DATA2INFO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DATA2INFO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.362.774

Publication

24/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0839.362.774

Benaming

(voluit) DATA21NFO

(verkort)

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel Hennelsveldstraat 40, 3570 Alken

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerders wordt de maatschappelijke zetel per 1 juni 2014 verplaatst naar:

Gasthuisstraat 31/B, 2440 Geel.

Waarvan akte,

THOMASSEN Roel

BOLLEN Frederik

HUYSMANS Yves

Zaakvoerders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

I III UIUhIUhII II lin

*14174981*

111

MONITEUR BEL

17 -09- 2014

: '41.be.nk

v. OPPriaiiMI emiàipqn. Ethi, Tofignm

0 -119- 2014

De

BELGISCH STAATS LA

ggie "

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 12.08.2014 14414-0009-011
20/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305457*

Neergelegd

16-09-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

0839362774

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

(voluit) : Data2Info

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3570 Alken, Hemelsveldstraat 40

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Bart Drieskens met standplaats te Houthalen op vijftien september tweeduizend elf, blijkt dat de hiernavermelde natuurlijke personen voor zijn ambt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt:

Oprichters:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ATTITUTOR", met zetel te 3570 Alken, Hemelsveldstraat 40, ingeschreven onder het rechtspersonenregister onder nummer 0895.355.134 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 895.355.134.

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 8 van de statuten, door de heer Roel THOMASSEN, wonende te Hemelsveldstraat 40, 3570 Alken, handelend in de hoedanigheid van zaakvoerder, hiertoe benoemd in de voormelde oprichtingsakte van zesentwintig januari tweeduizend en acht, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van acht februari tweeduizend en acht onder nummer 08022708;

2) De vennootschap onder firma "FREBON", met zetel te 3900 Overpelt, Ballaststraat 13, ingeschreven onder het rechtspersonenregister onder nummer 0817.207.974 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 817.207.974.

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 11 van de statuten, door de heer BOLLEN Frederik, wonende te 3900 Overpelt, Ballaststraat 13, handelend in de hoedanigheid van zaakvoerder, hiertoe benoemd in de voormelde oprichtingsakte van zesentwintig juni tweeduizend en negen.

3) De vennootschap onder firma "HG-MANAGEMENT", met zetel te 3980 Tessenderlo, Rijt 4, ingeschreven onder het rechtspersonenregister onder nummer 0817.249.942 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 817.249.942.

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 11 van de statuten, door de heer HUYSMANS Yves, wonende te 3980 Tessenderlo, Rijt 4 handelend in de hoedanigheid van zaakvoerder, hiertoe benoemd in de voormelde oprichtingsakte van zesentwintig juni tweeduizend en negen.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Data2Info".

Duur: De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3570 Alken, Hemelsveldstraat 40.

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

" Implementatie, beheer, en consultancy voor informatica netwerken en telecom-infrastructuur - Softwareontwikkeling in alle toepassingsgebieden - Ontwikkeling, beheer en hosting van websites - Ontwikkeling en beheer van alle internettoepassingen, e-commerce en andere applicaties, zowel huidige als toekomstige technologieën - Analyse en advies i.v.m. automatisering van productieprocessen, informaticasystemen en bedrijfsorganisatie - Verkoop- en verhuur van licenties en rechten met betrekking tot software en hun toepassingen.

" Het leveren van diensten in verband met services management in de ICT zoals daar zijn: process design, process optimalization, process implementation and process management, capacity management, facilities management, service strategy and integration, methodologies and frameworks, enz. zonder dat deze lijst limitatief is. Beheer van computerfaciliteiten. Systeemintegratie.

" Computerconsultancy - Computeradviesbureau. Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing. Realisatie van programma s en gebruiksklare systemen. Het verlenen van advies en bijstand met betrekking tot toepassing van informaticaprogramma s.

" Aankoop en verkoop (kleinhandel, groothandel, als tussenpersoon) van computers, randapparatuur, software, kantoormachines en  benodigdheden.

" Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten in de meeste ruime interpretatie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Organiseren van opleidingen, presentaties, onderwijsondersteunende dienstverlening in de meest ruime betekenis.

" Reclamebureau in de meeste ruime betekenis.

" Onderneming voor de verkoop van belettering en plotservices.

" Onderneming die zich bezighoudt met alles wat met bewegende beelden, geluid en muziek te maken heeft: video, bedrijfsfilms, presentaties en animaties, enz. ... zonder dat deze lijst limitatief is.

" Grafisch bureau. Ontwerp van publicitaire teksten en slogans, publicitaire films en artikelen.

" Onderneming voor markt- en opinieonderzoek.

" Onderneming voor communicatieadvies en  consultancy in de meest ruime betekenis.

" Marktonderzoekbureau

" Onderneming dat zich bezighoudt met het verlenen van diverse activiteiten voor derden (zowel het bedrijfsleven, de overheid, privé) meer bepaald: consultancy, algemeen management, marketingstrategieën, aankoopstrategieën, logistiek, public relations, communicatie, ... zonder dat deze lijst limitatief is.

" Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding; het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met pulbic relations en communicatie.

" Managementsbureau: onderneming die tussenkomt in het management en beheer van bedrijven en holdings. Het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

" Het verwerven (op eender welke manier) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van deze participaties.

" Tussenpersoon in de handel.

" Projectontwikkeling, beheer en handel in onroerend goed voor eigen rekening.

" De vennootschap zal haar doel realiseren zowel in België als in het buitenland (wereldwijd) op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

" De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkwaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken of haar doel te bevorderen, en dit door participatie of fusie met andere vennootschappen of ondernemingen.

" De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van haar zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/driehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volgestort.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6490859-83 bij BNP PARIBAS FORTIS, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 05/09/2011 afgeleverd bankattest

Bestuur: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de achttiende van de maand juni, om achttien uur (18.00u).

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd

afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de

wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de

nettowinst.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Benoemingen: Worden benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1) De heer THOMASSEN Roel, geboren te Soignies op zesentwintig juli negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 3570 Alken, Hemelsveldstraat 40;

2) De heer BOLLEN Frederik, geboren te Neerpelt op vier juli negentienhonderd negenenzeventig, , wonende te 3900 Overpelt, Ballaststraat 13;

3) De heer HUYSMANS Yves, geboren te Geel op achttien mei negentienhonderd tachtig, wonende te

3980 Tessenderlo, Rijt 4

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige

oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op

eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Overneming van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn

aangegaan, te weten sedert één juli tweeduizend en elf, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging

van een uittreksel uit deze akte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Volmacht

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FISCAPLUS, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 3570 Alken, Asnongstraat 2, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Getekend

Notaris Bart Drieskens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2015
ÿþt

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ri(ctaS-" .- . 4" " , x'1 .-z=e rerif ;,,,

"KOOPHA+.eiDIF,

0 3 JULI 2015

eievTT'::c :Là mu;l;azouir

r~u uk~" ar

..~......+,.,,..C.~~.i ra

iu !I115111t!t! i





Ondernerningsnr : 0839.362.774

Benaming

(voluit) : DATA2INFO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Gasthuisstraat 31 B, 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van een bijzondere algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 31 maart 2015 werd o.a. volgende besluit unaniem genomen:

" Het ontslag van de heer THOMASSEN Roel uit de functie van zaakvoerder en dit met ingang van 31

maart 2015.

Waarvan akte,

BOLLEN Frederik

HUYSMANS Yves

zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge







t _ _

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DATA2INFO

Adresse
GASTHUISSTRAAT 31B 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande