DATA SHIFT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DATA SHIFT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.766.131

Publication

19/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de jaarvergadering.

Bij eventuele verdeling onder de vennoten zal dit noodzakelijkerwijze moeten geschieden naar

evenredigheid van hun aandelenbezit.

11. Verdeling vereffeningsaldo: Na delging van alle schulden en lasten van de vennootschap en terugbetaling van het werkelijk gestort kapitaal zal het saldo van de vereffening in gelijke delen onder de aandeelhouders verdeeld worden naar evenredigheid van hun aandelenbezit.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

12. Externe vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur handelend met al zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door de enige bestuurder of indien er meerdere in functie zijn door twee bestuurders samen optredend.

De raad van bestuur kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

13. Bestuurders: Het aantal bestuurders werd met unanimiteit vastgesteld op twee (2) en werden aangesteld met unanimiteit tot bestuurder:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SOLVIUM , voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer HUYBRECHTS Nico, voornoemd;

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  PROJECT D , voornoemd, met als

vaste vertegenwoordiger mevrouw AERTS Sandra, voornoemd.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde termijn en zijn op elk ogenblik herroepbaar.

14. Commissarissen: geen.

15. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

1. Onderaanneming van computer consulting, computerhelpdesk en softwareontwikkeling.

2. Consulting op het gebied van informatica en personeelsbeheer, inbegrepen aanwervingen en selectie.

3. De training en opleiding van personen die in dienst staan van private personen, ondernemingen uit de publieke en private sector en publieke en parastatale instellingen, en dit ter vervolmaking van hun professionele mogelijkheden.

4. Het organiseren van opleidingen, vormingen en trainingen inzake persoonlijkheidsontwikkeling, verkoops- en managementstechnieken.

5. Loopbaanbegeleiding en counseling.

6. Organisatie-advies in de meest ruime zin.

7. Individuele en collectieve coaching.

8. Het verlenen van diensten, zowel bijstand als advies, aan derden op alle terreinen van de bedrijfsvoering, met name:

- het ontwikkelen en uitvoeren van management consultancy op alle terreinen van de bedrijfsvoering: - strategie: definiëren en uitwerken van visie, missie, operationele modellen, groei- en ontwikkelingsplannen en business-cases;

- processen: evalueren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen, het ontwikkelen en interpreteren van nieuwe bedrijfsprocessen;

- personen: optimaliseren en rationaliseren van de inzet van personen, definiëren en begeleiden met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling;

- systemen: uitvoeren en coördineren van functionele en technische behoefte-analyse, opzetten en verbeteren van systeemarchitectuur, systeemontwikkeling, systeemoptimalisatie, systeemimplementatie, systeemtesten en de inzet van systemen;

- organisatie: optimalisatie van bedrijfsorganisatie, opzetten van nieuwe bedrijfsorganisaties, het ontwikkelen en opstellen van beleid en procedures;

- het organiseren, opzetten, coachen en trainen met betrekking tot project en programma s, project portfolio management en interim management;

- het tijdelijk uitvoeren van project, programma, project portfolio en interim management.

9. Realisatie van programma s en gebruiksklare systemen waaronder onder meer dient te worden

begrepen:

- het analyseren, ontwerpen, programmeren en installeren van gebruiksklare systemen, inclusief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

automatisatie systemen: ontwikkeling productie, levering/samenstelling van documentatie over

standaard en speciale programmatuur;

- het verlenen van advies met betrekking tot informatica programma s;

- het verlenen van programmatie en/of consultancy diensten aan andere informatica bedrijven;

- het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma s;

- de toepassing van elektronische computertechnieken in de industriële bedrijvigheid;

- de ontwikkeling van hooggekwalificeerde softwareproducten en de commercialisatie ervan.

10. Gegevensverwerking en het uitvoeren van andere werken op computers.

11. Het inrichten, organiseren en geven van allerhande seminaries, lezingen, voordrachten, opleidingen, cursussen, vormingssessies, workshops, ontwikkelingsactiviteiten, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van alle hoger beschreven activiteiten van het maatschappelijk doel, en het stellen en uitvoeren van alle daarmee, rechtstreeks of onrechtstreeks gepaard gaande activiteiten met inbegrip van het voeren van alle publicitaire en promotionele activiteiten daaromtrent.

12. Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar.

13. Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

14. Groothandel, kleinhandel, import, export, commissiehandel in hardware en software, computer consulting, computer helpdesk, software-ontwikkeling, ontwikkeling van elektronica, begeleiden van informaticaprojecten in huis en bij cliënt, installatie en bekabeling van computer- en elektronicanetwerken, organiseren van cursussen.

15. De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle onroerende en roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden, zoals onder meer alle soorten materieel, gereedschappen, machines en installaties.

16. De coördinatie van onderaannemingen.

17. Het beheer van roerende en onroerende goederen, hieronder dient onder meer te worden verstaan: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen; het kopen en verkopen, beheren en alle transacties van roerende goederen waarden en vermogens, het beleggen en investeren van gelden en waarden, het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

18. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

19. Het verlenen van adviezen en financiële , technische, commerciële, juridische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

20. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

21. Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, evenals het optreden als zaakvoerder, bestuurder, directeur of vereffenaar.

22. Het optreden als tussenpersoon in de handel, handelsbemiddeling, prospectie, aanbrengen van agenturen.

23. Tussenpersoon en makelaar in de handel en dienstverlening in het algemeen.

24. Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

II. Voor eigen rekening:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (onder meer vruchtgebruik, recht van opstal en erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; in dit kader kan zij haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

16. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede dinsdag van september om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

Om de algemene vergaderingen bij te wonen, dienen de vennoten, indien dat in de oproeping wordt vereist, vijf dagen vóór de vergadering hun wil om deel te nemen aan de vergadering schriftelijk te kennen te geven aan het bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats.

De bestuurders en de commissaris zijn vrijgesteld van deze formaliteit en mogen, ook al zijn zij geen vennoten, steeds de algemene vergaderingen bijwonen met raadgevende stem.

17. Volmachten: Nihil.

18. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC.

19. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KONSILANTO , rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0404.876.020, met zetel te Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135 bus 1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. , alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Coordonnées
DATA SHIFT

Adresse
MOREELSTRAAT 1 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande