DATABUILD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DATABUILD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 847.965.585

Publication

22/08/2012
ÿþ mod 11.1

¬ n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Neerg,eiegd ier griffie van de Rechtbank " van Koophandel te Antwerpen, oj Q Aur1. 2012

*iaiaa~as

Griffie



Ondernemingsar : 0847.965.585

Benaming (voluit) : Databuild (vorkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Torenlei 2

2950 Kapellen

Onderwerp akte :OPRICHTING -- STATUTEN  OVERGANGSBEPALINGEN -- BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde , notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op zes augustus tweeduizend en twaalf en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen vódr de vervulling van de formaliteit van registratie, dat:

1, de heer Ronald Jack Louise Marina VAN CAMP, geboren te Schoten op 1 maart 1957, wonende te 2950 Kapellen,. Torenlei 2;

2. de heer Philippe Ghislain Michel VERCRUYSSE, geboren te Tournai op 26 september 1961, wonende te 7501 Tournai (Orcq), chaussée de Lille 512;

3. de heer Michel Hector Ghislain APPART, geboren te Namur op 9 mei 1964, wonende te 6211 Les Bons Villers (Mellet), '

rue Brigade Piron 12 A;

4, de heer Tom Jacques Gilbert VAN CAMP, geboren te Wilrijk op 21 september 1981, wonende te 2018 Antwerpen,

Lange Leemstraat 91; en

5. de heer Kenneth Johanna Xavier VAN CAMP, geboren te Wilrijk op 17 september 1983, wonende te 2920 Kalmthout,

Den Dijk 41,

een naamloze vennootschap hebben opgericht met de naam ; Databuild,

ZETEL. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2950 Kapellen, Torenlei 2.

DOEL De vennootschap heem tot doel:

, - Het beheren, aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, promoveren, laten bouwen, laten omvormen,

uitbaten, inrichten en in waarde brengen van om het even welke onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, alleen of in

participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsmede het verrichten van alle welkdanige onroerende

verhandelingen voor eigen rekening of voor rekening van derden;

- De aankoop en verkoop van woningen in het algemeen of op plan;

; - De bemiddeling bij aan- of, verkoop, evenals de verhuring van onroerende goederen, alle makelarijverrichtingen in

verband hiermede, de studie, de organisatie en de raadgeving inzake onroerende goederen en de bemiddeling bij het

afsluiten van verzekeringen, leningen en kredieten;

" - Het uitvoeren, doen uitvoeren, verhandelen, bemiddelen, promoten, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van alle werken en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de onderneming van alle bouwwerken, zowel private ais openbare, zoals ten titel van voorbeeld kunnen worden vermeld : grondwerken, optrekken van gebouwen, bekistingen en ijzervlechtwerken, algemene bouwonderneming, reinigen van gevels," slopingswerken, plaatsen van afsluitingen, waterdicht maken en bedékken van gebouwen met asfalt en teer en anderszins, plaatsen van alle 'wand- en vloerbekleding, zowel in hout als in andere materialen, warmte- en geluidsisolering, plafoneer-, cementeer- en andere pleisterwerken, timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, plaatsen van ruiten, glas_ en andere doorzichtige materialen, schilderwerken, plaatsen van verwarmingssystemen, sanitaire inrichtingen; plaatsen van bliksemafleiders;

- De verhuring van bedrijfsmateriaal, transportmiddelen voor vervoer te land, te water en in de lucht, met of zonder bemanning en het inrichten van publicitaire acties, gebruikmakend van alle media; en

- Het maken van alle studies, de organisatie van en het geven'van adviezen inzake handels-, financiele, administratieve, technisch, bedrijfsorganisatorische of andere aangelegenheden aan alle vennootschappen en ondernemingen, en het beheer en de controle ervan,

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, alsook (financiële) leasing toestaan of in (financiële) leasing nemen, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in ]net algemeen, alle commerciële, industriële of financiéle handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, in ' verband staan met haar doel, met inbegrip van de" onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele . rechten en industri6le bf commerciele eigendommen die er betrekking óp hebben,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de'instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon teri aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :' Naam' en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen; met dewelke een of ' andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het ogenblik van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL, Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd vijftig euro (E 750.000,00). Het wordt

vertegenwoordigd door in totaal tweeduizend (2.000) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, opgesplitst in duizend tweehonderd aandelen van categorie A (1.200 A), , vierhonderd aandelen van categorie B (400 B) en vierhonderd aandelen van categorie C (400 C).

De aandelen werden volledig onderschreven in geld en tegen pari. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Bankattest. Het geld bestemd voor de storting van bovenvermeld inbreng in geld voor de oprichting van de vennootschap werd geplaatst op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de bank BNP Paribas Fortis, waarvan een attest de dato 12 juni 2012 aan de notaris werd overhandigd.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering der aandeelhouders wordt jaarlijks gehouden op de ' eerste vrijdag van de maand september, om 17.00 uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of faxbericht gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering,

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats ten minste vijf volle dagen véér de algemene vergadering neergelegd worden.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun lasthebbers verplicht de aanwezigheidslijst te , ondertekenen.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op I april en eindigt op 31 maart van elk jaar.

BESTUUR De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum , aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de ° algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Wanneer een" rechtspersoon tot bestuurder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De raad van bestuur ïs bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering ,van de beslissingen van de raad aan één of ,meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren,

De raad, evenals .de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van ,dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend, met dien verstande dat er steeds minstens één bestuurder benoemd op voordracht van de houders van aandelen van categorie A dient op te treden.

De vennootschap is bovendien geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden die handelen binnen het kader van hun mandaat.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe .aangesteld door de raad van bestuur:

WINSTVERDELING. De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Van de nettb-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd ilfgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst. De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen, "

VEREFFENING. Alle activa van. de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

SLOTBEPALINGEN. , BENOEMINGEN.

Vopr-

behtyuden

n het

Belgi ch

Staatsblad

"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersçon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening"

VQor-

behiuden

aei het

--Belgisch

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

w a) werden tot bestuurders benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die gehouden zal worden in het

jaar 2017:

Op voordracht van de aandeelhouders van, categorie A:

- de naamloze vennootschap DATABUILD EUROPE, met zetel te 2950 Kapellen, Torenlei 2, vast vertegenwoordigd door

de heer Ronald Van Camp, voornoemd;

de naamloze vennootschap DATABUILD DEVELOPMENT, met zetel te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 91, vast

vertegenwoordigd door de heren Tom en Kenneth Van Camp, beiden voornoemd, die beiden afzonderlijk- als vaste

vertegenwoordiger hunnen optreden,.

Op voordrachtvan de aandeelhouder van categorie B: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TOUCH

SPRL, met zetel te 7501 Tournai (Orca), chaussée de Lille 512, vast vertegenwoordigd door de heer Philippe Vercruysse,

voornoemd,

Op voordracht van de aandeelhouder van categorie C: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M

SOLUTION, met zetel te 6211 Les Bons Villers (Mollet), rue Brigade Piron 12A, vast vertegenwoordigd door de heer

Michel Appart, voornoemd.

b) er werd geen commissaris benoemd.

EERSTE BOEKJAAR EN GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 maart 2014,

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014, overeenkomstig de statuten.

VOLMACHT. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACKMO ACCOUNTANTS & TAX

ADVISERS, met zetel te 2150 Borsbeek, Eugeen Verelstlei 54, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen

onder het ondernemingsnummer 0411.581.490, werd aangesteld als bijzondere lasthebber, met macht van indeplaatsstelling

om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap in het Rechtspersonenregister en de

Kruispuntbank van Ondernemingen, via een ondernemingsloket, en bij de B.T.W.-administratie.

RAAD VAN BESTUUR.

Werden benoemd

- tot voorzitter van de raad van bestuur: de voornoemde vennootschap DATABUILD EUROPE, vast vertegenwoordigd

door de heer Ronald Van Camp, voornoemd; en

- tot gedelegeerd bestuurders:

i) de voornoemde vennootschap DATABUILD EUROPE, vast vertegenwoordigd door de heer Ronald Van Camp, voornoemd;

ii) de voornoemde vennootschap TOUCH, vast vertegenwoordigd door de heer Philippe Vercruysse, voornoemd; en

iii) de voornoemde vennootschap M SOLUTION, vast vertegenwoordigd door de heer Michel Appart, voornoemd; en

iv) de voornoemde vennootschap DATABUILD DEVELOPMENT, vast vertegenwoordigd door de heren Tom en Kenneth

Van Camp, beiden voornoemd, die beiden afzonderlijk als vaste vertegenwoordiger kunnen optreden.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging : Uitgifte.

Isabelle RAES, geassocieerd notaris.

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam,'en hoedanieetd van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)h(en) bevoegd de re;,r:_,ersoan ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en hand,rnening.

20/04/2015
ÿþmod 11.1

W.1_, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

---------------------- . -------- ------ ------- ---------- -- ---------------- .------ --------------

Ontlernemingsrtr : 0847.985.585

Benaming (voluit) : DATABUILD

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Torenlei 2

2950 Kapellen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit het procesverbaal opgemaakt door Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke;; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPÜYT, RAES & De GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 26 maart 2015 en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, vóór de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de buitengewone;; algemene vergadering van de naamloze vennootschap DATABUILD, waarvan de zetel gevestigd is te 2950 Kapellen, Torenlei 2, beslist heeft

1.- het boekjaar van de vennootschap te wijzigen ais volgt: voortaan vangt het boekjaar jaarlijks aan op 1 februari envi eindigt het op 31 januari van het daaropvolgende jaar,

- dat het lopende boekjaar te verlengen tot 31 januari 2016, en bijgevolg

- de gewone algemene vergadering te verplaatsen naar de eerste vrijdag van juli om 17.00 uur.

- dat de eerstvolgende algemene vergadering zal plaatsvinden op de eerste vrijdag van juli 2016.

:; 2. de statuten van de vennootschap te wijzigen als volgt :

- vervanging van de eerste zin van artikel 14 door de volgende tekst:

" De gewone algemene vergadering der aandeelhouders wordt jaarlijks gehouden op de eerste vrijdag van de maand juli om 17.00 uur."

- vervanging van de eerste zin van artikel 24 door de volgende tekst:

" Het boekjaar begint op I februari en eindigt 31 januari van ieder jaar."

3. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACKMO ACCOUNTANTS & TAX ADVISERS, met zetel te,, 2150 Borsbeek, Eugeen Verelstlei 54, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder het,; ;. ondernemingsnummer 0411.581.490, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling,l; teneinde al het nodige te doen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij het:; ondememingsloket en bij de B,T.W,-administratie ingevolge hetgeen voorafgaat.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL ¬ ;

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, drie volmachten, twee verzakingen, historiek + coordinatie.

I.RAES, geassocieerd notaris.

r

il ll I IIVIVI SYI~IEI~~

*15056985*

ll

Rechtbank van koophandel

Antweroen

0 s APR. 2015

afdeling Antwerpen

r;

ritie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.01.2016, GGK 01.07.2016, NGL 19.07.2016 16329-0598-013

Coordonnées
DATABUILD

Adresse
TORENLEI 2 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande