DATINILARE HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DATINILARE HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 465.255.352

Publication

26/05/2014
ÿþ Mod Werd 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111I1111111V11

Rechtbanil yen litehaiidel

Aritwemen

15 MEI 2014

afdeling egftwen

Ondernemingsnr 0465.255.352

Benaming

(votult) DATINILARE HOLDING

(verkort)

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Marcottedreef 24 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

Datinilare Holding

Naamloze vennootschap

Marcottedreef 24

2950 Kapellen

Ondernemingsnummer 0465.255.352

RPR Antwerpen

Joco Finance Belgium

Naamloze vennootschap

Marcottedreef 24

2950 Kapellen

Ondernemingsnummer 0465.255.253

RPR Antwerpen

Kasteel Kapellen Bos

Naamloze vennootschap

Marcottedreef 24

2950 Kapellen

Ondernemingsnummer 0464.459.556

RPR Antwerpen

VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING

Voorafgaande uiteenzettingen

Datinilare Holding NV, Jaco Finance Belgium NV en Kasteel Kapellen Bos NV. hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Joco Finance Belgium NV en Kasteel Kapellen Bos NV door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Patinilare Holding NV overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op 8 mei 2014 wordt, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van Datinilare Holding NV, Joco Finance Belgium NV en Kasteel Kapellen Bos NV, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

.....

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoi.o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vôôr de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen).

A. Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

1.De naamloze vennootschap "Datinilare Holding", met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Marcottedreef 24.

De vennootschap heeft ondernemingsnummer 0465.255.352 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen van Antwerpen.

Overeenkomstig de gecoördineerde statuten luidt het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt:

"Het beheer van vermogen (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan: - het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende goederen, evenals alle welkdanige transacties en verrichtingen; - het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden, - het huren en verhuren van aile roerende en onroerende goederen.

Alle activiteiten van een holdingmaatschappij.

Financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementsadvies en aanverwante verrichtingen.

Het zijn van een bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële, administratieve, handels en sociale opleiding, opleidingen en marketing, public relations en managementaangelegenheden Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelnamen in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en instellingen. Het verhuren van haar diensten of van de diensten van derde, vennoot of niet; het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies; het waarnemen van belangen, het uitvoeren van studies, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze en bezoldigde mandaten, het aangaan van commissiecontracten, handelsvertegenwoordiging, het optreden als tussenpersoon in het verstrekken van alle diensten en van aile activiteiten in verband met de vestiging, de ontwikkeling, cie administratie, het beleid, de controle van handels- of industriële bedrijven.

De makelaardij in onroerende goederen. Financiering, leasing en verrekeningen in verband met onroerend goed. Het verstrekken van alle bijstand aan aile personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief of organisatorisch vlak. De ontwikkeling, het kopen en verkopen, het in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en andere intellectuele rechten en immateriële vaste activa. Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, in binnen- en buitenland. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met , deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

De bestuurders van de vennootschap zijn tot de algemene vergadering van 2017:

-de heer David Buijs, wonende te Bongerdstraat 8, 6573 AH Beek-Ubbergen (Nederland): gedelegeerd bestuurder

-de Heer Tim Buijs, wonende te Van Oldebameveltstraat 63, 6512 AT Nijmegen (Nederland): bestuurder -Dynamite NV, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Marcottedreef 24, vertegenwoordigd door mevrouw Thekla de Leeuw: bestuurder.

Zij wordt hierna de overnemende vennootschap genoemd.

2.De naamloze vennootschap Joco Finance Belgium, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Marcottedreef 24.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft ondernemingsnummer 0465.255.253 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen te Antwerpen.

Overeenkomstig de gecoördineerde statuten luidt het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt:

"Net beheer van vermogen (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan: - het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende goederen, evenals aile welkdanige transacties en verrichtingen; - het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden, - het huren en verhuren van aile roerende en onroerende goederen.

Alle activiteiten van een holdingmaatschappij.

Financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementsadvies en aanverwante verrichtingen.

Het zijn van een bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële, administratieve, handels en sociale opleiding, opleidingen en marketing, public relations en managernentaangelegenheden. Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelnamen in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en instellingen. Het verhuren van haar diensten of van de diensten van derde, vennoot of niet; het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies; het waarnemen van belangen, het uitvoeren van studies, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze en bezoldigde mandater', het aangaan van commissiecontracten, handelsvertegenwoordiging, het optreden als tussenpersoon in het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met de vestiging, de ontwikkeling, de administratie, het beleid, de controle van handels -of industriële bedrijven. De makelaardij in onroerende goederen. Financiering, leasing en verrekeningen in verband met onroerend goed. Het verstrekken van alle bijstand aan aile personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief of organisatorisch vlak. De ontwikkeling, het kopen en verkopen, het in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en andere intellectuele rechten en immateriële vaste activa. Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, in binnen- en buitenland. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met , deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt niet bovengenoemd doel of wat van aar is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

De bestuurders van de vennootschap zijn tot de algemene vergadering van 2017:

-de heer David Buijs, wonende te Bongerdstraat 8, 6573 AH Beek-Ubbergen (Nederland): gedelegeerd bestuurder

-de Heer Tim Buijs, wonende te Van Oldebarneveltstraat 63, 6512 AT Nijmegen (Nederland): bestuurder -Dynamite NV, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Marcottedreef 24, vertegenwoordigd door mevrouw Thekla de Leeuw: bestuurder.

3. De naamloze vennootschap Kasteel Kapellen Bos, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Ma rcottedreef 24.

De vennootschap heeft ondememingsnummer 0464.459.556 en is ingeschreven in het rechtspersonen register van ondernemingen te Antwerpen.

Overeenkomstig de gecoördineerde statuten luidt het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt:

"Net beheer van vermogen (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan: - het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende goederen, evenals alle welkdanige transacties en verrichtingen; - het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden, - het huren en verhuren van aile roerende en onroerende goederen.

Aile activiteiten van een holdingmaatschappij.

Financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementsadvies en aanverwante verrichtingen.

Het zijn van een bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële, administratieve, handels en sociale opleiding, opleidingen en marketing, public relayons en managementaangelegenheden. Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelnamen in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en instellingen. Het verhuren van haar diensten of van de

diensten van derde, vennoot of niet; het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies; het waarnemen van

d belangen, het uitvoeren van studies, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze en bezoldigde

mandaten, het aangaan van commissiecontracten, handelsvertegenwoordiging, het optreden als tussenpersoon in het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met de vestiging, de ontwikkeling, de administratie, het beleid, de controle van handels -of industriële bedrijven. De makelaardij in onroerende goederen. Financiering, leasing en verrekeningen in verband met onroerend goed. Het verstrekken van alle bijstand aan alle personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief of organisatorisch vlak. De ontwikkeling, het kopen en verkopen, het ln licentie nemen of geven van octrooien, know-how en andere intellectuele rechten en immateriële vaste activa. Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, in binnen- en buitenland. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met , deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen ln ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aar is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

De bestuurders van de vennootschap zijn tot de algemene vergadering van 2016:

-de heer Joris Buijs, wonende te Kasteeldreef 50, 2950 Kapellen: gedelegeerd bestuurder

-de heer David Buijs, wonende te Bongerdstraat 8, 6573 AH Beek-Ubbergen (Nederland): bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Vennootschappen 2 en 3 worden hierna de overgenomen vennootschappen of de over te nemen vennootschappen genoemd.

Datinilare Holding NV zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van Jaco Finance Belgium NV en Kasteel Kapellen Bos NV.

B. Waardering en ruilverhouding

1. Algemeen

De bestuursorganen zijn van mening dat een waardering van alle vennootschappen op basis van het eigen vermogen per 31 december 2013 als meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding.

Het maatschappelijk en volgestort kapitaal van Datinilare Holding NV bedraagt EUR 850.000 en wordt vertegenwoordigd door 64.602 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/64.602de van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk en volgestort kapitaal van Joco Finance Belgium NV bedraagt EUR 61.500 en wordt vertegenwoordigd door 84.552 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/84.552ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk en volgestort kapitaal van Kasteel Kapellen Bos NV bedraagt EUR 62.000 en wordt vertegenwoordigd door 2.500 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die eik 1/2.500ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De waarde van de betrokken vennootschappen wordt vastgesteld op:

Datinilare Holding NV: EUR 3.044.515,28

Jaco Finance Belgium NV: EUR 2.934.872,99

Kasteel Kapellen Bos: EUR 36.932,88

2. Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de cijfers per 31 december 2013 is als volgt:

Datinilare Holding NV:

Waarde per 31 december 2013 EUR 3.044.515,28

Aantal aandelen 64.602

Waarde per aandeel EUR 47,13

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Joco Finance Belgium NV

Waarde per 31 december 2013 EUR 2.934.872,99

Aantal aandelen 84.552

Waarde per aandeel EUR 34,71

Kasteel Kapellen Bos NV:

Waarde per 31 december 2013 EUR 36.932,88

Aantal aandelen 2.500

Waarde per aandeel EUR 14,77

Ruilverhouding

Op basis van bovenstaande ruilverhouding bedraagt het aantal uit te reiken aandelen:

Voor 84.552 aandelen van Jaco Finance Belgium NV verkrijgt

men 62.270 aandelen van Datinilare Holding NV.

Voor 2.500 aandelen van Kasteel Kapellen Bos NV verkrijgt men 783 aandelen van Datinilare Holding NV.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

3.Kapitaalverhoging

Het kapitaal bij de overnemende vennootschap tengevolge van de fusie zal EUR 973.500 bedragen.

Het maatschappelijk kapitaal zal na de fusie worden vertegenwoordigd door 127.655 aandelen.

C.Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt Naar aanleiding van de fusie worden er 63.053 nieuwe aandelen uitgereikt.

Binnen de maand na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad tekenen de bestuurders van de verkrijgende vennootschap in het aandelenregister van de verkrijgende vennootschap de volgende gegevens aan:

-de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen

-het aantal aandelen van de uit de overgenomen vennootschappen ontstane nieuwe aandelen dat hen

toekomen

-de datum van het fusiebesluit.

D, Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2014.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

E.Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 1 januari 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschappen.

F.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de over te nemen vennootschappen geen aandeelhouders, die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

G.Opdracht bedrijfsrevisor

Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, niet maatschappelijke zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verzocht om de verslagen op te stellen zoals vereist in de artikelen 695 en 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht wordt vastgesteld op in totaal EUR 1.750.

H.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

I.Statutenwijzigingen

De bestuurders van de overnemende vennootschap zijn van oordeel dat de volgende statutenwijzigingen dienen te worden doorgevoerd:

1.Na uitvoering van de kapitaalverhoging van EUR 123.500 als gevolg van de fusie bedraagt het kapitaal EUR 973.500, vertegenwoordigd door 127.655 aandelen.

Vervanging van artikel 4 van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op negenhonderddrieénzeventigduizend vijfhonderd EURO (973.500 Euro), vertegenwoordigd door 127.655 aandelen zonder nominale waarde, en met een fractiewaarde van één honderdzevenentwintigduizend zeshonderd vijfenvijftigste (1/127.655ste) van het kapitaal"

2.De maatschappelijke benaming "Datinilare Holding« blijft behouden.

3.De maatschappelijke zetel blijft behouden te 2950 Kapellen, Marcottedreef 24.

4.Het huidige maatschappelijk doel zal behouden blijven.

5.De statuten worden volledig aangepast aan het nieuwe Wetboek van Vennootschappen.

K.Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

L. Besluit

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de gecoördineerde statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 juni 2014. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van gevolmachtigden van de organen van het bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op uiterlijk 12 mei 2014.

Opgemaakt in VIER exemplaren op 8 mei 2014. Eik bestuursorgaan erkent twee door of namens aile bestuurders getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap

Getekend,

David Buljs

Gedelegeerd bestuurder

e e à

Voor-behaiden ,,aaillitet Belgisch

Staatsblad

__.i

e,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.05.2012, NGL 26.09.2012 12583-0556-018
07/02/2012
ÿþ en;" ;;, ~~~u,~: MM MM 11" t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud

aan ha

Belgisc Sfeatsb

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffij 5 JAR, 21112

B I llhlII IIII I lii il IIII

i

*iaosaeos*

i

Ondernemingsnr : 0455.255.352

Benaming

(Voluit) : DATINILARE HOLDING

(verkort) "

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Marcottedreef 24, 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming en ontslag

Tijdens de bijzondere algemene vergadering de dato 16 december 2011 werd met algemeenheid van stemmen besloten om de bestuurder en gedelegeerd bestuurder, de heer Joris Buijs, Kasteeldreef 50 te 2950 Kapellen te ontslaan.

De heer David Buijs, Bongerdstraat 8, 6573 AH Beek-Ubbergen (Nederland) wordt herbenoemd tot bestuurder en benoemd tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar.

Dynamite NV met maatschappelijke zetel gevestigd Marcottedreef 24 te 2950 Kapellen, vertegenwoordigd door mevrouw Thekia de Leeuw, wordt benoemd tot bestuurder voor een periode van zes jaar.

De heer Tim Buijs, Van Dldebameveltstraat 63, 6512 AT Nijmegen (Nederland) wordt benoemd tot bestuurder vroor een periode van zes jaar.

De mandaten zijn onbezoldigd.

Getekend,

David Bugs

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui c,8 vermelden : Ft cto! : Naam en hoedanigheid van de instrumentarenae notaris, hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verst : Naarn ert handtekening.

03/11/2011
ÿþ anoa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I II II IllIIUIll V~IIII

*11165930

ber az Be Sta.

19eergelegd ier griffie v~ r. Rechtbank

ean Koophandel te Antwerpen, op

190M. OM, 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0465.255.352

Benaming

(voluit) : DATINILARE HOLDING

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Marcottedreef 24 te 2950 Kapellen

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag

Tijdens de bijzondere algemene vergadering de dato 30 december 2010 werd met algemeenheid van stemmen besloten om de huidige bestuurder en gedelegeerd bestuurder de heer Joris Buijs, Kasteeldreef 50 te 2950 Kapellen te herbenoemen voor een periode van zes jaar. De heer David Buijs, Bongerdstraat 8, 6573 AH Beek-Ubbergen (Nederland) wordt benoemd tot bestuurder voor een periode van zes jaar.

De mandaten zijn onbezoldigd.

Het mandaat als bestuurder van mevrouw Thekla de Leeuw, Populierenlaan 5 te 2950 Kapellen wordt niet verlengd.

Getekend,

Joris Buijs

Gedelegeerd bestuurder

BylagenYiij liët Bëlgisch Stâàfsblâcl = D31T1/ZUT1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.05.2011, NGL 31.08.2011 11518-0194-018
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.05.2009, NGL 27.08.2009 09658-0314-016
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 29.08.2008 08710-0237-016
03/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 29.08.2007 07629-0085-018
05/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 23.06.2006, NGL 30.08.2006 06694-0003-016
05/04/2006 : AN336193
05/04/2006 : AN336193
30/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eoh ank van koophandel

Antwerpen

19 /UNI 2015

afdeling Antwerpen

Ci iffie

*15092 1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0465.255.352

Benaming

(voluit) : Datinilare Holding

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel : Marcottedreef 24 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Datinilare Holding

Naamloze vennootschap

Marcottedreef 24

2950 Kapellen

Ondernemingsnummer 0465255.352

RPR Antwerpen afdeling Antwerpen

Joco Finance Belgium

Naamloze vennootschap

Marcottedreef 24

2950 Kapellen

Ondememingsnummer 0465255.253

RPR Antwerpen afdeling Antwerpen

Kasteel Kapellen Bos

Naamloze vennootschap

Marcottedreef 24

2950 Kapellen

Ondernemingsnummer 0464.459.556

RPR Antwerpen afdeling Antwerpen

VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING

Voorafgaande uiteenzettingen

Datinilare Holding NV, Joco Finance Belgium NV en Kasteel Kapellen Bos NV. hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Joco Finance Belgium NV en Kasteel Kapellen Bos NV door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Datinilare Holding NV overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op 3 juni 2015 wordt, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van Datinilare Holding NV, Joco Finance Belgium NV en Kasteel Kapellen Bos NV, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vernielde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vóór de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen).

A. Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

1.De naamloze vennootschap "Datinilare Holding", met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Marcottedreef 24.

De vennootschap heeft ondememingsnummer 0465.255.352 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen van Antwerpen afdeling Antwerpen.

Overeenkomstig de gecoërdineerde statuten luidt het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van vermogens (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende ais onroerende goederen, daaronder verstaan:

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals aile welkdanige onroerende goederen, evenals alle welkdanige transakties en verrichtingen;

- het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden.

- het huren en verhuren van aile roerende en onroerende goederen.

Alle activiteiten van een holdingmaatschappij.

Financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemingen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementsadvies en aanverwante verrichtingen.

Het zijn van een bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële, administratieve, handels en sociale opleiding, opleidingen en marketing, public relations en managementsaangetegenheden.

Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelname in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en instellingen,

Het verhuren van haar diensten of van de diensten van derden, vennoot of niet; het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies; het waarnemen van belangen, het uitvoeren van studies, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze en bezoldigde mandaten, het aangaan van kommissiekontracteri, handelsvertegenwoordiging, het optreden ais tussenpersoon in het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met de vestiging, de ontwikkeling, de administratie, het beleid, de controle van handels-of industriële bedrijven,

De makelaardij in onroerende goederen, Financiering, leasing en verrekeningen in verband met onroerend goed.

Het verstrekken van alle bijstand aan alle personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief of organisatorisch vlak.

De ontwikkeling, het kopen en verkopen, het in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en andere intellectuele rechten en immateriële vaste activa.

Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, ln binnen- en buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,"

De bestuurders van de vennootschap zijn tot de algemene vergadering van 2017:

-de heer David Buijs, wonende te Bongerdstraat 8, 6573 AH Beek Ubbergen (Nederland): gedelegeerd

bestuurder

-de Heer Tim Buijs, wonende te Van Oldebameveltstraat 63, 6512 AT Nijmegen (Nederland): bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Dynamite NV, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Marcottedreef 24, vertegenwoordigd door mevrouw Thekla de Leeuw: bestuurder.

Zij wordt hierna de overnemende vennootschap genoemd. zetel te 2950 Kapellen,

2.De naamloze vennootschap Joco Finance Belgium, met maatschappelijke Marcottedreef 24. ingeschreven in het

De vennootschap heeft ondernemingsnummer 0465.255.253 en is rechtspersonenregister van ondernemingen te Antwerpen afdeling Antwerpen.

Overeenkomstig de gecoordineerde statuten luidt het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt:

"De vennootschap heeft tot doei:

Het beheer van vermogens (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende ais onroerende goederen, daaronder verstaan:

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende goederen, evenals alle welkdanige transakties en verrichtingen;

- het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden,

- het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

Aile activiteiten van een holdingmaatschappij.

Financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemingen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van rnanagementsadvies en aanverwante verrichtingen.

Het zijn van een bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële, administratieve, handels en sociale opleiding, opleidingen en marketing, public relations en managementeaangelegenheden. Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelname in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en instellingen.

Het verhuren van haar diensten of van de diensten van derden, vennoot of niet; het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies; het waarnemen van belangen, het uitvoeren van studies, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze en bezoldigde mandaten, het aangaan van commissiekontrakten, handelsvertegenwoordiging, het optreden als tussenpersoon in het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met de vestiging, de ontwikkeling, de administratie, het beleid, de controle van handels - of industriële bedrijven.

De makelaardij in onroerende goederen. Financiering, leasing en verrekeningen in verband met onroerend goed.

Het verstrekken van alle bijstand aan alle personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief of organisatorisch vlak.

De ontwikkeling, het kopen en verkopen, het in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en andere intellectuele rechten en immateriële vaste activa.

Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, in binnen- en buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

De bestuurders van de vennootschap zijn tot de algemene vergadering van 2017:

-de heer David Buijs, wonende te Bongerdstraat 8, 6573 AH Beek-Ubbergen (Nederland): gedelegeerd bestuurder

-de Heer Tim Buijs, wonende te Van Oldebameveltstraat 63, 6512 AT Nijmegen (Nederland): bestuurder -Dynamite NV, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Marcottedreef 24, vertegenwoordigd door mevrouw Thekla de Leeuw: bestuurder.

3.. De naamloze vennootschap Kasteel Kapellen Bos, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Marcottedreef 24.

De vennootschap heeft ondernemingsnummer 0464.459.556 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen te Antwerpen afdeling Antwerpen.

Overeenkomstig de gecoördineerde statuten luidt het maatschappelijk doel van de vennootschap ais volgt:

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heef tot doel;

Het beheer van vermogens (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende ale onroerende goederen, daaronder verstaan:

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende goederen, evenals alle welkdanige transakties en verrichtingen;

- het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden;

- het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

Alle activiteiten van een holdingmaatschappij.

Financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemingen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementsadvies en aanverwante verrichtingen.

Het zijn van een bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële, administratieve, handels- en sociale opleiding, opleidingen en marketing, public relations en managementsaangelegenheden.

Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en de deelname in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en instellingen.

Het verhuren van haar diensten of van de diensten van derden, vennoot of niet; het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies; het waarnemen van belangen, het uitvoeren van studies, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze en bezoldigde mandaten, het aangaan van commissiekontrakten, handelsvertegenwoordiging, het optreden als tussenpersoon in het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met de vestiging, de ontwikkeling, de administratie, het beleid, de controle van handels-of industriële bedrijven.

De makelaardij in onroerende goederen. Financiering, leasing en verzekeningen in verband met het onroerend goed, Het verstrekken van alle bijstand aan alle personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief of organisatorisch vlak.

De ontwikkeling, het kopen en verkopen, het in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en andere intellectuele rechten en immateriële vaste activa.

Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, in binnen- en buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

De bestuurders van de vennootschap zijn tot de algemene vergadering van 2016:

-de heer Joris Buijs, wonende te Kasteeldreef 50, 2950 Kapellen: gedelegeerd bestuurder

-de heer David Buijs, wonende te Bongerdstraat 8, 6573 AH Beek-Ubbergen (Nederland): bestuurder.

Vennootschappen 2 en 3 worden hierna de overgenomen vennootschappen of de over te nemen vennootschappen genoemd.

Datinilare Holding NV zal ais overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van Joco Finance Belgium NV en Kasteel Kapellen Bos NV.

B. Waardering en ruilverhouding

1. Algemeen

De bestuursorganen zijn van mening dat een waardering van alle vennootschappen op basis van het eigen vermogen per 31 december 2014 ais meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding.

Het maatschappelijk en volgestort kapitaal van Datinilare Holding NV bedraagt EUR 850.000 en wordt vertegenwoordigd door 64.602 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/64.602de van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk en volgestort kapitaal van Joco Finance Belgium NV bedraagt EUR 61.500 en wordt vertegenwoordigd door 84.552 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/84.552ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk en volgestort kapitaal van Kasteel Kapellen Bos NV bedraagt EUR 61.973,38 en wordt vertegenwoordigd door 2.500 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 112,500ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ce waarde van de betrokken vennootschappen wordt vastgesteld op:

Oatinilare Holding NV: EUR 3.043.720,65

Joco Finance Belgium NV: EUR 2.920.693,43

Kasteel Kapellen Bos: EUR 34.838,01

2. Ruilverhouding

0e berekening van de ruilverhouding op basis van de cijfers per 31 december 2014 is als volgt:

Oatinilare Holding NV:

Waarde per 31 december 2014 EUR 3.043.720,65

Aantal aandelen 64.602

Waarde per aandeel EUR 47,11

Joco Finance Belgium NV

Waarde per 31 december 2014 EUR 2.920.693,43

Aantal aandelen 84.552

Waarde per aandeel EUR 34,54

Kasteef Kapellen Bos NV:

Waarde per 31 december 2014 EUR 34.838,01

Aantal aandelen 2.500

Waarde per aandeel EUR 13,94

Iluilverhouding

Op basis van bovenstaande ruilverhouding bedraagt het aantal uit te reiken aandelen:

0e ruilverhouding voor Joco Finance Belgium Is gelijk aan nul komma zeven vijf vier vier nul vier vijf acht vijf (0,733177669), dit betekent dat in ruil voor een (1) aandeel in Joco Finance Belgium telkens nul kamma zeven drie drie één zeven zeven zes zes negen (0,733177669) nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap zullen worden uitgegeven.

Concreet zullen, op basis van voormelde ruilverhouding, in de Ovememende Vennootschap in totaal (afgerond) éénenzestigduizend negenhonderdtweeënnegentig (61.992) Nieuwe Aandelen worden uitgegeven ten voordele van de Aandeelhouders van de (onderhavige) Overgenomen Vennootschap n' 1.

0e ruilverhouding voor Kasteel Kapellen Bos is gelijk aan nul komma twee negen vijf negen nul drie twee nul vijf (0,295903205), dit betekent dat In ruil voor een (1) aandeel in Kasteel Kapellen Bos telkens nul komma twee negen vijf negen nul drie twee nul vijf (0,295903205) nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap zullen worden uitgegeven,

Concreet zullen, op basis van voormelde ruilverhouding, in de Ovememende Vennootschap in totaal (afgerond) zevenhonderdveertig (740) Nieuwe Aandelen worden uitgegeven ten voordele van de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap n° 2.

Meer bepaald zullen, naar aanleiding van onderhavige Fusie op basis van voormelde ruilverhouding, in de Ovememende Vennootschap in totaal (afgerond) tweeënzestigduizend zevenhonderdtweeëndertig (62.732) Nieuwe Aandelen worden uitgegeven in ruil voor de in totaal zevenentachtigduizend tweeënvijftig (87.052) aandelen van de Overgenomen Vennootschappen, welke Nieuwe Aandelen allemaal zullen worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschappen.

0e Nieuwe Aandelen uitgegeven in de Ovememende Vennootschap zullen aandelen op naam zijn die aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschappen zullen warden toebedeeld middels inschrijving van die Nieuwe Aandelen op hun naam in het register van aandelen van de Overnemende Vennootschap.

3.Kapitaalverhoging

Het kapitaal bij de overnemende vennootschap tengevolge van de fusie zal EUR 973.473,38 bedragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal zal na de fusie worden vertegenwoordigd door 127.334 aandelen.

C.Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

Naar aanleiding van de fusie worden er 62.732 nieuwe aandelen uitgereikt.

Binnen de maand na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad tekenen de bestuurders van de verkrijgende vennootschap in het aandelenregister van de verkrijgende vennootschap de volgende gegevens aan:

-de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen

-het aantal aandelen van de uit de overgenomen vennootschappen ontstane nieuwe aandelen dat hen

toekomen

-de datum van het fusiebesluit.

D. Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2015.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

E.Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 1 januari 2015 zullen de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschappen.

F.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de over te nemen vennootschappen geen aandeelhouders, die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

G.Opdracht bedrijfsrevisor

Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nielandt, Franken 8( Co Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verzocht om de verslagen op te stellen zoals vereist in de artikelen 695 en 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht wordt vastgesteld op ln totaal EUR 1,750.

H.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

(.Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 2.9.1.0.3., 2.10.1.0.3. en 2.11,1.0.2. van de Vlaamse Codex Fiscaliteit juncto de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek (federaal) en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

J. Besluit

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de gecoördineerde statuten.

'Voor-

behouden

~

aan 'het, Belgisch Staatsbiaci

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De " ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen ' Is 30 juni 2015, Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

' Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van

gevolmachtigden van de organen van het bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op uiterlijk 10 juni 2015.

Opgemaakt in zeven exemplaren op 3 juni 2015. Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens alle bestuurders getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap en het laatste om aan de instrumenterende notaris te worden afgegeven.

Getekend,

David Buijs

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van. de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/11/2005 : AN336193
06/01/2005 : AN336193
06/01/2005 : AN336193
19/08/2015
ÿþel mod 11.1



die. ,'.~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

, ~~ ~ `ro `,

~

2142606

1111

*15119790*

"  cnttsank van koophandel Antwerpen

10 AUG, 2015

Griffie

Fc'elino Antwerpen

Ondememingsnr

0465.255.352

DATINILARE HOLDING

naamloze vennootschap

Marcottedreef 24

2950 Kapellen

FUSIE DOOR OVERNEMING  OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

KAPITAALVERHOGING  DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN -

VASTSTELLING NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vóár registratie oni neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse,! notaris te Antwerpen, op 3 augustus 2015, blijkt het volgende:

1. De vergadering besloot tot de fusie door overneming (hierna de "Fusie") van van de naamloze vennootschap "JOCO FINANCE BELGIUM", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0465.255253, met zetel te 2950 Kapellen, Marcottedreef 24 en de naamloze vennootschap "KASTEEL KAPELLEN BOS", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0464.459.556, met zetel te 2950 Kapellen, Marcottedreef 24 (de "Overgenomen Vennootschappen") door de naamloze vennootschap "DATINILARE HOLDING", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0465.255.352, met zetel; 2950 Kapellen, Marcottedreef 24 (de "Overnemende Vennootschap"), door de overgang van het gehele! vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschappen naar de: Overnemende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 3 juni 2015 en neergelegd op de griffie; van de bevoegde rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen op 19 juni 2015 (hierna het. "Fusievoorstel"), als gevolg waarvan de Overgenomen Vennootschappen werden ontbonden.

Vanuit boekhoudkundig oogpunt, werden al de handelingen van de Overgenomen Vennootschappen: gesteld vanaf 1 januari 2015 om 00.00 uur, derhalve niet boekhoudkundige retroactiviteit, geacht te zijn verricht: voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

Ter vergoeding van de overgang van de vermogens van de Overgenomen Vennootschappen naar de Overnemende Vennootschap, werden in de Overnemende Vennootschap nieuwe aandelen (de "Nieuwe Aandelen") uitgegeven die allemaal werden uitgereikt aan de huidige aandeelhoudsters van de Overgenomen; Vennootschappen in ruil voor hun respectievelijke bestaande aandelen(participatie) in de twee Overgenomen: Vennootschappen; de Nieuwe Aandelen zijn aandelen op naam en nemen deel in de winst van de. Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2015.

Meer bepaald werden, naar aanleiding van onderhavige Fusie op basis van voormelde ruilverhouding, in de; Overnemende Vennootschap in totaal (afgerond) tweeënzestigduizend zeshonderdentien (62.610) Nieuwei Aandelen uitgegeven, welke Nieuwe Aandelen allemaal werden toebedeeld aan de aandeelhoudsters van de: Overgenomen Vennootschappen, uitgezonderd de Overnemende Vennootschap.

De Nieuwe Aandelen uitgegeven in de Overnemende Vennootschap zijn, als gezegd, aandelen op naam die; aan de aandeelhoudsters van de Overgenomen Vennootschappen werden toebedeeld middels inschrijving van;

die Nieuwe Aandelen op hun naam in het register van aandelen van de Overnemende Vennootschap. "

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor te weten de burgerlijke vennootschap met handelsvont; ;; onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren", rechtspersonenregister Brussel 0895,454.411, met zetel te 2500 Lier, Duwijckstraat 17, vertegenwoordigd door de heer FRANKEN Guy, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"9. CONCLUSIE

De inbreng in natura bij Datinilare Holding NV bestaat uit de inbreng van alle vermogensbestanddelen van; .; Jaco Finance Belgium NV en Kasteel Kapellen Bos NV per 31 december 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt wordt de verrichting geacht voor rekening van Datinilare Holding' NV gedaan te zijn vanaf 1 ianuari 2015.

In overeenstemming met artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2011 zullen de ingebrachte vermogensbestanddelen worden ingebracht tegen boekwaarde, zoals ze door Joco Finance Belgium NV en Kasteel Kapellen Bos NV op de datum van de overdracht geboekt zijn. De boekwaarde van de ingebrachte vermogensbestanddelen bedraagt EUR 2.955.531,44.

Op basis van het voorstel inzake fusie zullen de aandelen, die Datinilare Holding NV zal uitgeven ais tegenprestatie voor de inbreng van de ingebrachte vermogensbestanddelen, worden toegekend aan de aandeelhouders van Joco Finance Belgium NV en Kasteel Kapellen Bos NV De voorgenomen verrichting van de fusie geeft aanleiding tot het toekennen van 61.992 aandelen (voor Joco Finance Belgium NV) en 740 aandelen (voor Kasteel Kapellen Bos NV) van de verkrijgende vennootschap Datinilare Holding NV.

Het kapitaal van Datinilare Holding NV zal na de fusie EUR 973.473,38 bedragen, zijnde het oorspronkelijk kapitaal van Datinilare Holding NV van EUR 850.000, van Joco Finance Belgium NV van EUR 61.500 en van Kasteel Kapellen Bos NV van EUR 61.973,38.

Op basis van de resultaten van onze controleprocedures, die wij hebben toegepast voor de beoogde verrichting, zoals in dit verslag beschreven, luidt ons oordeel als volgt:

1, de verrichting is onderzocht in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren die op inbrengen in natura van toepassing zijn, waarbij het bestuursorgaan evenwel verantwoordelijk blijft voor de waardering van de ingebrachte vermogensbestanddelen evenals voor de bepaling van het aantal van de aandelen die ais tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgereikt;

2. de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid en is van die aard dat ze voorziet in de behoefte aan informatie;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn verantwoord door het beginstel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie voor de inbreng uit te geven aandelen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. de netto-boekwaarde van de ingebrachte vermogensbestanddelen bedraagt 2.955.531,44; hiervoor zullen 61.992 aandelen van Datinilare Holding Nv worden toegekend aan de aandeelhouders van Joco Finance Belgium NV en 740 aandelen van Datinilare Holding NV aan de aandeelhouders van Kasteel Kapellen Bos NV.

5. er dient een voorbehoud te worden gemaakt voor de waardering van de deelneming van Joco Finance

Belgium NV en Kasteel Kapellen Bos NV in twee Nederlandse gelieerde vennootschappen van EUR

203.368,92 respectievelijk EUR 628.294

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de

beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en de

billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 602 van het Wetboek van

Vennootschappen onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de fusie van Datinilare Holding NV,

Joco Finance Belgium NV en Kasteel Kapellen Bos NV; het huidige controleverslag mag niet voor andere

doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Lier, 29 juni 2015

(getekend)

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor"

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschappen, id est het volledige actief en passief vermogen, is overgegaan naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd,

3. De vergadering besliste dat als gevolg van de Fusie, waartoe hoger is beslist, het maatschappelijk kapitaal van Overnemende Vennootschap werd verhoogd met (honderddertienduizend tweehonderdvijfendertig euro achtendertig cent (¬ 113.235,38), om het te brengen van achthonderdvijftigduizend euro (¬ 850.000,00) op negenhonderdeneenduizend zevenhonderdvijfendertig euro achtendertig cent (¬ 901.735,38), door uitgifte van in totaal tweeënzestigduizend zeshonderdentien (62,610) Nieuwe Aandelen.

De Nieuwe Aandelen zijn aandelen op naam met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen van de Overnemende Vennootschap.

In het bijzonder bepaalde de vergadering dat de fractiewaarde van aile aandelen van de Overnemende Vennootschap, waarmee worden bedoeld zowel alle bestaande aandelen vóór de Fusie als alle Nieuwe Aandelen die ingevolge de Fusie worden uitgegeven, conventioneel dezelfde zal zijn en dat alle Nieuwe Aandelen één stem zullen hebben net als de bestaande aandelen en dat aile aandelen, zowel alle bestaande aandelen vóór de Fusie als alle Nieuwe Aandelen, een gelijk recht zullen geven bij de verdeling van de winst of van het liquidatiesaldo of bij gebeurlijke terugbetaling van kapitaal van de Overnemende Vennootschap.

De kapitaalverhoging werd volledig volgestort.

Artikel 5 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderdeneenduizend zevenhonderdvijfendertig euro achtendertig cent (¬ 901 .735,38)

Het is volledig volgestort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

1/6`r-behouden ean het Belgisch Staatsblad

mod 11.i

He is vertegenwoordigd door honderdzevenentwintigduizend tweehonderdentwaalf (127.212) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

4. De vergadering stelde vast dat alle bestaande aandelen op naam zijn ingeschreven in een register van aandelen en dat er geen aandelen aan toonder uitgegeven door de vennootschap meer bestaan.

De vergadering verklaarde dat er geen andere effecten dan aandelen bestaan zodat er geen andere eventueel nog om te zeilen effecten aan toonder zijn.

Aan de raad van bestuur werden de meest uitgebreide machtigingen gegeven tot uitvoering van het nodige aangaande dit besluit met naleving en toepassing van de aangepaste statutaire regeling aangaande de statutaire aard van aandelen en effecten andere dan aandelen.

De vergadering besluit dat de effecten voortaan enkel nog op naam of gedematerialiseerd kunnen zijn, g. De regeling inzake dagelijks bestuur werd gewijzigd zodat artikel 12 van de statuten werd gewijzigd en voortaan als volgt luidt:

"Artikel 12: dagelliks bestuur

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Iedere bestuurder die wordt aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid, zal krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur?

6. De regeling inzake externe vertegenwoordiging werd gewijzigd zodat artikel 13 van de statuten werd gewijzigd en voortaan als volgt luidt:

"Artikel 13: vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur ais deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen hetzij twee bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen,

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht"

7 De regeling inzake toelatingsvoorwaarden en voorwaarden uitoefening stemrecht in algemene vergaderingen werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt: "Om de algemene vergaderingen bij te wonen en om hun eventuele stemrecht uit te oefenen, dienen de houders van effecten op naam, indien dat in de oproeping wordt vereist, vijf dagen vóár de vergadering hun wil om deel te nemen aan de vergadering schriftelijk te kennen te geven aan de raad van bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats. De houders van gedematerialiseerde effecten worden, indien dat in de oproeping wordt vereist, slechts tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van het bewijsschrift van neerlegging van een attest opgesteld door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling die de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde efecten tot op de datum van de algemene vergadering vaststelt. De neerlegging van dat attest dient te gebeuren vijf dagen vóár de vergadering, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats daartoe aangeduid in de oproeping.

De bestuurders en de commissaris(sen) mogen steeds de algemene vergaderingen bijwonen."

8, De regeling inzake verdeling liquidatiesaldo werd gewijzigd zodat artikel 25 van de statuten werd gewijzigd en voortaan als volgt luidt:

"Artikel 25: verdeling liquidatiesaldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen?

9. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden.

10. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOVA", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0434.913.455, met zetel te 2980 Zoersel, Raymond Delbekestraat 373, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voe`-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1



vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen

tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.n.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd;

- afschrift akte

- verslag raad van bestuur

- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vósr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

16/01/2003 : AN336193
03/01/2003 : AN336193
03/01/2003 : AN336193
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.05.2015, NGL 31.08.2015 15570-0536-015
26/01/1999 : ANA058892

Coordonnées
DATINILARE HOLDING

Adresse
MARCOTTEDREEF 24 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande