. van Luik B.vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

06/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.02.2013, NGL 04.03.2013 13054-0049-010
29/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.02.2012, NGL 26.03.2012 12067-0221-010
22/08/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- III~I~ I~~IIMI AN I VII~NII ffeer e:egd ter griffie van de ker,'.,,bgnk 7 'i,"'lôr ia)-ifr:'lerrier,

behouden 811126390' 0 9 AUG. 2011

aan het

Belgisch

Staatsblad





Griffie



Ondernemingsrtr `,./-)~ ~ ~ ~

Benaming : DARUFE . a

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Zilverschoonl0

2540 Hove

Onderwerp akte : Bvba-oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Frederic Van Cauwenbergh te Edegem op 4 augustus 2011 dat is opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DARUFE met zetel te 2540 HOVE, Zilverschoon 10.

Oprichters :

de heer MARINUS (Marinus), Sven Jo Lutgart Karel Florent,

geboren te Mortsel op drie februari negentienhonderd vijfenzeventig, (nummer identiteitskaart: 3506 001645 83 - rijksregisternummer: 75.02.03-061.80)

Mevrouw DE BEULE (De Beule), Vicky ]easy Lesly, geboren te Wilrijk op zevenentwintig januari negentienhonderd zevenenzeventig, (nummer identiteitskaart : 002-1090341-19 - rijksregisternummer: 77.01.27-248.81)

samenwonend te Boulevard du 30 Juin, nummer 125, Kinshasa - Gombe, Congo, doch samen verblijvende te 2540 Hove, Zilverschoon 10.

"

2. KAPITAAL : vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

3. INSCHRIJVINGEN - STORTINGEN OP HET KAPITAAL. : in speciën

3.1 De Heer Sven MARINUS voornoemd onderschrijft negenennegentig (99) aandelen voor een totaal bedrag van achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,00), en volstort deze in speciën ten belope van zesduizend

: honderd zevenentachtig komma vijftig euro (¬ 6.187,50).

3.2 Mevrouw Vicky DE BEULE voornoemd onderschrijft één aandeel voor een totaal bedrag van honderd zesentachtig euro (186,00), en volstort dit in speciën ten belope van tweeënzestig komma vijftig euro (¬ 62,50).

Aldus is een totaal bedrag van 6.250,00 euro volstort, zoals blijkt uit het bankattest, uitgereikt door ING en overhandigd aan ondergetekende geassocieerde notaris bij ondertekening van de akte.

4. Doel :

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden :

Het verstrekken aan ondernemingen en vennootschappen, zelfs in vennootschappen waarin ze geen participatie bezit

-van alle diensten en consultaties ondermeer op het vlak van de administratie, het management en de informatica in de breedste zin van deze woorden;

Cap de laatste b¬ z. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

behouden

aan 'Plat -het uitoefenen van het mandaat van bestuurder in andere

Belgisch Vennootschappen.

Staatsblad

e Het beheren, valoriseren en uitbreiden van een onroerend patrimonium;

De vennootschap heeft aldus eveneens tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en uitbreiding van een onroerend patrimonium, vooral door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst.

De vennootschap zal binnen het kader van het doel mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld; zij mag beschikbare middelen belegggen in roerende goederen en waarden.

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Handel in relatiegeschenken allerlei.

Nationale en internationale marktstudies, prospectie en visites voor haar klanten;

Organiseren van evenementen, logistieke ondersteuning, productie en advies voor marketinggerichte activiteiten;

Organiseren van vormingen, workshops en trainingen ter verbetering van :de communicatie, projectbeheer en algemene strategie en visie.

De vennootschap mag tevens alle handelingen verrichten van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks en onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die van aard

" zouden zijn de verwezenlijking, de uitbreiding of de ontwikkeling ervan te bevorderen. Zij mag door middel van inbreng, fusie, onderschrijvingen of op elke andere wijze deelnemen in ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardig of verwant doel. Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

5. DUUR : onbepaald.

6. Bestuur :

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, hun bezoldiging en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding. De

" zaakvoerder(s) kunnen hun machten gedeeltelijk of voor bepaalde handelingen overdragen aan één of meerdere derden. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de :wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

behouden

aanghet

Belgisch

Staatsblad

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en "

ih rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

7. ALGEMENE VERGADERING.

a) De algemene vergadering komt ieder jaar rechtens bijeen in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats daartoe in de oproeping aangewezen, op eerste maandag van de maand februari om zeventien uur.

Als deze dag een feestdag is, wordt ze uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering en de buitengewone algemene vergadering zullen bijeengeroepen worden en beraadslagen volgens de regels voorzien door het Wetboek op de Vennootschappen.

b) Schriftelijke vergaderingen.

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de

beslissing,

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk

" binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moeten) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt :de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk

agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden

aan hot

Belgisch Staatsblad

ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

c) Beraadslagingen

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij relatieve meerderheid van stemmen.

In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

BOEKJAAR. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari om te eindigen op éénendertig december.

WINSTVERDELING -- VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO.

De winsten waarover de vennootschap, na rekening gehouden te hebben met de wettelijke voorschriften, vrij kan beschikken, warden verdeeld volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Het batig saldo van de vennootschap, na vereffening van alle schulden, zal verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid van het getal van hun aandelen.

Eerste maatschappelijk boekjaar : op 04/08/2011 om te eindigen op éénendertig december 2011.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in het jaar 2012.

BENOEMING VAN ZAAKVOERDER. Tot niet-statutaire zaakvoerder is benoemd, zonder beperking van de duur van het mandaat: De heer MARINUS Sven, verschijner in deze akte.Het mandaat is bezoldigd.

COMMISSARIS. : geen commissaris is aangesteld.

KOSTEN : De comparanten verklaren het bedrag van de kosten verbonden aan deze oprichting, die ten laste van de vennootschap vallen te schatten op negenhonderd euro (900,00 euro)

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht, met recht van in de plaats stelling, wordt gegeven aan: HDS NV te Antwerpen, Lange Nieuwstraat 44 en aangestelden (RPR













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Antwerpen 0423.339.672)

- om bij het ondernemingsloket en de kruispuntbank alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen,

- om de formaliteiten te vervullen inzake registratie van B.T.W., met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van L &ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van da instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DARUFE

Adresse
ZILVERSCHOON 10 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande